Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 14 of 90 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›

arleys10 - 11/09/2012 02:02 PM
#261

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Duh lapar deui geuning nya,
Padahal nembe nyarap tadi tabuh stengah 11,, linux2:

mamam deui atuh mang D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nuju papanasan di pangandaran ngateur barudak porseni capedes



tacan pe en es mang..nembe pe hungkul hammers
asa wara'as


enak euy jalan2 wae mang D
OldMan_41 - 11/09/2012 02:02 PM
#262

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nuju papanasan di pangandaran ngateur barudak porseni capedes



tacan pe en es mang..nembe pe hungkul hammers
asa wara'as


Oh uhun ketang, kamari ge nyarios nya, D
rame atuh seueur pemandangan bikini: shutup: hammer: ngacir:


Quote:
Original Posted By arleys10
mamam deui atuh mang D



enak euy jalan2 wae mang D


Bade ieu ge puguh, o
ngan hoream mapah ka kantin na D
AnjarAsmara - 11/09/2012 02:05 PM
#263

Quote:
Original Posted By arleys10
mamam deui atuh mang D


enak euy jalan2 wae mang D


nganteur barudak mang bujeng2 jalan2 nu puguhmah panas nyongkab capedes

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh uhun ketang, kamari ge nyarios nya, D
rame atuh seueur pemandangan bikini: shutup: hammer: ngacir:



Bade ieu ge puguh, o
ngan hoream mapah ka kantin na D


bilih bade pesen sakantenan nuju di cafe bikini:
asa wara'as
arleys10 - 11/09/2012 02:10 PM
#264

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh uhun ketang, kamari ge nyarios nya, D
rame atuh seueur pemandangan bikini: shutup: hammer: ngacir:




Bade ieu ge puguh, o
ngan hoream mapah ka kantin na D

pesen atuh mang ka ki ef ci ... pan aya pasilitas delivery D
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nganteur barudak mang bujeng2 jalan2 nu puguhmah panas nyongkab capedes



bilih bade pesen sakantenan nuju di cafe bikini:
asa wara'as


hehehehehe...
panas panas tapi "panas" pami di pantai mah mang D
AnjarAsmara - 11/09/2012 02:11 PM
#265

di kantun hula ah kasadayana bade papanasan deui ngacir:







asa wara'as
arleys10 - 11/09/2012 02:12 PM
#266

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di kantun hula ah kasadayana bade papanasan deui ngacir:







asa wara'as


mangga mang D
wilujeng papanasan wae lah D
OldMan_41 - 11/09/2012 02:16 PM
#267

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nganteur barudak mang bujeng2 jalan2 nu puguhmah panas nyongkab capedes



bilih bade pesen sakantenan nuju di cafe bikini:
asa wara'as


kagets: di cafe mana mang??
pesen hiji atuh sok., D
OldMan_41 - 11/09/2012 02:18 PM
#268

Quote:
Original Posted By arleys10
pesen atuh mang ka ki ef ci ... pan aya pasilitas delivery D


hehehehehe...
panas panas tapi "panas" pami di pantai mah mang D


Pamie eta mah pesak na anu hoream kaluar mang ngakaks hammer:
delivery order kantin oge tiasa ketang, hilap abi,,
ke bade Phone:eek: kantin hula mang, ngacir:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di kantun hula ah kasadayana bade papanasan deui ngacir:







asa wara'as


Mangga mang, wilujeng moe awak weh D
arleys10 - 11/09/2012 02:19 PM
#269

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Pamie eta mah pesak na anu hoream kaluar mang ngakaks hammer:
delivery order kantin oge tiasa ketang, hilap abi,,
ke bade Phone:eek: kantin hula mang, ngacir:



Mangga mang, wilujeng moe awak weh D


waaahhhhh....
kantinna gahuuuuulllll :matabelo
tos nyaingan ki ep ciiiiiii :matabelo
andrypein - 11/09/2012 02:23 PM
#270

sundulgans sundulgans sundulgans sundulgans
bade brangkat ka kampus heula ah ngacir: ngacir: ngacir: ngacir:






—yang anda baca ini bukan tulisan™
OldMan_41 - 11/09/2012 02:23 PM
#271

Quote:
Original Posted By arleys10
waaahhhhh....
kantinna gahuuuuulllll :matabelo
tos nyaingan ki ep ciiiiiii :matabelo


tinggal telpon 6152 langsung dianter, D
ngan seepen euy teu kabagean, tos sareep sayur na, \(
OldMan_41 - 11/09/2012 02:24 PM
#272

Quote:
Original Posted By andrypein
sundulgans sundulgans sundulgans sundulgans
bade brangkat ka kampus heula ah ngacir: ngacir: ngacir: ngacir:






—yang anda baca ini bukan tulisan™


Sibeungeut heula mang, karek mangkat ngakaks
arleys10 - 11/09/2012 02:32 PM
#273

Quote:
Original Posted By andrypein
sundulgans sundulgans sundulgans sundulgans
bade brangkat ka kampus heula ah ngacir: ngacir: ngacir: ngacir:






—yang anda baca ini bukan tulisan™

ngiriiinnngggg maaaaannngggg ngacir:ngacir:
Quote:
Original Posted By OldMan_41
tinggal telpon 6152 langsung dianter, D
ngan seepen euy teu kabagean, tos sareep sayur na, \(


waahhhhhh....
mesen sepah getih we atuh mang... D
etro - 11/09/2012 02:51 PM
#274

wilujeng siang
tunduh eum,,,
ka atm heula ah... bade bobo siang
OldMan_41 - 11/09/2012 02:59 PM
#275

Quote:
Original Posted By arleys10
ngiriiinnngggg maaaaannngggg ngacir:ngacir:


waahhhhhh....
mesen sepah getih we atuh mang... D


teu beuki nu kitu abi mah mang takuts
sios na meser jajan good time 2 nohope:

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng siang
tunduh eum,,,
ka atm heula ah... bade bobo siang


gaya eum bobo siang na di ATM ngakaks
etro - 11/09/2012 03:10 PM
#276

Quote:
Original Posted By OldMan_41


teu beuki nu kitu abi mah mang takuts
sios na meser jajan good time 2 nohope:



gaya eum bobo siang na di ATM ngakaks


meh dibilang WOWW... mang D
arleys10 - 11/09/2012 03:10 PM
#277

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng siang
tunduh eum,,,
ka atm heula ah... bade bobo siang

bade bobo dina ate em nya mang....
enakeun sih tiis di asean D
Quote:
Original Posted By OldMan_41
teu beuki nu kitu abi mah mang takuts
sios na meser jajan good time 2 nohope:



gaya eum bobo siang na di ATM ngakaks


waahhhh...
jajanan naun eta teh mang...???
hoyong atuuuhhh genit:
etro - 11/09/2012 03:13 PM
#278

Quote:
Original Posted By arleys10

bade bobo dina ate em nya mang....
enakeun sih tiis di asean D


waahhhh...
jajanan naun eta teh mang...???
hoyong atuuuhhh genit:


muhun mang
puguh ngarah AC na eta oge D
OldMan_41 - 11/09/2012 03:14 PM
#279

Quote:
Original Posted By etro
meh dibilang WOWW... mang D


WOW mang etro WOW bobo na dina ATM kitu nya mang

ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
bade bobo dina ate em nya mang....
enakeun sih tiis di asean D


waahhhh...
jajanan naun eta teh mang...???
hoyong atuuuhhh genit:


nu kieu mang
Spoiler for gudtime
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Lumayan pengganjal patuangan hammer:
arleys10 - 11/09/2012 03:22 PM
#280

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
puguh ngarah AC na eta oge D

wahhhh....
seger atuh mang...
idena kere aktip mang :2thumbup:
Quote:
Original Posted By OldMan_41
WOW mang etro WOW bobo na dina ATM kitu nya mang

ngakaks



nu kieu mang
Spoiler for gudtime
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Lumayan pengganjal patuangan hammer:


wahhhhh si mamang promosiiiii ngakak
jadi hoyong abina genit:
Page 14 of 90 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3