Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 15 of 90 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›

OldMan_41 - 11/09/2012 03:24 PM
#281

Quote:
Original Posted By arleys10
wahhhh....
seger atuh mang...
idena kere aktip mang :2thumbup:


wahhhhh si mamang promosiiiii ngakak
jadi hoyong abina genit:


Sanes promosi mang, tapi enya ketang promosi nya hammer:

meser weh ka warung payun mang, D
arleys10 - 11/09/2012 03:31 PM
#282

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sanes promosi mang, tapi enya ketang promosi nya hammer:

meser weh ka warung payun mang, D


sabarahaanan mang hijina...
awis teu nyah >mang???
OldMan_41 - 11/09/2012 03:35 PM
#283

Quote:
Original Posted By arleys10
sabarahaanan mang hijina...
awis teu nyah >mang???


Dikantin mah sarebuan mang, o
eusina mung 3 siki hammer:
AnjarAsmara - 11/09/2012 03:58 PM
#284

mulang hula ka basecamp teu kiat puuuuaaanaaaas capedes







asa wara'as
arleys10 - 11/09/2012 04:22 PM
#285

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Dikantin mah sarebuan mang, o
eusina mung 3 siki hammer:

mirah geningan mang genit:
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mulang hula ka basecamp teu kiat puuuuaaanaaaas capedes







asa wara'as


panas kitu mang??
didieu mah adeemmmmm.... D
*dina ruangan atm*
OldMan_41 - 11/09/2012 04:27 PM
#286

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mulang hula ka basecamp teu kiat puuuuaaanaaaas capedes







asa wara'as


Didieu mah tiris mang da handapeun AC pisan hammer:

Quote:
Original Posted By arleys10
mirah geningan mang genit:


panas kitu mang??
didieu mah adeemmmmm.... D
*dina ruangan atm*


Mirah, da eusina na ge mung 3 siki,
Sa huapeun mang, \(
arleys10 - 11/09/2012 04:29 PM
#287

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Didieu mah tiris mang da handapeun AC pisan hammer:



Mirah, da eusina na ge mung 3 siki,
Sa huapeun mang, \(


mayan atuh mang,, pikeun gaganjel D
OldMan_41 - 11/09/2012 04:41 PM
#288

Quote:
Original Posted By arleys10
mayan atuh mang,, pikeun gaganjel D


Lumayan sih, tapi kalah ketagihan tea,
meser deui 2 tungutng na mah hammer:
arleys10 - 11/09/2012 04:45 PM
#289

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Lumayan sih, tapi kalah ketagihan tea,
meser deui 2 tungutng na mah hammer:


waduh,,,
ngabibita wae euy....
didieu mah sesah da...
di kampung nohope:
OldMan_41 - 11/09/2012 04:48 PM
#290

Quote:
Original Posted By arleys10
waduh,,,
ngabibita wae euy....
didieu mah sesah da...
di kampung nohope:


Ari kitu ayeuna nuju dimana?? eek:
Sanes di Tangerang?? rolleyes:

duh kabiasaan yeuh ari sonten teh,nohope:
punten dikantun ka pengker heula mang, ngacir:
arleys10 - 11/09/2012 04:49 PM
#291

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ari kitu ayeuna nuju dimana?? eek:
Sanes di Tangerang?? rolleyes:

duh kabiasaan yeuh ari sonten teh,nohope:
punten dikantun ka pengker heula mang, ngacir:


di tangerang mang, tapi di kawasan kampungna...
di lembur batur ngiring ngaso D

mangga ah mang....
selamat menikmati nyah mang D
OldMan_41 - 11/09/2012 05:32 PM
#292

Quote:
Original Posted By arleys10
di tangerang mang, tapi di kawasan kampungna...
di lembur batur ngiring ngaso D

mangga ah mang....
selamat menikmati nyah mang D


Jalan2 wae nya mang arleys mah, ngakaks

parantos beres da mang,
Siap2 bade meresan kabel heula nohope:
arleys10 - 11/09/2012 05:49 PM
#293

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Jalan2 wae nya mang arleys mah, ngakaks

parantos beres da mang,
Siap2 bade meresan kabel heula nohope:


heheheheheheh......
kahade mang ah....
nging di anggo kakalungan kabelna D
OldMan_41 - 11/09/2012 06:47 PM
#294

Quote:
Original Posted By arleys10
heheheheheheh......
kahade mang ah....
nging di anggo kakalungan kabelna D


Moal atuh mang, pan pameget mah teu kenging nganggo kalung lin malu:
enjing deui we lah, asa teu purun meresanna ge, nohope:
etro - 11/09/2012 06:49 PM
#295

Quote:
Original Posted By OldMan_41


WOW mang etro WOW bobo na dina ATM kitu nya mang

ngakaks



nu kieu mang
Spoiler for gudtime
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Lumayan pengganjal patuangan hammer:


hadeuh bersin2 eum...
katiisan campur kebul

Quote:
Original Posted By arleys10

wahhhh....
seger atuh mang...
idena kere aktip mang :2thumbup:

wahhhhh si mamang promosiiiii ngakak
jadi hoyong abina genit:


teu janten mang
diwagel ku satpam

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mulang hula ka basecamp teu kiat puuuuaaanaaaas capedes

asa wara'as


muih naon kitu mang?
OldMan_41 - 11/09/2012 06:53 PM
#296

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh bersin2 eum...
katiisan campur kebul



teu janten mang
diwagel ku satpam



muih naon kitu mang?


Naha ning kakebulan?? pan saurna dina ATM mang? confused:
etro - 11/09/2012 07:41 PM
#297

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Naha ning kakebulan?? pan saurna dina ATM mang? confused:


pan di atm mah teu aya kasuran mang
janten ngagoler dina tembok
AnjarAsmara - 11/09/2012 09:07 PM
#298

ripuuuh capedes







asa wara'as
etro - 11/09/2012 09:04 PM
#299

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ripuuuh capedes







asa wara'as


ripuh kunaon mang?
hese posting?
AnjarAsmara - 11/09/2012 09:17 PM
#300

Quote:
Original Posted By etro
ripuh kunaon mang?
hese posting?


papanasan mang sadidinten nganteur barudak porseni capedes

asa wara'as
Page 15 of 90 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3