Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 16 of 90 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›

andrypein - 11/09/2012 09:19 PM
#301

Quote:
Original Posted By arleys10
sabarahaanan mang hijina...
awis teu nyah >mang???


Quote:
Original Posted By OldMan_41
Dikantin mah sarebuan mang, o
eusina mung 3 siki hammer:


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mulang hula ka basecamp teu kiat puuuuaaanaaaas capedes







asa wara'as


Quote:
Original Posted By etro
ripuh kunaon mang?
hese posting?


selamat malam pemirsa
saya baru uih ngampus
mani dugi wengi
ngakaks ngakaks
hadah carape tunduh hasilna linux2:
—yang anda baca ini bukan tulisan™
AnjarAsmara - 11/09/2012 09:24 PM
#302

Quote:
Original Posted By andrypein
selamat malam pemirsa
saya baru uih ngampus
mani dugi wengi
ngakaks ngakaks
hadah carape tunduh hasilna linux2:
—yang anda baca ini bukan tulisan™


nyaan getol mang bisa2 diangkat janten asdos yeuh ngakaks
asa wara'as
andrypein - 11/09/2012 09:27 PM
#303

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nyaan getol mang bisa2 diangkat janten asdos yeuh ngakaks
asa wara'as


sanes ku rajin2 na ngakaks
jadwal na tabuh lima geura ngacir: linux2:
janten we bubar na tabuh sakitu tabrakan:
—yang anda baca ini bukan tulisan™
AnjarAsmara - 11/09/2012 09:30 PM
#304

Quote:
Original Posted By andrypein
sanes ku rajin2 na ngakaks
jadwal na tabuh lima geura ngacir: linux2:
janten we bubar na tabuh sakitu tabrakan:
—yang anda baca ini bukan tulisan™


waduh ari sugan nyaan rajin hammers takdir mang ari mahasiwah seniormah ngakaks
asa wara'as
etro - 11/09/2012 09:35 PM
#305

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


papanasan mang sadidinten nganteur barudak porseni capedes

asa wara'as


atuh jadi hideung mang
nteu bodas deui? D

Quote:
Original Posted By andrypein


selamat malam pemirsa
saya baru uih ngampus
mani dugi wengi
ngakaks ngakaks
hadah carape tunduh hasilna linux2:
—yang anda baca ini bukan tulisan™


kamana wae mang
kamari diantos2 teu muncul2
ayeuna sp 2gb naek hargana 62rb
tp aya promo ku aon12 + voucher 1,25gb (bonus 750mb)
pangaosna 60rb D
AnjarAsmara - 11/09/2012 09:39 PM
#306

Quote:
Original Posted By etro
atuh jadi hideung mang
nteu bodas deui? D


kamana wae mang
kamari diantos2 teu muncul2
ayeuna sp 2gb naek hargana 62rb
tp aya promo ku aon12 + voucher 1,25gb (bonus 750mb)
pangaosna 60rb D


ngece lah da bareto oge hideung tas papanasan jadi bodas mang capedes




nu kuringmah aya keneh 5gg D
asa wara'as
andrypein - 11/09/2012 09:43 PM
#307

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
waduh ari sugan nyaan rajin hammers takdir mang ari mahasiwah seniormah ngakaks
asa wara'as


jadwal pirapiheun kuliah
kantun nyusu-n skripsi D

Quote:
Original Posted By etro
atuh jadi hideung mang
nteu bodas deui? D



kamana wae mang
kamari diantos2 teu muncul2
ayeuna sp 2gb naek hargana 62rb
tp aya promo ku aon12 + voucher 1,25gb (bonus 750mb)
pangaosna 60rb D


tah eta uhun kumaha sih pa aon aon teh?
abi mah kirang paham keneh bingung:
janten anu sapertos biasa siga model kamari gentos nomer persasih teh gentos ku aon bgitu? bingungs
—yang anda baca ini bukan tulisan™
AnjarAsmara - 11/09/2012 09:52 PM
#308

Quote:
Original Posted By andrypein
jadwal pirapiheun kuliah
kantun nyusu-n skripsi D


tah eta uhun kumaha sih pa aon aon teh?
abi mah kirang paham keneh bingung:
janten anu sapertos biasa siga model kamari gentos nomer persasih teh gentos ku aon bgitu? bingungs
—yang anda baca ini bukan tulisan™


gampil atuh pami kantun nyusun skripsimah mang, pokonamah proposalmah bab hiji we mang ngakaks
asa wara'as
etro - 11/09/2012 10:04 PM
#309

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


ngece lah da bareto oge hideung tas papanasan jadi bodas mang capedes




nu kuringmah aya keneh 5gg D
asa wara'as


ngakaks no komen ah perkawis warna mah
can diangge kitu mang kuotana?

Quote:
Original Posted By andrypein


jadwal pirapiheun kuliah
kantun nyusu-n skripsi D



tah eta uhun kumaha sih pa aon aon teh?
abi mah kirang paham keneh bingung:
janten anu sapertos biasa siga model kamari gentos nomer persasih teh gentos ku aon bgitu? bingungs
—yang anda baca ini bukan tulisan™


pami pake aon mah teu kedah
da masa aktifna 12 bulan
paling meser voucher fisik 1,25gb (promo bonus + 750mb) 50rb D
atanapi 3gb (promo bonus + 2gb) 100rb D
promo berlaku dugi ka oktober
nya kadituna mah paling meser sp sakali pake deui 2gb 62rb.
kecuali aya promo deui
AnjarAsmara - 11/09/2012 10:03 PM
#310

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks no komen ah perkawis warna mah
can diangge kitu mang kuotana?


pami pake aon mah teu kedah
da masa aktifna 12 bulan
paling meser voucher fisik 1,25gb (promo bonus + 750mb) 50rb D
atanapi 3gb (promo bonus + 2gb) 100rb D
promo berlaku dugi ka oktober
nya kadituna mah paling meser sp sakali pake deui 2gb 62rb.
kecuali aya promo deui


apanan belang cek mang sekmat ge ngakaks

nenmbe di aktfkeun anu 100rb emang 5gg nya mang bingungs
asa wara'as
andrypein - 11/09/2012 10:06 PM
#311

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks no komen ah perkawis warna mah
can diangge kitu mang kuotana?


pami pake aon mah teu kedah
da masa aktifna 12 bulan
paling meser voucher fisik 1,25gb (promo bonus + 750mb) 50rb D
atanapi 3gb (promo bonus + 2gb) 100rb D
promo berlaku dugi ka oktober
nya kadituna mah paling meser sp sakali pake deui 2gb 62rb.
kecuali aya promo deui


oooooooooh ke janten dongengna
abi meser enggal eta si kartu aon , aktip 12 sasih
ke meser kuwota2 na kitu
ke sasih payunna ge kantun meseran kuota.kitu pa?
ngacir: ngacir:
yo ah mening kitu we
ngadangu2,setiap pembelian kuota itu di akumulasi,dan saat satu bulan habis namun kuota masih tersisa,maka kuota tidak akan hangus
kitu leres?


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
gampil atuh pami kantun nyusun skripsimah mang, pokonamah proposalmah bab hiji we mang ngakaks
asa wara'as


gampil pisan mang cool:
da abi mah tos aya mung teu acan waka tiasa,da teu acan smester8,minggu payun uas nu smstr 7 we,ngke kantun nyetor keun,bimbingan,nyetor,bimbingan,crot we sidang ngakaks
—yang anda baca ini bukan tulisan™
AnjarAsmara - 11/09/2012 10:09 PM
#312

Quote:
Original Posted By andrypein
oooooooooh ke janten dongengna
abi meser enggal eta si kartu aon , aktip 12 sasih
ke meser kuwota2 na kitu
ke sasih payunna ge kantun meseran kuota.kitu pa?
ngacir: ngacir:
yo ah mening kitu we
ngadangu2,setiap pembelian kuota itu di akumulasi,dan saat satu bulan habis namun kuota masih tersisa,maka kuota tidak akan hangus
kitu leres?



gampil pisan mang cool:
da abi mah tos aya mung teu acan waka tiasa,da teu acan smester8,minggu payun uas nu smstr 7 we,ngke kantun nyetor keun,bimbingan,nyetor,bimbingan,crot we sidang ngakaks
—yang anda baca ini bukan tulisan™


wuedaan....smester 7 can beres skripsi tos siap mang ngakaks
asa wara'as
etro - 11/09/2012 10:14 PM
#313

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


apanan belang cek mang sekmat ge ngakaks

nenmbe di aktfkeun anu 100rb emang 5gg nya mang bingungs
asa wara'as


muhun mang
kedahna 3gb, mung nuju promo dugi ka oktober
1,15gb masukna 2gb
3gb masukna 5gb

Quote:
Original Posted By andrypein


oooooooooh ke janten dongengna
abi meser enggal eta si kartu aon , aktip 12 sasih
ke meser kuwota2 na kitu
ke sasih payunna ge kantun meseran kuota.kitu pa?
ngacir: ngacir:
yo ah mening kitu we
ngadangu2,setiap pembelian kuota itu di akumulasi,dan saat satu bulan habis namun kuota masih tersisa,maka kuota tidak akan hangus
kitu leres?

gampil pisan mang cool:
da abi mah tos aya mung teu acan waka tiasa,da teu acan smester8,minggu payun uas nu smstr 7 we,ngke kantun nyetor keun,bimbingan,nyetor,bimbingan,crot we sidang ngakaks
—yang anda baca ini bukan tulisan™


yoha mas bro..
di akumulasi selama 12 bulan
AnjarAsmara - 11/09/2012 10:19 PM
#314

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
kedahna 3gb, mung nuju promo dugi ka oktober
1,15gb masukna 2gb
3gb masukna 5gb


yoha mas bro..
di akumulasi selama 12 bulan


hun leres kitu mang..kela guning baturmah nganggo anu 35rb 10gg kumaha mang nyetingna, dina aon tiasa teu bingungs
asa wara'as
andrypein - 11/09/2012 10:20 PM
#315

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
kedahna 3gb, mung nuju promo dugi ka oktober
1,15gb masukna 2gb
3gb masukna 5gb



yoha mas bro..
di akumulasi selama 12 bulan


matabelo: matabelo: matabelo: matabelo:
mening di aon keun
edan lah muantaaap thumbup:
oke besok ke konter ah
kemarin tuh bimbang antara di aon in atau beli SP baru kaya kemarin2 ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wuedaan....smester 7 can beres skripsi tos siap mang ngakaks
asa wara'as


hebat nya cool:
nyuhunkeun pidu'ana supados lancar we nya kang D
—yang anda baca ini bukan tulisan™
AnjarAsmara - 11/09/2012 10:28 PM
#316

Quote:
Original Posted By andrypein
matabelo: matabelo: matabelo: matabelo:
mening di aon keun
edan lah muantaaap thumbup:
oke besok ke konter ah
kemarin tuh bimbang antara di aon in atau beli SP baru kaya kemarin2 ngakaks


hebat nya cool:
nyuhunkeun pidu'ana supados lancar we nya kang D
—yang anda baca ini bukan tulisan™


siplah mang sing lancar dan sukses thumbup:
tambihna mugia sing aya dina kaayaan sakinah mawaddah warohmah, sing di pika'asih ku mertua ngakaks
asa wara'as
etro - 11/09/2012 10:31 PM
#317

Quote:
Original Posted By andrypein


matabelo: matabelo: matabelo: matabelo:
mening di aon keun
edan lah muantaaap thumbup:
oke besok ke konter ah
kemarin tuh bimbang antara di aon in atau beli SP baru kaya kemarin2 ngakaks

hebat nya cool:
nyuhunkeun pidu'ana supados lancar we nya kang D
—yang anda baca ini bukan tulisan™


sip
kontek2 we hla
besok abi bagean nganvas

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


hun leres kitu mang..kela guning baturmah nganggo anu 35rb 10gg kumaha mang nyetingna, dina aon tiasa teu bingungs
asa wara'as


duka tah mang pami kitu mah
nguping2 ngangge vpn tapi duka tah
aya oge sp 1gb 35rb D

dikantun heula ka sadayana
bade tutup konter
AnjarAsmara - 11/09/2012 10:34 PM
#318

Quote:
Original Posted By etro
sip
kontek2 we hla
besok abi bagean nganvas


duka tah mang pami kitu mah
nguping2 ngangge vpn tapi duka tah
aya oge sp 1gb 35rb D

dikantun heula ka sadayana
bade tutup konter


hun mangga mang
asa wara'as
etro - 12/09/2012 12:16 AM
#319

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


hun mangga mang
asa wara'as


hadir kembali mang
uih spread heula
localhost12 - 12/09/2012 12:32 AM
#320

wah sabot di tinggalkeun aya projek teu muka kaskus deui,
ieu tos aya di part 3 deui, selamat buat rumah barunya untuk kita. :selamat
dilajeung keun, untuk mencapai sub forum. cendols
Page 16 of 90 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3