Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 17 of 90 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >  Last ›

etro - 12/09/2012 12:37 AM
#321

Quote:
Original Posted By localhost12
wah sabot di tinggalkeun aya projek teu muka kaskus deui,
ieu tos aya di part 3 deui, selamat buat rumah barunya untuk kita. :selamat
dilajeung keun, untuk mencapai sub forum. cendols


amin mang
mudah2an kaparengkeun
sibiruthea - 12/09/2012 06:01 AM
#322

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asa wara'as aya mang etro asa sono sadinten teu pendak ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as



biasa mang ngejar iso jiga batur ngakaks



bener mang eta kudu di udag mih bisa mere nu seger2 D


wilujeng subuh baraya

sok ach atuh ach arugah heula geura netepan subuh LD
AnjarAsmara - 12/09/2012 07:10 AM
#323

Quote:
Original Posted By sibiruthea
bener mang eta kudu di udag mih bisa mere nu seger2 D


wilujeng subuh baraya

sok ach atuh ach arugah heula geura netepan subuh LD



subuh oge mang coffee:
AnjarAsmara - 12/09/2012 08:01 AM
#324

Wilujeng enjunk ah
Absen hula
1. Hadir
2.
3.
4.
5.

asa wara'as
andrypein - 12/09/2012 08:33 AM
#325

Quote:
Original Posted By sibiruthea
bener mang eta kudu di udag mih bisa mere nu seger2 D


wilujeng subuh baraya

sok ach atuh ach arugah heula geura netepan subuh LD


wilujeng tabuh setengah dalapan mang cool:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjunk ah
Absen hula
1. Hadir
2.
3.
4.
5.

asa wara'as


abi hadir D
—yang anda baca ini bukan tulisan™
OldMan_41 - 12/09/2012 09:13 AM
#326

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjunk ah
Absen hula
1. Hadir
2.
3.
4.
5.

asa wara'as



Abi absen nya mang :request:

Quote:
Original Posted By andrypein
wilujeng tabuh setengah dalapan mang cool:



abi hadir D
—yang anda baca ini bukan tulisan™


Wilujunk enjunk ka sadayana,,
dikantun deui bade ka dealer ngalereskeun komputer,, ngacir:
arleys10 - 12/09/2012 10:06 AM
#327

wilujeng enjung sadarayaaaaaaaaa kiss
tunduuuuuuhhhhhh eeeeeuuuuuuuummmm capedes
AnjarAsmara - 12/09/2012 10:13 AM
#328

Quote:
Original Posted By andrypein
wilujeng tabuh setengah dalapan mang cool:




abi hadir D
—yang anda baca ini bukan tulisan™



sinantenen tos gugah mang D

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng enjung sadarayaaaaaaaaa kiss
tunduuuuuuhhhhhh eeeeeuuuuuuuummmm capedes



ngarengkol dai mang kissing:
arleys10 - 12/09/2012 10:33 AM
#329

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sinantenen tos gugah mang D




ngarengkol dai mang kissing:


badde bedaaattttttttt
di porsup nuju seueur anu rameeeee
reseeepppppppp
bisa kuram kiriman jurig jarian ngakaks
etro - 12/09/2012 10:39 AM
#330

wilujeng enjing ka sadayana
tunduh keneh eum
arleys10 - 12/09/2012 10:46 AM
#331

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
tunduh keneh eum


wilujeng tunduh mang D
bubu bareng yuk mang ngakaks
OldMan_41 - 12/09/2012 10:47 AM
#332

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng enjung sadarayaaaaaaaaa kiss
tunduuuuuuhhhhhh eeeeeuuuuuuuummmm capedes


wilujnunk oge mang D/


Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
tunduh keneh eum


Naha ieu teh parada kompak kieu tunduh na?? ngakaks
curiga wengi tos parada begadang yeuh ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sinantenen tos gugah mang D




ngarengkol dai mang kissing:


Abi teu di kuwot eum \(
arleys10 - 12/09/2012 10:52 AM
#333

Quote:
Original Posted By OldMan_41
wilujnunk oge mang D/




Naha ieu teh parada kompak kieu tunduh na?? ngakaks
curiga wengi tos parada begadang yeuh ngakaks



Abi teu di kuwot eum \(


wilijueng mang.. D
tunduuh teu mang??
AnjarAsmara - 12/09/2012 10:53 AM
#334

Quote:
Original Posted By OldMan_41
wilujnunk oge mang D/





Naha ieu teh parada kompak kieu tunduh na?? ngakaks
curiga wengi tos parada begadang yeuh ngakaks




Abi teu di kuwot eum \(



aya ngepost kitu mang bingungs
di koet atuh ayunamah ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
OldMan_41 - 12/09/2012 11:15 AM
#335

Quote:
Original Posted By arleys10
wilijueng mang.. D
tunduuh teu mang??


tunduh mah hnteu mang,
mung lapar eum hammer:
bade nyarap heula ah ngacir:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
aya ngepost kitu mang bingungs
di koet atuh ayunamah ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Aya ih mang, maenya teu terang mah \(
dikantun heula ka kantin atuh nya, lapar eum hammer:
etro - 12/09/2012 11:17 AM
#336

Quote:
Original Posted By arleys10


wilujeng tunduh mang D
bubu bareng yuk mang ngakaks


hadeuh mang...
alim ah... ngararey mang D

Quote:
Original Posted By OldMan_41


wilujnunk oge mang D/


Naha ieu teh parada kompak kieu tunduh na?? ngakaks
curiga wengi tos parada begadang yeuh ngakaks



Abi teu di kuwot eum \(


tanggal tanggung mang
boga duit tapi apal jang mayar hutang
jadi we kana tunduh lumpatna D

ngahaja teu dikuwot meh +1 deui mang D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



aya ngepost kitu mang bingungs
di koet atuh ayunamah ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


abi oge teu di kuwot pan
arleys10 - 12/09/2012 11:49 AM
#337

Quote:
Original Posted By OldMan_41
tunduh mah hnteu mang,
mung lapar eum hammer:
bade nyarap heula ah ngacir:



Aya ih mang, maenya teu terang mah \(
dikantun heula ka kantin atuh nya, lapar eum hammer:

wow mang wow matabelo:
ceyamat mamam atuh nyah mang genit:
ngiring raos weh lah sayah mah genit:
Quote:
Original Posted By etro
hadeuh mang...
alim ah... ngararey mang D



tanggal tanggung mang
boga duit tapi apal jang mayar hutang
jadi we kana tunduh lumpatna D

ngahaja teu dikuwot meh +1 deui mang D



abi oge teu di kuwot pan


wkwkwkwkwkwkwk
si amang mah bisa wae...
pan biasana bareng bobo di ruang ATM capedes
noord87 - 12/09/2012 12:02 PM
#338

ass. sadayana, wilujeng siang wae....
punten ka pupuhu manawi diwidian, bilih aya nu peryogi hardis internal abi
bade ngical, nu 80gb wdc sata 170rb, hatur nuhun
iloveindonesiasiloveindonesias
(087725934406)
arleys10 - 12/09/2012 02:33 PM
#339

jaaahhhhh.....
kamarana yeuuuhhh????
uwuh batur saia didieuuuuuu..... \(\(\(
OldMan_41 - 12/09/2012 02:35 PM
#340

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh mang...
alim ah... ngararey mang D



tanggal tanggung mang
boga duit tapi apal jang mayar hutang
jadi we kana tunduh lumpatna D

ngahaja teu dikuwot meh +1 deui mang D



abi oge teu di kuwot pan


ngakaks ameh hilap nya mang kana hutang na hammer:
lumayan abi ge lah +1 mah ;)

Quote:
Original Posted By arleys10
wow mang wow matabelo:
ceyamat mamam atuh nyah mang genit:
ngiring raos weh lah sayah mah genit:


wkwkwkwkwkwkwk
si amang mah bisa wae...
pan biasana bareng bobo di ruang ATM capedes


nembe beres ngurilng yeuh mang,
nuju seueuer kasus capedes
dikantun maksi heula., ngacir:
Page 17 of 90 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3