Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 90 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›

AnjarAsmara - 14/09/2012 01:38 PM
#401

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Tos asak mereun nya mang dipoe?? DD



tah kitu mang..kantun nyamaraan D
OldMan_41 - 14/09/2012 01:39 PM
#402

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah kitu mang..kantun nyamaraan D


Disamaraan terang digorengnya mang, genit:
Tegal panas na meuni ngaheab kieu eum nohope:
AnjarAsmara - 14/09/2012 01:54 PM
#403

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Disamaraan terang digorengnya mang, genit:
Tegal panas na meuni ngaheab kieu eum nohope:


kanggo rencang sangu diciwitan D

apanan pake ase guning panas mang
asa wara'as
OldMan_41 - 14/09/2012 02:00 PM
#404

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kanggo rencang sangu diciwitan D

apanan pake ase guning panas mang
asa wara'as


dicuwiran nya mang saalit2 ngakaks

soteh mun diruangan tiis, pami ka luar kantor mah meuni nyelekit panas na dina kulit capedes
etro - 14/09/2012 02:01 PM
#405

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Wah, biasa nya mang jam Indonesia mah melar D
ari sugan kenging hengpon buberi ngakaks

Ieu nu sanes kamarana nya mang? confused:


nuju nundutan mang
komo uih jumatan mah \(

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ngiring share heula yeuh, inpormasi penting ti mod MJ D

trit official na >> http://kask.us/16438754


tah kitu atuh
geura dirilis D
meh teu sisirikan

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


godog deui kopina meh panas D


tamat kamari...hadeeeuh asa ripuh kieu puguh


tos dipoe ku abi mang
angger teu daek panas
kalah kebul we ungkul

Quote:
Original Posted By localhost12

amang posisi dimana kitu ? masih tiasa nego harga na teu mang D

ah maho detected. ngakak

muhun mangga mang.. thumbup:


di kuwot we mang ku abi
AnjarAsmara - 14/09/2012 02:33 PM
#406

Quote:
Original Posted By OldMan_41
dicuwiran nya mang saalit2 ngakaks

soteh mun diruangan tiis, pami ka luar kantor mah meuni nyelekit panas na dina kulit capedes


geura tobat mang..naraka ngadeukeutan ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
nuju nundutan mang
komo uih jumatan mah \(


tah kitu atuh
geura dirilis D
meh teu sisirikan


tos dipoe ku abi mang
angger teu daek panas
kalah kebul we ungkul


di kuwot we mang ku abi


pesen deui kopi nu anyar ngakaks

pa sekmat nuju sibuk jigana ngabagikeun KTP Dobly Digital True HD Master Audio ngakaks
asa wara'as
OldMan_41 - 14/09/2012 03:33 PM
#407

Quote:
Original Posted By etro
nuju nundutan mang
komo uih jumatan mah \(



tah kitu atuh
geura dirilis D
meh teu sisirikan



tos dipoe ku abi mang
angger teu daek panas
kalah kebul we ungkul



di kuwot we mang ku abi


Abi mah hawana lapar wae yeuh mang, linux2:

mun ngke move ka beti sadaya, GGL oge move deui ka nu lama nya mang shutup:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
geura tobat mang..naraka ngadeukeutan ngakaks



pesen deui kopi nu anyar ngakaks

pa sekmat nuju sibuk jigana ngabagikeun KTP Dobly Digital True HD Master Audio ngakaks
asa wara'as


ngakaks atos tomat ieu oge mang, ;)

dikantun ka kantin hula, lapar patuangan yeuh ngacir:
etro - 14/09/2012 04:20 PM
#408

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


geura tobat mang..naraka ngadeukeutan ngakaks



pesen deui kopi nu anyar ngakaks

pa sekmat nuju sibuk jigana ngabagikeun KTP Dobly Digital True HD Master Audio ngakaks
asa wara'as


sapertosna mah muhun mang
nembe oge abi ka kecamatan bade nyandak
mung nembe nyadar, ktp heubeulna masih aya di bank \(

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Abi mah hawana lapar wae yeuh mang, linux2:

mun ngke move ka beti sadaya, GGL oge move deui ka nu lama nya mang shutup:



ngakaks atos tomat ieu oge mang, ;)

dikantun ka kantin hula, lapar patuangan yeuh ngacir:


wah teu acan di longok yeuh mang
dina beta deui?
AnjarAsmara - 14/09/2012 04:37 PM
#409

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Abi mah hawana lapar wae yeuh mang, linux2:

mun ngke move ka beti sadaya, GGL oge move deui ka nu lama nya mang shutup:




ngakaks atos tomat ieu oge mang, ;)

dikantun ka kantin hula, lapar patuangan yeuh ngacir:


mang omen mah lapar wae asi ge ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
sapertosna mah muhun mang
nembe oge abi ka kecamatan bade nyandak
mung nembe nyadar, ktp heubeulna masih aya di bank \(




wah teu acan di longok yeuh mang
dina beta deui?



leheung mang KTP di bank, kumaha mun di tahan di cafe malus ngakaks
OldMan_41 - 14/09/2012 04:38 PM
#410

Quote:
Original Posted By etro
sapertosna mah muhun mang
nembe oge abi ka kecamatan bade nyandak
mung nembe nyadar, ktp heubeulna masih aya di bank \(



wah teu acan di longok yeuh mang
dina beta deui?


Duka abi ge can terang kalanjutanna puguh mang, confused:
Kumaha TS na weh ngke ketang, D
OldMan_41 - 14/09/2012 04:40 PM
#411

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mang omen mah lapar wae asi ge ngakaks




leheung mang KTP di bank, kumaha mun di tahan di cafe malus ngakaks


Ieu nembe beres mindo mang,
Kabagean sesa2 na hungkul dikantin \(
AnjarAsmara - 14/09/2012 04:52 PM
#412

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ieu nembe beres mindo mang,
Kabagean sesa2 na hungkul dikantin \(



di tamul sakalian ibu kantinna ngakaks
OldMan_41 - 14/09/2012 04:56 PM
#413

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di tamul sakalian ibu kantinna ngakaks


Te wantun mang, ngke kalah kuring anu ditamul ku bapa kantin hammer:
nembe meser micro SD 4GB 35rb, naha leres kitu mang hargana sakitu?? think:
AnjarAsmara - 14/09/2012 07:05 PM
#414

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Te wantun mang, ngke kalah kuring anu ditamul ku bapa kantin hammer:
nembe meser micro SD 4GB 35rb, naha leres kitu mang hargana sakitu?? think:



sakantenan sareng bapa kantinna diparet mang :thumbup ngakaks

tergantung merek sareng class, pami class 10 micro SD 4GB 35rb mirah mang D
OldMan_41 - 14/09/2012 07:04 PM
#415

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sakantenan sareng bapa kantinna diparet mang :thumbup ngakaks

tergantung merek sareng class, pami class 10 micro SD 4GB 35rb mirah mang D


Teu wantun mang, bapa kantin na kumisan baplang takuts

4GB kelas 4 mang malu: teu acan naek kelas saur anu ngical na hammer:
AnjarAsmara - 14/09/2012 07:17 PM
#416

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Teu wantun mang, bapa kantin na kumisan baplang takuts

4GB kelas 4 mang malu: teu acan naek kelas saur anu ngical na hammer:



pami class 4 mah memang kisaran sakitu pnginten, nu abi kpungkur 8gg class 10 200rban
etro - 14/09/2012 07:54 PM
#417

uih ngecek kontrakan nu kapalingan

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Duka abi ge can terang kalanjutanna puguh mang, confused:
Kumaha TS na weh ngke ketang, D


abi wartosan nya mang
jarang dilongokan masalah na mah D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


mang omen mah lapar wae asi ge ngakaks




leheung mang KTP di bank, kumaha mun di tahan di cafe malus ngakaks


sakinten di kape mang
pami ri RT mah langkung gawal malus
AnjarAsmara - 14/09/2012 08:12 PM
#418

Quote:
Original Posted By etro
uih ngecek kontrakan nu kapalingan




abi wartosan nya mang
jarang dilongokan masalah na mah D




sakinten di kape mang
pami ri RT mah langkung gawal malus



pami di RT mah skntenan damel dai nu baru ngakaks
etro - 14/09/2012 08:29 PM
#419

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



pami di RT mah skntenan damel dai nu baru ngakaks


ti RT mah pengantarna ungkul mang
angger kedah ka kecamatan \(
AnjarAsmara - 14/09/2012 09:00 PM
#420

Quote:
Original Posted By etro
ti RT mah pengantarna ungkul mang
angger kedah ka kecamatan \(



di gerebeg hansip atuh meh tereh di proses ngakaks
Page 21 of 90 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3