Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 22 of 90 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›

etro - 14/09/2012 09:23 PM
#421

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



di gerebeg hansip atuh meh tereh di proses ngakaks


atuh bari kenging bonus kaos mang
kaos anu aya tulisan TAHANAN D
etro - 14/09/2012 10:23 PM
#422

kamarana ieu teh
ngadadak jadi sepi
apa pedah malam sabtu kitu nya? bingungs
AnjarAsmara - 14/09/2012 10:19 PM
#423

Quote:
Original Posted By etro
atuh bari kenging bonus kaos mang
kaos anu aya tulisan TAHANAN D


escape mang ngakaks
OldMan_41 - 14/09/2012 10:21 PM
#424

Aya nu nuju kojom yeuh jigana?? D

Wilujunk wengi pemirsahhhhh cool:
etro - 14/09/2012 10:28 PM
#425

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Aya nu nuju kojom yeuh jigana?? D

Wilujunk wengi pemirsahhhhh cool:


abi mah teu kojom mang
nuju ngaktip2keun aon12 nu bade angus malus

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


escape mang ngakaks


mang nuju usum lauk nya di lembur?

bijil deui nu aneh
Quote:
Error

This forum requires that you wait 45 seconds between posts. Please try again in 185 seconds.
AnjarAsmara - 14/09/2012 10:44 PM
#426

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Aya nu nuju kojom yeuh jigana?? D

Wilujunk wengi pemirsahhhhh cool:


tas timana mang

Quote:
Original Posted By etro
abi mah teu kojom mang
nuju ngaktip2keun aon12 nu bade angus malus




mang nuju usum lauk nya di lembur?

bijil deui nu aneh


uhun seeur mang dipasar
OldMan_41 - 14/09/2012 10:47 PM
#427

Quote:
Original Posted By etro
abi mah teu kojom mang
nuju ngaktip2keun aon12 nu bade angus malus



mang nuju usum lauk nya di lembur?

bijil deui nu aneh


ah eta mah alibi hungkul ;)
dunlud pilem deui teu mang?? malu:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tas timana mang



uhun seeur mang dipasar


Tos meser emam, muir2 ari pek teh nasgor deui wae pilihanna hammer:
etro - 14/09/2012 11:07 PM
#428

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


tas timana mang



uhun seeur mang dipasar


diacarakeun atuh mang
ngaliwet di cigugur D

Quote:
Original Posted By OldMan_41


ah eta mah alibi hungkul ;)
dunlud pilem deui teu mang?? malu:

Tos meser emam, muir2 ari pek teh nasgor deui wae pilihanna hammer:


muhun mang
bourne legacy, tapi masih tsync
da panasaran tea D

dikantun bade tutup heula konter
OldMan_41 - 14/09/2012 11:36 PM
#429

Quote:
Original Posted By etro
diacarakeun atuh mang
ngaliwet di cigugur D



muhun mang
bourne legacy, tapi masih tsync
da panasaran tea D

dikantun bade tutup heula konter


Abi ge niat na bade donlot eta pilm,
ngantosan blu ray rip na, min DVD rip na, o
pami blu pilem donlot teu mang?? shutup:
pami donlot abi ngopi hammer:
sibiruthea - 15/09/2012 06:56 AM
#430

Quote:
Original Posted By etro
nu ngepost-na
TOP JUNKER ungkul malus


trus upami teu ngejunk ngabahas naon nya mang bingungs

Quote:
Original Posted By etro
kamarana ieu teh
ngadadak jadi sepi
apa pedah malam sabtu kitu nya? bingungs


hadirr mang


wilujeng enjing barayaaaa selamat weekend
AnjarAsmara - 15/09/2012 08:43 AM
#431

Quote:
Original Posted By etro
diacarakeun atuh mang
ngaliwet di cigugur D


muhun mang
bourne legacy, tapi masih tsync
da panasaran tea D

dikantun bade tutup heula konter


hayu siap aya jaermah thumbup:
asa wara'as
OldMan_41 - 15/09/2012 09:05 AM
#432

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hayu siap aya jaermah thumbup:
asa wara'as


sok atuh mang diagendakeun D
cuang ngaliwet sasarengan, rame jigana nya?? D

tunduh linux2:
adel14 - 15/09/2012 09:19 AM
#433

Wilujeng enjing ciamis iloveindonesias
happy weekend malu:
OldMan_41 - 15/09/2012 09:39 AM
#434

Quote:
Original Posted By adel14
Wilujeng enjing ciamis iloveindonesias
happy weekend malu:


hapyy weejend oge mang,
abi mah bade nyeuseuh heula yeuh,, think:
adel14 - 15/09/2012 09:44 AM
#435

Quote:
Original Posted By OldMan_41
hapyy weejend oge mang,
abi mah bade nyeuseuh heula yeuh,, think:


Duh sabtu mah kanggo nyari IGO mang snes Nyeuseuh hammer:
sareng sha nyeuseuhna, abi ge ready stock seuseuhan shutup:
OldMan_41 - 15/09/2012 09:54 AM
#436

Quote:
Original Posted By adel14
Duh sabtu mah kanggo nyari IGO mang snes Nyeuseuh hammer:
sareng sha nyeuseuhna, abi ge ready stock seuseuhan shutup:


nyari IGO na mah ngke wengi mang wowcantik
ayeuna mah jadwal na meresan kamar hammer:
Ku nyalira puguh, kantun ka laudry keun mang p
sibiruthea - 15/09/2012 11:25 AM
#437

Quote:
Original Posted By adel14
Wilujeng enjing ciamis iloveindonesias
happy weekend malu:


wilujeng siang mang kmh damang D

Quote:
Original Posted By adel14
Duh sabtu mah kanggo nyari IGO mang snes Nyeuseuh hammer:
sareng sha nyeuseuhna, abi ge ready stock seuseuhan shutup:


sami sareng simkuring atuh dinten sabtu jadwal nyeuzeuh mang capedes
AnjarAsmara - 15/09/2012 11:26 AM
#438

Quote:
Original Posted By OldMan_41
hapyy weejend oge mang,
abi mah bade nyeuseuh heula yeuh,, think:


siaplah..di antos thumbup:

asa wara'as
OldMan_41 - 15/09/2012 11:32 AM
#439

Quote:
Original Posted By sibiruthea
wilujeng siang mang kmh damang D



sami sareng simkuring atuh dinten sabtu jadwal nyeuzeuh mang capedes


kedap deui iso mang, semangat D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
siaplah..di antos thumbup:

asa wara'as


parantos beres nyeseh,
kantun ibak teras angkat macul, D
AnjarAsmara - 15/09/2012 11:51 AM
#440

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kedap deui iso mang, semangat D


parantos beres nyeseh,
kantun ibak teras angkat macul, D


nyeuseuh tilas weungi mang D
asa wara'as
Page 22 of 90 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3