Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 90 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

OldMan_41 - 15/09/2012 11:59 AM
#441

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nyeuseuh tilas weungi mang D
asa wara'as


Muhun mang, o
Ning terang ah? eek:
AnjarAsmara - 15/09/2012 12:13 PM
#442

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun mang, o
Ning terang ah? eek:


apanan OSISna setor pemasukan ka kuring 30% ngakaks

asa wara'as
OldMan_41 - 15/09/2012 12:19 PM
#443

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
apanan OSISna setor pemasukan ka kuring 30% ngakaks

asa wara'as


Oooh, ari pek teh nya nohope:
kurang memuaskan mang serpis na, besok mah ganti nya ku jahe ge teu naon2 malu:

ngakaks
sibiruthea - 15/09/2012 01:37 PM
#444

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kedap deui iso mang, semangat D



parantos beres nyeseh,
kantun ibak teras angkat macul, D


upami isi teh naon mang *pura2culun
>>>>>>
enak anu tos beres nyeuzeuhhh simkuring mah nembe moe mang D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nyeuseuh tilas weungi mang D
asa wara'as


busetttt dikeueuman ti weungi teu bau bangke beurit mang D
AnjarAsmara - 15/09/2012 01:51 PM
#445

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oooh, ari pek teh nya nohope:
kurang memuaskan mang serpis na, besok mah ganti nya ku jahe ge teu naon2 malu:

ngakaks


bisa diatur tergantung baudget ngakaks

Quote:
Original Posted By sibiruthea
upami isi teh naon mang *pura2culun
>>>>>>
enak anu tos beres nyeuzeuhhh simkuring mah nembe moe mang D


busetttt dikeueuman ti weungi teu bau bangke beurit mang D


muhun mang tilas getih bodas :berbusas :berbusas :berbusas ngakaks
asa wara'as
sibiruthea - 15/09/2012 01:59 PM
#446

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
bisa diatur tergantung baudget ngakaks



muhun mang tilas getih bodas :berbusas :berbusas :berbusas ngakaks
asa wara'as


ngakak enak ya yg udah bisa miceun getih bodas rasana kumaha mang D
adikazahran. - 15/09/2012 02:59 PM
#447

sampurasun,,,
kumaha daramang dulur" di ciamis...?? D D

sateuacana puntennya bilih abdi tos kumawantun nyumpingan trit urg ciamis,, Peace:
punten yeuh abdi urg cianjur nu tos lami tara nuang galendo, tah abdi bade naros di ciamis mah seueur nya galendo da terkenalna ti ciamis,, D D
tras pami hoyong meser kedah ka ciamis na wae atanapi bilih aya nu icalan galendo didieu mah sok atuh abdi pesen,, \)

tah mung sakitu ti abdi, hapunten nu kasuhun sateuacana,,
cag..
AnjarAsmara - 15/09/2012 04:14 PM
#448

Quote:
Original Posted By sibiruthea
ngakak enak ya yg udah bisa miceun getih bodas rasana kumaha mang D


rasa stoberry, kade mang sok ketagihan ngakaks ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By adikazahran.
sampurasun,,,
kumaha daramang dulur" di ciamis...?? D D

sateuacana puntennya bilih abdi tos kumawantun nyumpingan trit urg ciamis,, Peace:
punten yeuh abdi urg cianjur nu tos lami tara nuang galendo, tah abdi bade naros di ciamis mah seueur nya galendo da terkenalna ti ciamis,, D D
tras pami hoyong meser kedah ka ciamis na wae atanapi bilih aya nu icalan galendo didieu mah sok atuh abdi pesen,, \)

tah mung sakitu ti abdi, hapunten nu kasuhun sateuacana,,
cag..


rampes..cobi PM mang etro thumbup:
asa wara'as
OldMan_41 - 15/09/2012 05:41 PM
#449

Quote:
Original Posted By sibiruthea
upami isi teh naon mang *pura2culun
>>>>>>
enak anu tos beres nyeuzeuhhh simkuring mah nembe moe mang D



busetttt dikeueuman ti weungi teu bau bangke beurit mang D


beres nyeseh tapi teras macul mang \(

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
bisa diatur tergantung baudget ngakaks



muhun mang tilas getih bodas :berbusas :berbusas :berbusas ngakaks
asa wara'as


budget 150 kenging nu kumaha tah mang? malu:

Quote:
Original Posted By adikazahran.
sampurasun,,,
kumaha daramang dulur" di ciamis...?? D D

sateuacana puntennya bilih abdi tos kumawantun nyumpingan trit urg ciamis,, Peace:
punten yeuh abdi urg cianjur nu tos lami tara nuang galendo, tah abdi bade naros di ciamis mah seueur nya galendo da terkenalna ti ciamis,, D D
tras pami hoyong meser kedah ka ciamis na wae atanapi bilih aya nu icalan galendo didieu mah sok atuh abdi pesen,, \)

tah mung sakitu ti abdi, hapunten nu kasuhun sateuacana,,
cag..


rampes o
aduh, sim kuring kirang terang eum kang,
cobian PM ID etro manawi langkung terang, \)
AnjarAsmara - 15/09/2012 05:46 PM
#450

Quote:
Original Posted By OldMan_41
beres nyeseh tapi teras macul mang \(


budget 150 kenging nu kumaha tah mang? malu:


rampes o
aduh, sim kuring kirang terang eum kang,
cobian PM ID etro manawi langkung terang, \)


4gg class 10 D
asa wara'as
OldMan_41 - 15/09/2012 07:34 PM
#451

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
4gg class 10 D
asa wara'as


nohope:
4gb 35rebu ;)

malming kaman mang?? D
localhost12 - 15/09/2012 07:45 PM
#452

Quote:
Original Posted By adikazahran.
sampurasun,,,
kumaha daramang dulur" di ciamis...?? D D

sateuacana puntennya bilih abdi tos kumawantun nyumpingan trit urg ciamis,, Peace:
punten yeuh abdi urg cianjur nu tos lami tara nuang galendo, tah abdi bade naros di ciamis mah seueur nya galendo da terkenalna ti ciamis,, D D
tras pami hoyong meser kedah ka ciamis na wae atanapi bilih aya nu icalan galendo didieu mah sok atuh abdi pesen,, \)

tah mung sakitu ti abdi, hapunten nu kasuhun sateuacana,,
cag..

wah si amang nuju nyiram galendo nya ? D
AnjarAsmara - 15/09/2012 07:48 PM
#453

Quote:
Original Posted By OldMan_41
nohope:
4gb 35rebu ;)

malming kaman mang?? D



biasa apel ateuuh wowcantik ngalongok mitoha
OldMan_41 - 15/09/2012 07:56 PM
#454

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
biasa apel ateuuh wowcantik ngalongok mitoha


Mending atuh mang tiasa jelong2, bari cuci mata D
abi mah norose:
AnjarAsmara - 15/09/2012 08:05 PM
#455

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Mending atuh mang tiasa jelong2, bari cuci mata D
abi mah norose:


lumayan mang daripada mata nganggur mending di cuci D

asa wara'as
OldMan_41 - 15/09/2012 08:22 PM
#456

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
lumayan mang daripada mata nganggur mending di cuci D

asa wara'as


ngakaks betul sekalih D
Abi mah bade nyuci paru2 heula ku soda mang, bade yeuh?? DD

awas BWK metal:
Spoiler for uuoda
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
AnjarAsmara - 15/09/2012 08:44 PM
#457

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks betul sekalih D
Abi mah bade nyuci paru2 heula ku soda mang, bade yeuh?? DD

awas BWK metal:
Spoiler for "uuoda"
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


abimah asa hoyong cuci otak mang ngakaks ngakaks ngakaks

kela..eta panta tanggalna jiga kadaluarsa mang bingungs
asa wara'as
OldMan_41 - 15/09/2012 08:51 PM
#458

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
abimah asa hoyong cuci otak mang ngakaks ngakaks ngakaks

kela..eta panta tanggalna jiga kadaluarsa mang bingungs
asa wara'as


ulah atuh mang cuci otak mah, nyaah p

hnteu mang,D
Da seratan dina botol mah 13 maret 2013 o
Eta mah gambar na nyomot tina gugel hammer:
AnjarAsmara - 15/09/2012 09:07 PM
#459

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ulah atuh mang cuci otak mah, nyaah p

hnteu mang,D
Da seratan dina botol mah 13 maret 2013 o
Eta mah gambar na nyomot tina gugel hammer:


apanan malem mingguan acarana cuci mencuci mang D
eta tukang dagangna jiga si sule ngakaks
asa wara'as
OldMan_41 - 15/09/2012 09:10 PM
#460

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
apanan malem mingguan acarana cuci mencuci mang D
eta tukang dagangna jiga si sule ngakaks
asa wara'as


mening nyuci nu sanes weh mang, kecuali otak tapi D
Boa2 sule nuju nyamar mang ngakaks

paru2 nembe dibersihan, tos dikotororan deui ku nicotine hammer:
manusa2 nohope:
Page 23 of 90 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3