Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 25 of 90 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›

OldMan_41 - 16/09/2012 09:13 PM
#481

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng enjunk ah..ninyuh kopi bari muput irung coffee:

mang etro :genits
mang pein :genits
mang omen :genits



asa wara'as


Wilujunk wayah kieu mang anjar :genits

Quote:
Original Posted By mecus
mampir heula ka dieu
nuju di cikalong


Palih manana Cilalay mang?? think:

Quote:
Original Posted By andrypein
bingungs bingungs
dimana eta cikalong teh?



ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks sami pisan abi ge uih ibak malu: teras nga mi ayam
ngesang we deui linux2:
—yang anda baca ini bukan tulisan™


bereskeun BAB 1 na heula mang., ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngiring ngalangkung ngacir: asa wara'as







asa wara'as


wilujunk mang malu:/
etro - 16/09/2012 09:31 PM
#482

manawi aya nu terang hotel cipaganti garut?

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


peuyeumpuan mang ngakaks ngakaks aya aya wae ngakaks
asa wara'as


perasaan tadi nu ieu mah tos di kuwot
naha teu bijil nya? bingungs

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngiring ngalangkung ngacir: asa wara'as

asa wara'as


hadir mang
OldMan_41 - 16/09/2012 09:40 PM
#483

Quote:
Original Posted By etro
manawi aya nu terang hotel cipaganti garut?



perasaan tadi nu ieu mah tos di kuwot
naha teu bijil nya? bingungs



hadir mang


Kirang terang abi mang, tara ameng ka hotel malu:
AnjarAsmara - 16/09/2012 09:43 PM
#484

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujunk wayah kieu mang anjar :genits


Palih manana Cilalay mang?? think:


bereskeun BAB 1 na heula mang., ngakaks


wilujunk mang malu:/


pesen fanta mang edisi 2009 cendols

Quote:
Original Posted By etro
manawi aya nu terang hotel cipaganti garut?


perasaan tadi nu ieu mah tos di kuwot
naha teu bijil nya? bingungs


hadir mang


teu aya kuot guning, kela asa kacau post teh capedes
asa wara'as
OldMan_41 - 16/09/2012 09:49 PM
#485

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
pesen fanta mang edisi 2009 cendols



teu aya kuot guning, kela asa kacau post teh capedes
asa wara'as


Ieu nembe ngaleueut Seprit mang eek: da hanaang nohope:
expired na 20 April 2013 D
ju naon yeuh?/ D
etro - 16/09/2012 09:54 PM
#486

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Kirang terang abi mang, tara ameng ka hotel malu:


peryogi kangge kulem mang
menjelang pembagian tiger D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


pesen fanta mang edisi 2009 cendols



teu aya kuot guning, kela asa kacau post teh capedes
asa wara'as


kadang teu bijil postingna mang
AnjarAsmara - 16/09/2012 09:57 PM
#487

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ieu nembe ngaleueut Seprit mang eek: da hanaang nohope:
expired na 20 April 2013 D
ju naon yeuh?/ D


asal teu kenging minum fanta ti gugel mang ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
peryogi kangge kulem mang
menjelang pembagian tiger D


kadang teu bijil postingna mang


wios mang asal jumlah post nambihan we D
asa wara'as
OldMan_41 - 16/09/2012 10:04 PM
#488

Quote:
Original Posted By etro
peryogi kangge kulem mang
menjelang pembagian tiger D



kadang teu bijil postingna mang


Wah, janteun yeuh kenging Tiger teh?? D
Di hotel Tiara weh atuh mang malu:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asal teu kenging minum fanta ti gugel mang ngakaks



wios mang asal jumlah post nambihan we D
asa wara'as


ngakaks
Fanta ti gugel mah kadaluarsa eum ;)
Ieu mah ti warung payuneun kost, D
bade nyusu soda deui, mung soda na seep nohope:
etro - 16/09/2012 10:20 PM
#489

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


asal teu kenging minum fanta ti gugel mang ngakaks



wios mang asal jumlah post nambihan we D
asa wara'as


hmmm.... alesanna logis oge mang
mari atuh kejar setoran deui
etro - 16/09/2012 10:21 PM
#490

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Wah, janteun yeuh kenging Tiger teh?? D
Di hotel Tiara weh atuh mang malu:



ngakaks
Fanta ti gugel mah kadaluarsa eum ;)
Ieu mah ti warung payuneun kost, D
bade nyusu soda deui, mung soda na seep nohope:


di tiara mah atos mang briefingna ungkul
teknisna mah di garut D
OldMan_41 - 16/09/2012 10:22 PM
#491

Quote:
Original Posted By etro
hmmm.... alesanna logis oge mang
mari atuh kejar setoran deui


Abi teu dikuwot wae ku mang etro \(
nalangsa \(

Quote:
Original Posted By etro
di tiara mah atos mang briefingna ungkul
teknisna mah di garut D


Atos dikuwot ketang malu:
Iraha kitu eta acarana mang?? eek:
etro - 16/09/2012 10:25 PM
#492

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Abi teu dikuwot wae ku mang etro \(
nalangsa \(


teu ngartos puguh ge mang
tadi posting di regional garut tapi angger teu katingali
OldMan_41 - 16/09/2012 10:26 PM
#493

Quote:
Original Posted By etro
teu ngartos puguh ge mang
tadi posting di regional garut tapi angger teu katingali


Mang etro post tina old atanapi beti?? eek:
etro - 16/09/2012 10:30 PM
#494

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Mang etro post tina old atanapi beti?? eek:


beta mang
ke bade ningali heula respon di regional garut
OldMan_41 - 16/09/2012 10:33 PM
#495

Quote:
Original Posted By etro
beta mang
ke bade ningali heula respon di regional garut


tina old weh., D
tina beti mah sok kitu asana mah think:
etro - 16/09/2012 10:44 PM
#496

Quote:
Original Posted By OldMan_41
tina old weh., D
tina beti mah sok kitu asana mah think:


muhun mang
ieu oge ngalih kana old
post kahiji dina beta tara kabaca
OldMan_41 - 16/09/2012 10:56 PM
#497

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
ieu oge ngalih kana old
post kahiji dina beta tara kabaca


Ngalih ka beti na ngke kaping 1 Oktober mang, D
Da old na bade di shut down norose:
AnjarAsmara - 16/09/2012 11:13 PM
#498

Quote:
Original Posted By etro
hmmm.... alesanna logis oge mang
mari atuh kejar setoran deui


lami keneh kuring mah kana orgsm cool:

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wah, janteun yeuh kenging Tiger teh?? D
Di hotel Tiara weh atuh mang malu:


ngakaks
Fanta ti gugel mah kadaluarsa eum ;)
Ieu mah ti warung payuneun kost, D
bade nyusu soda deui, mung soda na seep nohope:


payuneun kostmah tiasa nganjuk mang ngakaks

susu ibu kantin kan aya keneh mang, kade nu etamah susuna tos kadaluarsa ngakaks
asa wara'as
etro - 16/09/2012 11:17 PM
#499

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Ngalih ka beti na ngke kaping 1 Oktober mang, D
Da old na bade di shut down norose:


muhun nya bade dipareuman
dikantun heula mang
bade tutup konter
OldMan_41 - 16/09/2012 11:25 PM
#500

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
lami keneh kuring mah kana orgsm cool:



payuneun kostmah tiasa nganjuk mang ngakaks

susu ibu kantin kan aya keneh mang, kade nu etamah susuna tos kadaluarsa ngakaks
asa wara'as


Puguh eta ge tos dicatet mang hammer:
ngakaks eta mah tos ****SENSOR**** ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
muhun nya bade dipareuman
dikantun heula mang
bade tutup konter


Mangga mang, abi ge bade ibak heula yeuh, teras obob, o
Page 25 of 90 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3