Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 26 of 90 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›

AnjarAsmara - 16/09/2012 11:30 PM
#501

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Puguh eta ge tos dicatet mang hammer:
ngakaks eta mah tos ****SENSOR**** ngakaks


Mangga mang, abi ge bade ibak heula yeuh, teras obob, o


guning aya nu disensor mang ngakaks
asa wara'as
AnjarAsmara - 16/09/2012 11:31 PM
#502

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Puguh eta ge tos dicatet mang hammer:
ngakaks eta mah tos ****SENSOR**** ngakaks


Mangga mang, abi ge bade ibak heula yeuh, teras obob, o


guning aya nu disensor mang ngakaks
asa wara'as
OldMan_41 - 16/09/2012 11:33 PM
#503

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
guning aya nu disensor mang ngakaks
asa wara'as


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
guning aya nu disensor mang ngakaks
asa wara'as


Duka tah, tina kaskus na anu nyensor mang., ngakaks
dikantun ibak heula mang, mumpung pilem na nuju iklan ngacir:
back in 5 minutes ngacir:
OldMan_41 - 16/09/2012 11:49 PM
#504

Tos teu aya nu onlen yeuh? think:
Mangga atuh dikantun heula sadaya ngacir:

Wilujeng leleson beer:
AnjarAsmara - 17/09/2012 08:03 AM
#505

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Tos teu aya nu onlen yeuh? think:
Mangga atuh dikantun heula sadaya ngacir:

Wilujeng leleson beer:


abi hadir..


wilujeng enjunk kasadayana bagean upacara ngacir:
asa wara'as
OldMan_41 - 17/09/2012 09:31 AM
#506

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
abi hadir..


wilujeng enjunk kasadayana bagean upacara ngacir:
asa wara'as


ngakaks mangga dihaturanan mang, D

Asa lami teu ngalaman upacara bendera dinten senen :mewek
AnjarAsmara - 17/09/2012 10:33 AM
#507

@mang omen

Ieu ge maksa mang kabagean jadi kondektur..aeh inspektur D

Ka kantin hula mang mariksa barudak bisi nyumputkeun jajanan dina beha :ngacir
etro - 17/09/2012 10:47 AM
#508

wilujeng enjing ka sadayana
wilujeng tunduh
nembe nundutan payuneun tipi \(
OldMan_41 - 17/09/2012 11:33 AM
#509

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
@mang omen

Ieu ge maksa mang kabagean jadi kondektur..aeh inspektur D

Ka kantin hula mang mariksa barudak bisi nyumputkeun jajanan dina beha :ngacir


Wah, gaya atuh mang, matabelo:
Kahade ah ngke kalah digrepe2 murid na hiji2 ngakaks
ABi ge ngiringan pami kitu mah ngacir:

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
wilujeng tunduh
nembe nundutan payuneun tipi \(


Wah, hari senen mang teu kenging males2an., D
Bilih rejekina kaburu dipacok ku hayam Peace:
AnjarAsmara - 17/09/2012 12:17 PM
#510

@etro ; ebog dai mang raos D

@omen : justru eta masalahna asa moal kiat nahan kanyeuri ngakak
OldMan_41 - 17/09/2012 12:23 PM
#511

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
@etro ; ebog dai mang raos D

@omen : justru eta masalahna asa moal kiat nahan kanyeuri ngakak


Ning kuwot na sapertos dina twiter mang ngangge @ ngakaks
Kanyeuri pedah naun kitu, ngakaks hammer:
etro - 17/09/2012 12:48 PM
#512

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Wah, gaya atuh mang, matabelo:
Kahade ah ngke kalah digrepe2 murid na hiji2 ngakaks
ABi ge ngiringan pami kitu mah ngacir:

Wah, hari senen mang teu kenging males2an., D
Bilih rejekina kaburu dipacok ku hayam Peace:


nteu mang males mah
mung tunduh D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
@etro ; ebog dai mang raos D

@omen : justru eta masalahna asa moal kiat nahan kanyeuri ngakak


sinanteneun teu ngangge kuwot mang
pake @ asa dina pesbuk D
etro - 17/09/2012 12:50 PM
#513

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Ning kuwot na sapertos dina twiter mang ngangge @ ngakaks
Kanyeuri pedah naun kitu, ngakaks hammer:


puguh ge mang
aya2 wae pa guru mah
OldMan_41 - 17/09/2012 12:52 PM
#514

Quote:
Original Posted By etro
nteu mang males mah
mung tunduh D



sinanteneun teu ngangge kuwot mang
pake @ asa dina pesbuk D


mang etro gaduh pesbuk?
cik atuh ett anu abi, o

Quote:
Original Posted By etro
puguh ge mang
aya2 wae pa guru mah


Pa guru na nuju rarieut yeuh jigana nya mang?? ngakaks
etro - 17/09/2012 01:07 PM
#515

Quote:
Original Posted By OldMan_41


mang etro gaduh pesbuk?
cik atuh ett anu abi, o



Pa guru na nuju rarieut yeuh jigana nya mang?? ngakaks


aya mang
mung langki log in malus
mang omen we nu nga ed abi
[email]ditojaka@yahoo.com[/email]
OldMan_41 - 17/09/2012 01:09 PM
#516

Quote:
Original Posted By etro
aya mang
mung langki log in malus
mang omen we nu nga ed abi
[email]ditojaka@yahoo.com[/email]


Sami mang, D
abi ge ayeuna jarang onlen, komo apdet status mah think:
pami login paling pami bade maen poker hungkul hammer:
ngke cobian atuh ngacir:
etro - 17/09/2012 01:41 PM
#517

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Sami mang, D
abi ge ayeuna jarang onlen, komo apdet status mah think:
pami login paling pami bade maen poker hungkul hammer:
ngke cobian atuh ngacir:


idem we mang
abi muka pesbuk mun maen mapiawar ungkul
tapi ayeuna mah tara
beuki abot wae geuning ngaloadingna
kadang masuk kadang henteu \(
OldMan_41 - 17/09/2012 01:39 PM
#518

Quote:
Original Posted By etro
idem we mang
abi muka pesbuk mun maen mapiawar ungkul
tapi ayeuna mah tara
beuki abot wae geuning ngaloadingna
kadang masuk kadang henteu \(


Tos di ett mang D
Ieu ge hoyong maen poker, tapi da kena ku proxy nohope:
dikantun maksi heula mang, lapar eum,,, ngacir:
etro - 17/09/2012 02:03 PM
#519

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Tos di ett mang D
Ieu ge hoyong maen poker, tapi da kena ku proxy nohope:
dikantun maksi heula mang, lapar eum,,, ngacir:


muhun mang
ke wengi di aprop
sok teu kiat koneksina wayah kieu mah \(

mangga, ngiring raos
AnjarAsmara - 17/09/2012 02:06 PM
#520

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ning kuwot na sapertos dina twiter mang ngangge @ ngakaks
Kanyeuri pedah naun kitu, ngakaks hammer:


tadimah dina hape mang D
nyeuri nahan balas horni maksadna ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
nteu mang males mah
mung tunduh D


sinanteneun teu ngangge kuwot mang
pake @ asa dina pesbuk D


tina hape mang ribet pake kueto capedes
asa wara'as
Page 26 of 90 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3