Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 29 of 90 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›

etro - 17/09/2012 09:20 PM
#561

hadeuh geuninga sepi
mantau ungkul we lah
AnjarAsmara - 17/09/2012 09:16 PM
#562

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh geuninga sepi
mantau ungkul we lah


hadir mang
nembe uih tahlilan tatanggi aya nu maot
asa wara'as
etro - 17/09/2012 09:31 PM
#563

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


hadir mang
nembe uih tahlilan tatanggi aya nu maot
asa wara'as


oo..
ngiring bela sungkawa we mang
mang anjar teh cigugur nya?
tri kengingna hsdpa atanapi umts?
aripbsatriani - 17/09/2012 11:06 PM
#564

ngiring leleson di palih dieu
tos lami pisan tara ngaskus
daramang sadayana?
etro - 17/09/2012 11:07 PM
#565

Quote:
Original Posted By aripbsatriani
ngiring leleson di palih dieu
tos lami pisan tara ngaskus
daramang sadayana?


dimana ayeuna eum
iraha balik?
andrypein - 17/09/2012 11:30 PM
#566

\( \( \( \(
gadang ngerjakeun skripsi
sadinten 2 bab \)
tunduh we nu aya
wengina gadang deui ngakaks



—yang anda baca ini bukan tulisan™
andrypein - 17/09/2012 11:44 PM
#567

text hantu
etro - 18/09/2012 12:17 AM
#568

Quote:
Original Posted By andrypein
\( \( \( \(
gadang ngerjakeun skripsi
sadinten 2 bab \)
tunduh we nu aya
wengina gadang deui ngakaks



—yang anda baca ini bukan tulisan™


teu aya nanaonan nu ieu mah
wilujeng mang
mudah2an sukses

Quote:
Original Posted By andrypein
̶ ̶ ̶ ̶ ̶




andrypein - 18/09/2012 12:28 AM
#569

Quote:
Original Posted By etro
teu aya nanaonan nu ieu mah
wilujeng mang
mudah2an sukses


amin pa ah nyuhunkeun pidu'a na D
muhun ngahaja kosong
nyobian posting kosong mung gagal
etro - 18/09/2012 12:42 AM
#570

Quote:
Original Posted By andrypein


amin pa ah nyuhunkeun pidu'a na D
muhun ngahaja kosong
nyobian posting kosong mung gagal


diduakeun mang
kaduh wargi / rerencangan nu di garut teu?
andrypein - 18/09/2012 01:21 AM
#571

Quote:
Original Posted By etro
diduakeun mang
kaduh wargi / rerencangan nu di garut teu?


aya pa,kuli di garut,saminggon sakali sok ameng k net
rerencangan genk SMA,genk kabur,genk bolos D
—yang anda baca ini bukan tulisan™
OldMan_41 - 18/09/2012 01:29 AM
#572

Quote:
Original Posted By etro
speedol tos diangge mang
teu kiat mayaranna D
di tipayun nu abi mah bertahan dina timebased
janten pami over kuota teh tagihan bengkak

sanes lelet mang
siang mah di konter ngangge pc
teu aya slot pcmciana \(
pami wengi mah di bumi ngangge tengtop
ngangge modem pcmcia D


Ooo rolleyes:
nganggo slot PCMCIA atuh?
manawi nganggo anu USB, D
eta pami lami2 hnteu panas kitu mang slot na?? eek:

Quote:
Original Posted By aripbsatriani
ngiring leleson di palih dieu
tos lami pisan tara ngaskus
daramang sadayana?


Alhamdulillah pangestu,, o
timana wae atuh mang?? o

Quote:
Original Posted By andrypein
\( \( \( \(
gadang ngerjakeun skripsi
sadinten 2 bab \)
tunduh we nu aya
wengina gadang deui ngakaks



—yang anda baca ini bukan tulisan™


sadinten 2 bab? recsel
abi mah kapungku 2 bab sasasih hammer:

test post pas maintenis :genits
etro - 18/09/2012 01:38 AM
#573

Quote:
Original Posted By andrypein


aya pa,kuli di garut,saminggon sakali sok ameng k net
rerencangan genk SMA,genk kabur,genk bolos D
—yang anda baca ini bukan tulisan™


halah moal kabujeng saminggu sakali mah
peryogi info hotel cipaganti nu deket sabda alam
andrypein - 18/09/2012 01:42 AM
#574

Quote:
Original Posted By OldMan_41

sadinten 2 bab? recsel
abi mah kapungku 2 bab sasasih hammer:

test post pas maintenis :genits


alhamdulillah dipermudah nya entos we gabret lah sadintenkeun cool:
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

Quote:
Original Posted By etro
halah moal kabujeng saminggu sakali mah
peryogi info hotel cipaganti nu deket sabda alam


ngakaks ngakaks ngakaks
ke cuang taroskeun pa
AnjarAsmara - 18/09/2012 07:49 AM
#575

Quote:
Original Posted By etro
oo..
ngiring bela sungkawa we mang
mang anjar teh cigugur nya?
tri kengingna hsdpa atanapi umts?


nu karitumah tacan aya mang, gprs oge sok diskonek sakapeung mang berdukas
asa wara'as
localhost12 - 18/09/2012 07:49 AM
#576

absen heula ah,
samemeh berangkat ngacir:
AnjarAsmara - 18/09/2012 08:10 AM
#577

di kantun hula abi ge bagean kuli ngacir:







asa wara'as
andrypein - 18/09/2012 08:39 AM
#578

Quote:
Original Posted By localhost12
absen heula ah,
samemeh berangkat ngacir:


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di kantun hula abi ge bagean kuli ngacir:







asa wara'as


wilujeng ber aktipitas ka sdayana

NYONYA di ciamis eum


OOOOOOOOOOW YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAh
AnjarAsmara - 18/09/2012 09:02 AM
#579

Asa wara'as mang pein ceriaaa ngakak
OldMan_41 - 18/09/2012 09:37 AM
#580

Quote:
Original Posted By andrypein
alhamdulillah dipermudah nya entos we gabret lah sadintenkeun cool:
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3



ngakaks ngakaks ngakaks
ke cuang taroskeun pa


Muhun atuh mang mangga sing sumanget ngerjakeunna thumbup:

Quote:
Original Posted By localhost12
absen heula ah,
samemeh berangkat ngacir:


bade kamana kitu mang?? D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di kantun hula abi ge bagean kuli ngacir:







asa wara'as


Wilujeng pa, ah biasa na oge nguli bari ngaskus., p

Quote:
Original Posted By andrypein
wilujeng ber aktipitas ka sdayana

NYONYA di ciamis eum


OOOOOOOOOOW YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAh


Wah, pantesan meuni sumringah,, ngakaks
Ari pek teh nyonya besar na mulang., ngakaks
Page 29 of 90 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3