Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 31 of 90 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›

AnjarAsmara - 18/09/2012 01:41 PM
#601

can katingal di kasbet mah
OldMan_41 - 18/09/2012 01:42 PM
#602

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
can katingal di kasbet mah


Tina old wae mang, D
beti mah :genits
AnjarAsmara - 18/09/2012 01:44 PM
#603

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Bedul eta 228 second? ngakaks
dipuas2keun dina old mang, ngke pan awal oktober mah tos teu tiasa salawasna \(




Biasa ku oli topwan mang abi mah ngakaks



gentos pelekna oge pake resing :thumbup
etro - 18/09/2012 01:54 PM
#604

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
@omen : sabun tawa henbodi ge tiasa, garingan oge tiasa asal kiat we ngakak

@etro : nuju di kelas nganggo hape lmyan aya wifi gratis di sakola, kesel ngntosan ulangan barudak mang capedes


ngangge trik atuh mang
10 orang pertama nu beres 15 menit gratis cendol
sok lah mang di sponsoran mumpung teu acan aya nu malak D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Bedul eta 228 second? ngakaks
dipuas2keun dina old mang, ngke pan awal oktober mah tos teu tiasa salawasna \(

Biasa ku oli topwan mang abi mah ngakaks


tos puas mang
ti 2008 dina old malus
AnjarAsmara - 18/09/2012 02:01 PM
#605

Quote:
Original Posted By etro
ngangge trik atuh mang
10 orang pertama nu beres 15 menit gratis cendol
sok lah mang di sponsoran mumpung teu acan aya nu malak D


tos puas mang
ti 2008 dina old malus


matak rugi bandar mang ari 10 cendol di dunia nyata mangkaning aya tukang cendol nangkring di pintu gerbang ngakaks
asa wara'as
AnjarAsmara - 18/09/2012 02:11 PM
#606

asa lapar guning..ngabaso hula ah ngacir:







asa wara'as
OldMan_41 - 18/09/2012 02:22 PM
#607

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
gentos pelekna oge pake resing :thumbup


Siap mang, bade diceperkeun oge da ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
ngangge trik atuh mang
10 orang pertama nu beres 15 menit gratis cendol
sok lah mang di sponsoran mumpung teu acan aya nu malak D



tos puas mang
ti 2008 dina old malus


Oh enya ketang, ti jaman 2008 mula nya mang etro mah, D
abi mah 2009 benten sataun,, o

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
matak rugi bandar mang ari 10 cendol di dunia nyata mangkaning aya tukang cendol nangkring di pintu gerbang ngakaks
asa wara'as


abi ge hoyong atuh 10 cendol di real life mah,
panas2 kieu asa seger genit:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asa lapar guning..ngabaso hula ah ngacir:







asa wara'as


Pan saurna nuju ngawulang barudak mang??
ning kalah ngabaso?? think:
AnjarAsmara - 18/09/2012 02:41 PM
#608

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Siap mang, bade diceperkeun oge da ngakaks


Oh enya ketang, ti jaman 2008 mula nya mang etro mah, D
abi mah 2009 benten sataun,, o


abi ge hoyong atuh 10 cendol di real life mah,
panas2 kieu asa seger genit:


Pan saurna nuju ngawulang barudak mang??
ning kalah ngabaso?? think:


bade mulang hula mang ngacir:
asa wara'as
OldMan_41 - 18/09/2012 03:09 PM
#609

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
bade mulang hula mang ngacir:
asa wara'as


Mangga mang dihaturanan,,
Abi ge bade nginul leptop yeuh, ngacir:
etro - 18/09/2012 04:07 PM
#610

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
matak rugi bandar mang ari 10 cendol di dunia nyata mangkaning aya tukang cendol nangkring di pintu gerbang ngakaks
asa wara'as


beuh ari mamang
harewosan tukang cendolna
wartoskeun mun aya nu meser cendolna belum mateng gan
kusiwelan we 10 rebu
beres mang
anggap we meser cendol bahe D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Siap mang, bade diceperkeun oge da ngakaks



Oh enya ketang, ti jaman 2008 mula nya mang etro mah, D
abi mah 2009 benten sataun,, o



abi ge hoyong atuh 10 cendol di real life mah,
panas2 kieu asa seger genit:



Pan saurna nuju ngawulang barudak mang??
ning kalah ngabaso?? think:


hoyong suasana baru we mang D
AnjarAsmara - 18/09/2012 06:09 PM
#611

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Mangga mang dihaturanan,,
Abi ge bade nginul leptop yeuh, ngacir:


di goyang dikit maaaaaaaang ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

Quote:
Original Posted By etro
beuh ari mamang
harewosan tukang cendolna
wartoskeun mun aya nu meser cendolna belum mateng gan
kusiwelan we 10 rebu
beres mang
anggap we meser cendol bahe D


hoyong suasana baru we mang D


ngabahekeun cendolmah di carekan jikan mang ngakaks
asa wara'as
etro - 18/09/2012 06:15 PM
#612

kamarana ieu teh
dikantun heula ka sadayana
bade ngajemput heula pun anak
OldMan_41 - 18/09/2012 06:16 PM
#613

Quote:
Original Posted By etro
beuh ari mamang
harewosan tukang cendolna
wartoskeun mun aya nu meser cendolna belum mateng gan
kusiwelan we 10 rebu
beres mang
anggap we meser cendol bahe D



hoyong suasana baru we mang D


Abi mah ngke weh mang migrasi ka beti na, D
betah keneh di old, o

dikantun mulang heula ah, puyeng ngakalan leptop teu jadi2,, ngacir:
AnjarAsmara - 18/09/2012 06:39 PM
#614

Quote:
Original Posted By etro
kamarana ieu teh
dikantun heula ka sadayana
bade ngajemput heula pun anak


Quote:
Original Posted By OldMan_41
Abi mah ngke weh mang migrasi ka beti na, D
betah keneh di old, o

dikantun mulang heula ah, puyeng ngakalan leptop teu jadi2,, ngacir:


aku datang malah pada pergi ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as
etro - 18/09/2012 06:55 PM
#615

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Abi mah ngke weh mang migrasi ka beti na, D
betah keneh di old, o

dikantun mulang heula ah, puyeng ngakalan leptop teu jadi2,, ngacir:


mangga mang
titi dije

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
aku datang malah pada pergi ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as


teu acan angkat da mang
ngantosan heula nu bade masihan roko D
AnjarAsmara - 18/09/2012 07:04 PM
#616

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3







asa wara'as
etro - 18/09/2012 08:48 PM
#617

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


asa wara'as


muhun mang
waas teu aya sasaha
AnjarAsmara - 18/09/2012 09:06 PM
#618

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
waas teu aya sasaha


asa teu parurun mang ieu teh..salesba medicine:

asa wara'as
etro - 18/09/2012 09:18 PM
#619

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asa teu parurun mang ieu teh..salesba medicine:

asa wara'as


salesfluna mah tos sakinten mang
mung kadang sok gampil karugrag
ayeuna wae arateul rorompok korong
kahoyongna mah dirojokan ieu teh
OldMan_41 - 18/09/2012 09:24 PM
#620

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di goyang dikit maaaaaaaang ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3



ngabahekeun cendolmah di carekan jikan mang ngakaks
asa wara'as


Aya inul mang dina opeje genit:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
aku datang malah pada pergi ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as


Ulah pundung nya mang, p

Quote:
Original Posted By etro
mangga mang
titi dije



teu acan angkat da mang
ngantosan heula nu bade masihan roko D


Rada waraas tapi ngiring bingah abi mah, Peace:
Page 31 of 90 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3