Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 32 of 90 | ‹ First  < 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >  Last ›

AnjarAsmara - 18/09/2012 09:24 PM
#621

Quote:
Original Posted By etro
salesfluna mah tos sakinten mang
mung kadang sok gampil karugrag
ayeuna wae arateul rorompok korong
kahoyongna mah dirojokan ieu teh


sedot ngangge vacum cleaner mang..kenging sareng buluna ngakaks
asa wara'as
etro - 18/09/2012 09:36 PM
#622

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sedot ngangge vacum cleaner mang..kenging sareng buluna ngakaks
asa wara'as


atos mang ieu oge
malihanna ngangge steam + wax
supados rada kinclong katingalina
capedes
AnjarAsmara - 18/09/2012 09:37 PM
#623

Quote:
Original Posted By etro
atos mang ieu oge
malihanna ngangge steam + wax
supados rada kinclong katingalina
capedes


irung pasti ngaburicak jiga lampu helogen ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as
OldMan_41 - 18/09/2012 09:38 PM
#624

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sedot ngangge vacum cleaner mang..kenging sareng buluna ngakaks
asa wara'as


Quote:
Original Posted By etro
atos mang ieu oge
malihanna ngangge steam + wax
supados rada kinclong katingalina
capedes


abi teu dikuwot :mewek
pundung ah ngacir:
AnjarAsmara - 18/09/2012 09:48 PM
#625

Quote:
Original Posted By OldMan_41
abi teu dikuwot :mewek
pundung ah ngacir:


ganti pej can katingal iloveindonesias

asa wara'as
etro - 18/09/2012 09:56 PM
#626

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Aya inul mang dina opeje genit:


Ulah pundung nya mang, p

Rada waraas tapi ngiring bingah abi mah, Peace:


masihan rokona dipending mang D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


irung pasti ngaburicak jiga lampu helogen ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as


tangtos we mang
bling bling ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41


abi teu dikuwot :mewek
pundung ah ngacir:


naha da tadi mah teu kabaca posting mang omen teh
atos dikuwot mang tah D
AnjarAsmara - 18/09/2012 09:58 PM
#627

Quote:
Original Posted By etro
masihan rokona dipending mang D


tangtos we mang
bling bling ngakaks


naha da tadi mah teu kabaca posting mang omen teh
atos dikuwot mang tah D


neng aon tos seep kuota tapi guning tiasa keneh ngaskus pohoeun mereun neng tere..lumayan haratis ilovekaskuss
asa wara'as
OldMan_41 - 18/09/2012 10:02 PM
#628

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ganti pej can katingal iloveindonesias

asa wara'as


tina beti kitu mang?? eek:

Quote:
Original Posted By etro
masihan rokona dipending mang D



tangtos we mang
bling bling ngakaks



naha da tadi mah teu kabaca posting mang omen teh
atos dikuwot mang tah D


Tos kabujeng pundung lah, mad:
pasihan pulsa 5orebu karek damang mang, D
etro - 18/09/2012 10:04 PM
#629

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


neng aon tos seep kuota tapi guning tiasa keneh ngaskus pohoeun mereun neng tere..lumayan haratis ilovekaskuss
asa wara'as


memang haratis mang untuk 10 situs populer mah \(
salami sataun deuih
kaskus, gugel, pesbuk, detik, pipanyus, twiter, klikbca dll
etro - 18/09/2012 10:05 PM
#630

Quote:
Original Posted By OldMan_41


tina beti kitu mang?? eek:



Tos kabujeng pundung lah, mad:
pasihan pulsa 5orebu karek damang mang, D


5rebu dibagi 750 jadi 6,66
sok lah mang teu nanaon
abi masih pulsa 5rb ka mamang
mamang masihan ka abi cendol 6 siki D
OldMan_41 - 18/09/2012 10:07 PM
#631

Quote:
Original Posted By etro
5rebu dibagi 750 jadi 6,66
sok lah mang teu nanaon
abi masih pulsa 5rb ka mamang
mamang masihan ka abi cendol 6 siki D


50rebu maksadna mang, 0 na tingaleun hammer:
teu gaduh cednol sakitu mang,, \(
AnjarAsmara - 18/09/2012 10:11 PM
#632

Quote:
Original Posted By OldMan_41
tina beti kitu mang?? eek:


Tos kabujeng pundung lah, mad:
pasihan pulsa 5orebu karek damang mang, D


di old

Quote:
Original Posted By etro
memang haratis mang untuk 10 situs populer mah \(
salami sataun deuih
kaskus, gugel, pesbuk, detik, pipanyus, twiter, klikbca dll


enya kitu ngacir:

guning enya capedes

kuring pesen 1 balok cendol di gantian ku dongeng Si leungli Part I
asa wara'as
OldMan_41 - 18/09/2012 10:16 PM
#633

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di old



enya kitu ngacir:

guning enya capedes

kuring pesen 1 balok cendol di gantian ku dongeng Si leungli Part I
asa wara'as


Mulai teu paregeh yeuh old na., nohope:
abong geus kolot ngakaks
AnjarAsmara - 18/09/2012 10:19 PM
#634

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Mulai teu paregeh yeuh old na., nohope:
abong geus kolot ngakaks


tos pikun mang ngitung post ge teu puruguh capedes

asa wara'as
etro - 18/09/2012 10:28 PM
#635

Quote:
Original Posted By OldMan_41


50rebu maksadna mang, 0 na tingaleun hammer:
teu gaduh cednol sakitu mang,, \(


anggap we meser cendol mang
pan sok seueur geuning anu minuhan vm D
OldMan_41 - 18/09/2012 10:38 PM
#636

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tos pikun mang ngitung post ge teu puruguh capedes

asa wara'as


Huuh mang, pan ngke kaping 1 oktober bade dibumi hanguskan old na, norose:

Quote:
Original Posted By etro
anggap we meser cendol mang
pan sok seueur geuning anu minuhan vm D


ngakaks
Ayuena mah tos jarang mang nu minuhan VM na,
Paling iklan2 spam bokep sareng togel nohope:
AnjarAsmara - 18/09/2012 10:41 PM
#637

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Huuh mang, pan ngke kaping 1 oktober bade dibumi hanguskan old na, norose:


ngakaks
Ayuena mah tos jarang mang nu minuhan VM na,
Paling iklan2 spam bokep sareng togel nohope:


maka kuringmah slalu always nganggo old tereh pepegatan berdukas
asa wara'as
OldMan_41 - 18/09/2012 10:48 PM
#638

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
maka kuringmah slalu always nganggo old tereh pepegatan berdukas
asa wara'as


Muhun sami abo oge mang,
Masih satia sareng old dugi ka ayeuna oge cool:
ning tos kukurubukan deui ieu patuangan nya?? hammer:
AnjarAsmara - 18/09/2012 11:10 PM
#639

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun sami abo oge mang,
Masih satia sareng old dugi ka ayeuna oge cool:
ning tos kukurubukan deui ieu patuangan nya?? hammer:


asa lapar ngakaks
asa wara'as
arleys10 - 19/09/2012 02:34 AM
#640

wilujeng enjung ciamis kiss
cemunguuuudddddddd eaaaaaaaaaaaaa qaqaaaaaaaq kiss

*kaselek toke*
Page 32 of 90 | ‹ First  < 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3