Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 33 of 90 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›

AnjarAsmara - 19/09/2012 08:22 AM
#641

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng enjung ciamis kiss
cemunguuuudddddddd eaaaaaaaaaaaaa qaqaaaaaaaq kiss

*kaselek toke*


enjunk oge mang coffee:
asa wara'as
OldMan_41 - 19/09/2012 09:15 AM
#642

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asa lapar ngakaks
asa wara'as


Muhun puguh mang, lapar pisan ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng enjung ciamis kiss
cemunguuuudddddddd eaaaaaaaaaaaaa qaqaaaaaaaq kiss

*kaselek toke*


Wih, meuni gasik eum mang arleys absen na, matabelo:
curiga ju begadang yeuh ngakaks
etro - 19/09/2012 10:00 AM
#643

wilujeng enjing ka sadyana
wilujeng aktivitas


Quote:
Original Posted By OldMan_41


Huuh mang, pan ngke kaping 1 oktober bade dibumi hanguskan old na, norose:

ngakaks
Ayuena mah tos jarang mang nu minuhan VM na,
Paling iklan2 spam bokep sareng togel nohope:


muhun mang
daripada meser mending ngadonlod we lah D

AnjarAsmara - 19/09/2012 10:18 AM
#644

Ka kantin hula mang, biasa bagean mariksa barudak jajan D
arleys10 - 19/09/2012 10:46 AM
#645

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
enjunk oge mang coffee:
asa wara'as


haaaaadoooowwhhhh.....
tunduh eum mang..... \(\(
Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun puguh mang, lapar pisan ngakaks



Wih, meuni gasik eum mang arleys absen na, matabelo:
curiga ju begadang yeuh ngakaks


enjung mang D
hoyong bobo euy... \(\(
etro - 19/09/2012 11:00 AM
#646

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Ka kantin hula mang, biasa bagean mariksa barudak jajan D


curiga aya japrem eum guru mah
mangga mang wilujeng D
OldMan_41 - 19/09/2012 11:02 AM
#647

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadyana
wilujeng aktivitas




muhun mang
daripada meser mending ngadonlod we lah D


ngakaks ngadonlod naun deui yeuh ayeuna? p

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Ka kantin hula mang, biasa bagean mariksa barudak jajan D


ngakaks kegiatan favorit na mang anjar yeuh ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
haaaaadoooowwhhhh.....
tunduh eum mang..... \(\(


enjung mang D
hoyong bobo euy... \(\(


Wengi teu bobo kitu mang?? eek:
arleys10 - 19/09/2012 11:04 AM
#648

Quote:
Original Posted By etro
curiga aya japrem eum guru mah
mangga mang wilujeng D


wilujeng enjung mang.....
nju naun yeuh mang??
ngintipan jahe nyah genit:
arleys10 - 19/09/2012 11:05 AM
#649

waaahhhhhh doboooooooosssssssss ngakak

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks ngadonlod naun deui yeuh ayeuna? p



ngakaks kegiatan favorit na mang anjar yeuh ngakaks



Wengi teu bobo kitu mang?? eek:


nembe turun gunung mang....
cape pisan euy...
tuur asa caropot baudna nohope:
OldMan_41 - 19/09/2012 11:35 AM
#650

Quote:
Original Posted By arleys10
waaahhhhhh doboooooooosssssssss ngakak



nembe turun gunung mang....
cape pisan euy...
tuur asa caropot baudna nohope:


Wow, ari kitu tos naek gunung mana mang?? eek:
arleys10 - 19/09/2012 11:43 AM
#651

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wow, ari kitu tos naek gunung mana mang?? eek:


te terang namina mang...
gunung anu dibogor tea mang....
huuuhhh.....
mantabbbb.....
3 dinten naek-turun 2 gunung nonstop nohope:
tuur jadi korban D
OldMan_41 - 19/09/2012 12:14 PM
#652

Quote:
Original Posted By arleys10
te terang namina mang...
gunung anu dibogor tea mang....
huuuhhh.....
mantabbbb.....
3 dinten naek-turun 2 gunung nonstop nohope:
tuur jadi korban D


Gunung salak sanes mang?? amazed:
rame2 atanapi nyalira mang naek gunung na? eek:
etro - 19/09/2012 12:16 PM
#653

Quote:
Original Posted By arleys10


wilujeng enjung mang.....
nju naun yeuh mang??
ngintipan jahe nyah genit:


gararing mang jahena
kahalodoan

Quote:
Original Posted By arleys10
waaahhhhhh doboooooooosssssssss ngakak

nembe turun gunung mang....
cape pisan euy...
tuur asa caropot baudna nohope:


dopost nikmat mang
arleys10 - 19/09/2012 12:30 PM
#654

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Gunung salak sanes mang?? amazed:
rame2 atanapi nyalira mang naek gunung na? eek:

ramean mang....
6 urang rombongananan D
Quote:
Original Posted By etro
gararing mang jahena
kahalodoan



dopost nikmat mang


nikmattttttt.....
jahena anu seger aya teu mang??
OldMan_41 - 19/09/2012 12:47 PM
#655

Quote:
Original Posted By etro
gararing mang jahena
kahalodoan



dopost nikmat mang


jahe na diceboran atuh mang pami kahalidian mah,
karunya bilih kalah alum, ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
ramean mang....
6 urang rombongananan D


nikmattttttt.....
jahena anu seger aya teu mang??


Wah, rame jigana nya mang,
Abi ge lami teu nek gunung yeuh,, \(
Teu acan aya waktos anu longgar,, \(
arleys10 - 19/09/2012 01:00 PM
#656

Quote:
Original Posted By OldMan_41
jahe na diceboran atuh mang pami kahalidian mah,
karunya bilih kalah alum, ngakaks



Wah, rame jigana nya mang,
Abi ge lami teu nek gunung yeuh,, \(
Teu acan aya waktos anu longgar,, \(


milarianana anu sereg keneh mang...
ulah anu longgar genit:
#mikirkeras
sibiruthea - 19/09/2012 01:56 PM
#657

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
rasa stoberry, kade mang sok ketagihan ngakaks ngakaks ngakaks



rampes..cobi PM mang etro thumbup:
asa wara'as


aya anu rasa coklat teu ang D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
beres nyeseh tapi teras macul mang \(



budget 150 kenging nu kumaha tah mang? malu:



rampes o
aduh, sim kuring kirang terang eum kang,
cobian PM ID etro manawi langkung terang, \)


wah olah raga eta mang alus kanu awak mih gancang jiga ade rai D


wilujeng siang barayaaaaaa

puanas bgt euyy cik atuh baledog ku cendolscendolscendols mih rada tiis D
OldMan_41 - 19/09/2012 02:56 PM
#658

Quote:
Original Posted By arleys10
milarianana anu sereg keneh mang...
ulah anu longgar genit:
#mikirkeras


Pan pami meser sarung oge kedah anu logor mang, o
pami sereg nya sesah nganggona ;)

Quote:
Original Posted By sibiruthea
aya anu rasa coklat teu ang D



wah olah raga eta mang alus kanu awak mih gancang jiga ade rai D


wilujeng siang barayaaaaaa

puanas bgt euyy cik atuh baledog ku cendolscendolscendols mih rada tiis D


awak jiga ade rai? takuts

Anu dagang cendolna nuju pere mang, teu dagang D
arleys10 - 19/09/2012 03:20 PM
#659

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Pan pami meser sarung oge kedah anu logor mang, o
pami sereg nya sesah nganggona ;)



awak jiga ade rai? takuts

Anu dagang cendolna nuju pere mang, teu dagang D


ekekekekek.......
atuh bnten dui eta mah mang
AnjarAsmara - 19/09/2012 04:04 PM
#660

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks ngadonlod naun deui yeuh ayeuna? p


ngakaks kegiatan favorit na mang anjar yeuh ngakaks


Wengi teu bobo kitu mang?? eek:


tah kitu mang, ada rasa yang lain di luar sana ngakaks

Quote:
Original Posted By sibiruthea
aya anu rasa coklat teu ang D


wah olah raga eta mang alus kanu awak mih gancang jiga ade rai D


wilujeng siang barayaaaaaa

puanas bgt euyy cik atuh baledog ku cendolscendolscendols mih rada tiis D


stroberi aya D
asa wara'as
Page 33 of 90 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3