Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 34 of 90 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›

etro - 19/09/2012 04:20 PM
#661

sepi jigana
kabur deui ah..
AnjarAsmara - 19/09/2012 04:27 PM
#662

Quote:
Original Posted By etro
sepi jigana
kabur deui ah..


kabur kamana mang..tos di kepung polisi..nyerah we atyuh ngakaks

asa wara'as
localhost12 - 19/09/2012 04:34 PM
#663

Quote:
Original Posted By etro
sepi jigana
kabur deui ah..

aya yeuh mang, nembe sumping ka bumi ngacir:
OldMan_41 - 19/09/2012 04:57 PM
#664

Quote:
Original Posted By arleys10
ekekekekek.......
atuh bnten dui eta mah mang


Oh benten nya mang?
Manawi teh sami ngakaks



nuju paruyeng lah linux2:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah kitu mang, ada rasa yang lain di luar sana ngakaks



stroberi aya D
asa wara'as


ngakaks kahade ah ngke anu dibumi ngamuk p
etro - 19/09/2012 05:20 PM
#665

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kabur kamana mang..tos di kepung polisi..nyerah we atyuh ngakaks

asa wara'as


Quote:
Original Posted By localhost12
aya yeuh mang, nembe sumping ka bumi ngacir:


naha dina beti mah teu muncul posting nu ieu
herman sayah mah

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh benten nya mang?
Manawi teh sami ngakaks

nuju paruyeng lah linux2:


wajib kuwot nu ieu mah D
ngakaks kahade ah ngke anu dibumi ngamuk p
AnjarAsmara - 19/09/2012 05:32 PM
#666

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh benten nya mang?
Manawi teh sami ngakaks



nuju paruyeng lah linux2:

ngakaks kahade ah ngke anu dibumi ngamuk p


moal ah da nyumput metal:

Quote:
Original Posted By etro
naha dina beti mah teu muncul posting nu ieu
herman sayah mah


Heran Pelani memang mang hammers
asa wara'as
etro - 19/09/2012 05:52 PM
#667

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
moal ah da nyumput metal:



Heran Pelani memang mang hammers
asa wara'as


ieu mah nu lebih aneh mah
sing sumpah teu ngartos

serius ieu mah
Spoiler for aneh

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
AnjarAsmara - 19/09/2012 06:38 PM
#668

Quote:
Original Posted By etro
ieu mah nu lebih aneh mah
sing sumpah teu ngartos

serius ieu mah
Spoiler for "aneh"
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


kela eta si vadmin geuning aya mejeng didinya bingungs
waduh boa2 pindah ka kasbet reset post jeung cendol takuts
asa wara'as
AnjarAsmara - 19/09/2012 08:31 PM
#669

guning sepi takuts

ngampih heula atuh...kur...kur...kur...ngandang..ngandang..ngacir: ngacir: ngacir:





asa wara'as
etro - 19/09/2012 08:42 PM
#670

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kela eta si vadmin geuning aya mejeng didinya bingungs
waduh boa2 pindah ka kasbet reset post jeung cendol takuts
asa wara'as


tah mang
puguh ge
da rai2 sim kuring mah teu aya id eta
AnjarAsmara - 19/09/2012 08:51 PM
#671

Quote:
Original Posted By etro
tah mang
puguh ge
da rai2 sim kuring mah teu aya id eta


ari si vadmin nu ieu sanes vadmin
asa wara'as
etro - 19/09/2012 09:15 PM
#672

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


ari si vadmin nu ieu sanes vadmin
asa wara'as


muhun mang nu eta
herman abi mah mang
jaba kamari2 teh kenahek pas bade ngirim cendol
komenna kedah nunggu 24 jam heula
berarti aya nu ngangge tah..
AnjarAsmara - 19/09/2012 09:25 PM
#673

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang nu eta
herman abi mah mang
jaba kamari2 teh kenahek pas bade ngirim cendol
komenna kedah nunggu 24 jam heula
berarti aya nu ngangge tah..


tapi pami kena hack, si vadmin berarti kena hack oge, tawa script buletin cendolna anu error D
AnjarAsmara - 19/09/2012 09:37 PM
#674

hadeuuuh ieu notif no add friend teu daekeun leungit jaba ID namena teu aya capedes

Spoiler for
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

sibiruthea - 19/09/2012 09:41 PM
#675

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Pan pami meser sarung oge kedah anu logor mang, o
pami sereg nya sesah nganggona ;)



awak jiga ade rai? takuts

Anu dagang cendolna nuju pere mang, teu dagang D


nuju liburan nyak mang D

atanapi cendols tos seep D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah kitu mang, ada rasa yang lain di luar sana ngakaks



stroberi aya D
asa wara'as


cik atuh kirim2 ka alih dieu mang D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
guning sepi takuts

ngampih heula atuh...kur...kur...kur...ngandang..ngandang..ngacir: ngacir: ngacir:





asa wara'as


ngakak eta kabur hiji mang p
AnjarAsmara - 19/09/2012 09:47 PM
#676

Quote:
Original Posted By sibiruthea
nuju liburan nyak mang D

atanapi cendols tos seep D


cik atuh kirim2 ka alih dieu mang D


ngakak eta kabur hiji mang p


ngingu pinguin puguh mang mempeung keur usum halodo ngakaks
asa wara'as
sibiruthea - 19/09/2012 10:25 PM
#677

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngingu pinguin puguh mang mempeung keur usum halodo ngakaks
asa wara'as


ngingu pinguin anu endogna warna biru sanes mang D

etro - 19/09/2012 10:38 PM
#678

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hadeuuuh ieu notif no add friend teu daekeun leungit jaba ID namena teu aya capedes

Spoiler for
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3



enya jigana keur error mang kaskusna
posting ti old keputihan wae

Spoiler for aneh

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
AnjarAsmara - 19/09/2012 11:28 PM
#679

Quote:
Original Posted By sibiruthea
ngingu pinguin anu endogna warna biru sanes mang D



muhun mang, pami di godog namina endog asin ngakaks ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
enya jigana keur error mang kaskusna
posting ti old keputihan wae

Spoiler for "aneh"
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


leres mang nuju erot kaskusna capedes
asa wara'as
etro - 19/09/2012 11:54 PM
#680

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


muhun mang, pami di godog namina endog asin ngakaks ngakaks ngakaks



leres mang nuju erot kaskusna capedes
asa wara'as


tah mang
tadi mah posting mamang nu ieu teh teu muncul
Page 34 of 90 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3