Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 35 of 90 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›

arleys10 - 20/09/2012 06:49 AM
#681

wilujeng enjunk ciamis kiss
sayah tunduuuuhhhhh nohope:
andrypein - 20/09/2012 07:12 AM
#682

ayeuna nyonya wisuda
bari tunduh keneh hadooooh army: army: cool:
wilujeng enjing selamat beraktipitas kisss





—yang anda baca ini bukan tulisan™
AnjarAsmara - 20/09/2012 07:51 AM
#683

luhur handap wilujeng enjunk shakehand







asa wara'as
OldMan_41 - 20/09/2012 09:00 AM
#684

Wilujunk enjunk D/
Atas bawah ane :genits gan ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng enjunk ciamis kiss
sayah tunduuuuhhhhh nohope:


enjing2 tos tunduh wae ah mang arleys mah ngakaks

Quote:
Original Posted By andrypein
ayeuna nyonya wisuda
bari tunduh keneh hadooooh army: army: cool:
wilujeng enjing selamat beraktipitas kisss





—yang anda baca ini bukan tulisan™


Wilujeng atuh mang :selamat

Pami saur mang etro mah ngiring bingah D

Peace:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
luhur handap wilujeng enjunk shakehand







asa wara'as


Wilujunk heula atuh ah mang,
cuang ngopi2 hula tv:coffee:linux2:
etro - 20/09/2012 10:02 AM
#685

wilujeng enjing ka sadayana
last postna teu katingali tina kasbet

Spoiler for aneh

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
OldMan_41 - 20/09/2012 10:04 AM
#686

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
last postna teu katingali tina kasbet

Spoiler for aneh

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Old wae mang cool:
Har, naha ning tiasa kitu nya mang?? amazed:
etro - 20/09/2012 10:11 AM
#687

Quote:
Original Posted By andrypein
ayeuna nyonya wisuda
bari tunduh keneh hadooooh army: army: cool:
wilujeng enjing selamat beraktipitas kisss


—yang anda baca ini bukan tulisan™


bareng geuningan jeung lanceuk mang
ngan di unigal D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Old wae mang cool:
Har, naha ning tiasa kitu nya mang?? amazed:


tah cik kumaha eta?
mimin jadi pipilueun D
AnjarAsmara - 20/09/2012 10:33 AM
#688

bagean ka kantin mariksa nu jajan
OldMan_41 - 20/09/2012 10:39 AM
#689

Quote:
Original Posted By etro
bareng geuningan jeung lanceuk mang
ngan di unigal D



tah cik kumaha eta?
mimin jadi pipilueun D


Jarang2 mang admin nimpuk cendol ka user ngakaks
di PM atuh, sugan nyuhunkeun di kirbal ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
bagean ka kantin mariksa nu jajan


Ngiring mang,, genit:
AnjarAsmara - 20/09/2012 10:48 AM
#690

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Jarang2 mang admin nimpuk cendol ka user ngakaks
di PM atuh, sugan nyuhunkeun di kirbal ngakaks



Ngiring mang,, genit:


hayu..kade hilap nyandak tasbeh D
OldMan_41 - 20/09/2012 10:59 AM
#691

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hayu..kade hilap nyandak tasbeh D


Har, ning nyandak tasbeh mang?? eek:
bade ngawirid kitu?? ngakaks
etro - 20/09/2012 12:09 PM
#692

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
bagean ka kantin mariksa nu jajan


japrem mang

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Jarang2 mang admin nimpuk cendol ka user ngakaks
di PM atuh, sugan nyuhunkeun di kirbal ngakaks

Ngiring mang,, genit:


ih puguh sanes eta mang nu nimpukna teh
pun adi nu nimpuk na mah
OldMan_41 - 20/09/2012 12:13 PM
#693

Quote:
Original Posted By etro
japrem mang



ih puguh sanes eta mang nu nimpukna teh
pun adi nu nimpuk na mah


muhun mang, tapi kabaca na mah vadmin pan nu nimpuk teh?? D
Tiasa kitu nya geuning, bingung:
etro - 20/09/2012 01:03 PM
#694

Quote:
Original Posted By OldMan_41
muhun mang, tapi kabaca na mah vadmin pan nu nimpuk teh?? D
Tiasa kitu nya geuning, bingung:


puguh ge mang
herman abi mah
AnjarAsmara - 20/09/2012 01:46 PM
#695

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Har, ning nyandak tasbeh mang?? eek:
bade ngawirid kitu?? ngakaks


meh tiasa langsung istigfar mang ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
japrem mang


ih puguh sanes eta mang nu nimpukna teh
pun adi nu nimpuk na mah


sanes japrem bahasana mang takuts sodakoh maksa ngakaks
asa wara'as
etro - 20/09/2012 02:03 PM
#696

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
meh tiasa langsung istigfar mang ngakaks



sanes japrem bahasana mang takuts sodakoh maksa ngakaks
asa wara'as


aeh muhun nya mang
di sakola mah kedah rada tartib bahasana D
OldMan_41 - 20/09/2012 02:09 PM
#697

Quote:
Original Posted By etro
puguh ge mang
herman abi mah


Nuju hoream post eum, duka kunaon teu semangat, linux2:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
meh tiasa langsung istigfar mang ngakaks



sanes japrem bahasana mang takuts sodakoh maksa ngakaks
asa wara'as


Walah, ngakaks
tos maksiat langsung tobat nya mang hammer:

____Nuju hoream posting coffee:linux2:
AnjarAsmara - 20/09/2012 02:14 PM
#698

Quote:
Original Posted By etro
aeh muhun nya mang
di sakola mah kedah rada tartib bahasana D


tah leres kitu mang meh rada alibi sa'alit D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Nuju hoream post eum, duka kunaon teu semangat, linux2:


Walah, ngakaks
tos maksiat langsung tobat nya mang hammer:

____Nuju hoream posting coffee:linux2:


supaya eling terus mang ngakaks

sami abi ge mang nuju hoream ieu teh..hoream mayar listrik, internet, pulsa kunaon nya mang ?
asa wara'as
OldMan_41 - 20/09/2012 02:29 PM
#699

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah leres kitu mang meh rada alibi sa'alit D



supaya eling terus mang ngakaks

sami abi ge mang nuju hoream ieu teh..hoream mayar listrik, internet, pulsa kunaon nya mang ?
asa wara'as


ngakaks Atos kena ku sindrome akhir bulanisme eta mah,
Sami sareng abi oge eta mah \(

mang, eta ngadamel signatur na manual atanapi dina QR na?? think:
AnjarAsmara - 20/09/2012 02:40 PM
#700

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks Atos kena ku sindrome akhir bulanisme eta mah,
Sami sareng abi oge eta mah \(

mang, eta ngadamel signatur na manual atanapi dina QR na?? think:


leres kitu mang tgl 20 kaluhur mulai haroream ngakaks

manual QR
asa wara'as
Page 35 of 90 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3