Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 90 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›

etro - 20/09/2012 02:50 PM
#701

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Nuju hoream post eum, duka kunaon teu semangat, linux2:



Walah, ngakaks
tos maksiat langsung tobat nya mang hammer:

____Nuju hoream posting coffee:linux2:


abi mah nuju nyeri soca mang
janten bawaanna teh tunduh

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah leres kitu mang meh rada alibi sa'alit D

supaya eling terus mang ngakaks

sami abi ge mang nuju hoream ieu teh..hoream mayar listrik, internet, pulsa kunaon nya mang ?
asa wara'as


abi mayar listrik sok sakantenan 2 sasih mang malus
OldMan_41 - 20/09/2012 03:10 PM
#702

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
leres kitu mang tgl 20 kaluhur mulai haroream ngakaks

manual QR
asa wara'as


kaping 1 na masih lami, jaba poe senen deui ahh berbusa:

Quote:
Original Posted By etro
abi mah nuju nyeri soca mang
janten bawaanna teh tunduh



abi mayar listrik sok sakantenan 2 sasih mang malus


wah seueur teuing nongan jahe nya mang?? ngakaks

Nonton pilem we lah tv:linux2:
etro - 20/09/2012 04:06 PM
#703

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kaping 1 na masih lami, jaba poe senen deui ahh berbusa:

wah seueur teuing nongan jahe nya mang?? ngakaks

Nonton pilem we lah tv:linux2:


muhun mang
overposting ningali jahe ngakaks
AnjarAsmara - 20/09/2012 05:25 PM
#704

Quote:
Original Posted By etro
abi mah nuju nyeri soca mang
janten bawaanna teh tunduh


abi mayar listrik sok sakantenan 2 sasih mang malus


nurutan atuh ah 3 sasih we D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kaping 1 na masih lami, jaba poe senen deui ahh berbusa:


wah seueur teuing nongan jahe nya mang?? ngakaks

Nonton pilem we lah tv:linux2:


senen upacara :berbusas
asa wara'as
etro - 20/09/2012 05:51 PM
#705

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nurutan atuh ah 3 sasih we D



senen upacara :berbusas
asa wara'as


3 sasih mah dirabut mang ku plnna D
rieha182 - 20/09/2012 06:03 PM
#706
nyuhunkeun infona juragan..
wilujeung sonteun juragan" ciamis...
bilih aya info atanapi juragan" nu bade ngical bumi/rumah di ciamis langkung utami nu di sisi jalan tiasa di infokeun ka abdi..
kantun sms atanpi nelpun ka :
081323051115 ( harry ) nu bumi na pengkereun kang etro alias di cibitung..
nuhun sadayana
OldMan_41 - 20/09/2012 06:17 PM
#707

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
overposting ningali jahe ngakaks


Manawi aya koleksi pict jahe na mang,
tiasa di share di GGL o

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nurutan atuh ah 3 sasih we D



senen upacara :berbusas
asa wara'as


Mun tanggal 1 na minggu gajian tiasa maju jum'at sore mang,
mun senen nya tetep senen berbusa:

Quote:
Original Posted By rieha182
wilujeung sonteun juragan" ciamis...
bilih aya info atanapi juragan" nu bade ngical bumi/rumah di ciamis langkung utami nu di sisi jalan tiasa di infokeun ka abdi..
kantun sms atanpi nelpun ka :
081323051115 ( harry ) nu bumi na pengkereun kang etro alias di cibitung..
nuhun sadayana


Muhun kang, ditampung heula manawi aya info ngke diwagelkeun, \)
arleys10 - 20/09/2012 06:20 PM
#708

wilujeng sonten sadayana kiss
pami bade ngiringan ngejang kenging teu nyah mang hammer:
etro - 20/09/2012 06:20 PM
#709

Quote:
Original Posted By rieha182
wilujeung sonteun juragan" ciamis...
bilih aya info atanapi juragan" nu bade ngical bumi/rumah di ciamis langkung utami nu di sisi jalan tiasa di infokeun ka abdi..
kantun sms atanpi nelpun ka :
081323051115 ( harry ) nu bumi na pengkereun kang etro alias di cibitung..
nuhun sadayana


kahoyong ciamisna palih mana mang bro?
aya di yodas anu tilas kantor kredit plus
harry mana nya? D
etro - 20/09/2012 06:24 PM
#710

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Manawi aya koleksi pict jahe na mang,
tiasa di share di GGL o

Mun tanggal 1 na minggu gajian tiasa maju jum'at sore mang,
mun senen nya tetep senen berbusa:

Muhun kang, ditampung heula manawi aya info ngke diwagelkeun, \)


isin eum
di abi mah foto jahe na ngarangge acuk mang malus

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng sonten sadayana kiss
pami bade ngiringan ngejang kenging teu nyah mang hammer:


wilujeng sonten mang
arleys10 - 20/09/2012 06:27 PM
#711

Quote:
Original Posted By etro
isin eum
di abi mah foto jahe na ngarangge acuk mang malus



wilujeng sonten mang


sonten mang....
mana atuh poto jahena mang genit:
AnjarAsmara - 20/09/2012 06:31 PM
#712

Quote:
Original Posted By etro
3 sasih mah dirabut mang ku plnna D


ngakaks ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Manawi aya koleksi pict jahe na mang,
tiasa di share di GGL o


Mun tanggal 1 na minggu gajian tiasa maju jum'at sore mang,
mun senen nya tetep senen berbusa:


Muhun kang, ditampung heula manawi aya info ngke diwagelkeun, \)


nuju aya acis ge ari kedah upacaramah angger hoream..komo mun keur boke mads

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng sonten sadayana kiss
pami bade ngiringan ngejang kenging teu nyah mang hammer:


sonten oge mang...
kade ah teu kenging kejang di dieu mang teu tiasa ngubaran D
asa wara'as
OldMan_41 - 20/09/2012 06:39 PM
#713

Quote:
Original Posted By etro
isin eum
di abi mah foto jahe na ngarangge acuk mang malus



wilujeng sonten mang


teu naun2 mang, asal bening mah genit:

Quote:
Original Posted By arleys10
sonten mang....
mana atuh poto jahena mang genit:


Pami nuju ngabahas jahe mah fast repsond yeuh mang arleys ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngakaks ngakaks ngakaks



nuju aya acis ge ari kedah upacaramah angger hoream..komo mun keur boke mads



sonten oge mang...
kade ah teu kenging kejang di dieu mang teu tiasa ngubaran D
asa wara'as


ngakaks abi terakhir ngiring upacara unggal senen teh pas jaman SMP mang, nohope:
arleys10 - 20/09/2012 06:41 PM
#714

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngakaks ngakaks ngakaks



nuju aya acis ge ari kedah upacaramah angger hoream..komo mun keur boke mads



sonten oge mang...
kade ah teu kenging kejang di dieu mang teu tiasa ngubaran D
asa wara'as


bade ajeb ajeb didieu mang ah....
hammers
arleys10 - 20/09/2012 06:47 PM
#715

Quote:
Original Posted By OldMan_41
teu naun2 mang, asal bening mah genit:



Pami nuju ngabahas jahe mah fast repsond yeuh mang arleys ngakaks



ngakaks abi terakhir ngiring upacara unggal senen teh pas jaman SMP mang, nohope:


sayah mah resep jahe mang genit:
OldMan_41 - 20/09/2012 06:50 PM
#716

Quote:
Original Posted By arleys10
sayah mah resep jahe mang genit:


Sayah oge resep atuh mang da normal genit:
btw, malem jumat ieu rencana study tour na kamana mang??? think:
etro - 20/09/2012 06:54 PM
#717

Quote:
Original Posted By arleys10
sonten mang....
mana atuh poto jahena mang genit:


di share di dieu mah
sim kuring ngadadak ngadamel grup ben sareng mimin \(

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngakaks ngakaks ngakaks


nuju aya acis ge ari kedah upacaramah angger hoream..komo mun keur boke mads

sonten oge mang...
kade ah teu kenging kejang di dieu mang teu tiasa ngubaran D
asa wara'as


nu penting kuwot mang

Quote:
Original Posted By OldMan_41
teu naun2 mang, asal bening mah genit:

Pami nuju ngabahas jahe mah fast repsond yeuh mang arleys ngakaks

ngakaks abi terakhir ngiring upacara unggal senen teh pas jaman SMP mang, nohope:


alim ah
koleksi pribadi ieu mah
soalna budakna rerencangan tk pun anak malus
OldMan_41 - 20/09/2012 06:57 PM
#718

Quote:
Original Posted By etro
di share di dieu mah
sim kuring ngadadak ngadamel grup ben sareng mimin \(



nu penting kuwot mang



alim ah
koleksi pribadi ieu mah
soalna budakna rerencangan tk pun anak malus


Wohohoo, ari pek teh tatanggi na mang etro atuh?? ngakaks
Teu kedah atuh pami eta mah, bisi kalah panjang urusanna takuts
dikantun hula ah, bade malem jum'atan yeuh genit:
arleys10 - 20/09/2012 06:59 PM
#719

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sayah oge resep atuh mang da normal genit:
btw, malem jumat ieu rencana study tour na kamana mang??? think:

sami atuuuhh mang genit:
ayeuna mah aya job ngisi cingcin emas sareng 2 tasbih....
mayan bisa gadang....
hehehehe....
Quote:
Original Posted By etro
di share di dieu mah
sim kuring ngadadak ngadamel grup ben sareng mimin \(



nu penting kuwot mang



alim ah
koleksi pribadi ieu mah
soalna budakna rerencangan tk pun anak malus


sakantenan atuh ngadamel grup ben mang D
AnjarAsmara - 20/09/2012 07:20 PM
#720

Quote:
Original Posted By OldMan_41
teu naun2 mang, asal bening mah genit:




Pami nuju ngabahas jahe mah fast repsond yeuh mang arleys ngakaks




ngakaks abi terakhir ngiring upacara unggal senen teh pas jaman SMP mang, nohope:



mun ayeuna ngedap nya mang D

Quote:
Original Posted By arleys10
bade ajeb ajeb didieu mang ah....
hammers



mangga mang sing rame D
Page 36 of 90 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3