Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 37 of 90 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›

AnjarAsmara - 20/09/2012 07:30 PM
#721

Aneh bingungs

Spoiler for Kasbet
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Spoiler for Old
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
localhost12 - 20/09/2012 07:37 PM
#722

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Aneh bingungs

Spoiler for Kasbet
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Spoiler for Old
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

tos teu aneh mang, antara old sareng bety teu syncron, sok aya bentena wae. cendols
AnjarAsmara - 20/09/2012 07:54 PM
#723

Quote:
Original Posted By localhost12
tos teu aneh mang, antara old sareng bety teu syncron, sok aya bentena wae. cendols



hun mang engke lamun old di tutup leungit atuh eta cendol hammers
localhost12 - 20/09/2012 08:00 PM
#724

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hun mang engke lamun old di tutup leungit atuh eta cendol hammers

ngakaks
duka kumaha tah kapayuna mah nasib kaskuser.
hoyongeun nikah heula sigana mimin na, nember leres.
hammers

#kaleresan ti dayeuh ciamis ieu, teu acan aya nu masihan cendol deui ka simkuring, manawi aya nu ngawidian, mung TS wungkul 1x hammers
#ngarep cendols ngakaks
etro - 20/09/2012 09:20 PM
#725

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Aneh bingungs

Spoiler for Kasbet
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Spoiler for Old
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


panyakit aneh mang
teu benten jeung nu abi kamari
AnjarAsmara - 20/09/2012 09:23 PM
#726

Quote:
Original Posted By arleys10
sami atuuuhh mang genit:
ayeuna mah aya job ngisi cingcin emas sareng 2 tasbih....
mayan bisa gadang....
hehehehe....



sakantenan atuh ngadamel grup ben mang D



cek sempak mang cendols
etro - 20/09/2012 09:29 PM
#727

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wohohoo, ari pek teh tatanggi na mang etro atuh?? ngakaks
Teu kedah atuh pami eta mah, bisi kalah panjang urusanna takuts
dikantun hula ah, bade malem jum'atan yeuh genit:


pokona mah geulis mang D

Quote:
Original Posted By arleys10
sami atuuuhh mang genit:
ayeuna mah aya job ngisi cingcin emas sareng 2 tasbih....
mayan bisa gadang....
hehehehe....


sakantenan atuh ngadamel grup ben mang D


muhun ge mang
mung teu tiasa nanaon perkawis ben mah malus
etro - 20/09/2012 11:01 PM
#728

dikantun heula ka sadayana
jalaran soca parantos sepet
wassalam
etro - 21/09/2012 01:11 AM
#729

kabur deui we lah..
teu aya sasaha eum
OldMan_41 - 21/09/2012 06:50 AM
#730

Wilujunk enjunk cool:>

Quote:
Original Posted By arleys10
sami atuuuhh mang genit:
ayeuna mah aya job ngisi cingcin emas sareng 2 tasbih....
mayan bisa gadang....
hehehehe....


sakantenan atuh ngadamel grup ben mang D


Oh, manawi teh study tour deui D
Diisi ku naun mang?? neng kun kun nya?? ngacir:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mun ayeuna ngedap nya mang D




mangga mang sing rame D


Ayeuna mah duka, pas jaman SMK oge upacara paling ataun sakali, nohope:
eta ge mun purun sakola ngayakeun upacara capedes

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Aneh bingungs

Spoiler for Kasbet
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Spoiler for Old
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


Bisa kitu nya mang?? amazed:
boa nu sim kuring oge kitu?? cik tingali heula ah ngacir:

Quote:
Original Posted By etro
pokona mah geulis mang D



muhun ge mang
mung teu tiasa nanaon perkawis ben mah malus


Pasihan bocoran atuh mang saalit,
meh terang geulis na kumaha?? wowcantik
AnjarAsmara - 21/09/2012 07:48 AM
#731

Wilujeng enjing ah nembe tiasa OL deui neng tere pundung capedes
arleys10 - 21/09/2012 07:51 AM
#732

wilujeng enjung sadaya kiss
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
cek sempak mang cendols

tos aya mang..
hatur tengkyu D
Quote:
Original Posted By etro
pokona mah geulis mang D



muhun ge mang
mung teu tiasa nanaon perkawis ben mah malus

nyepeng setrum we atuh mang D
Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujunk enjunk cool:>



Oh, manawi teh study tour deui D
Diisi ku naun mang?? neng kun kun nya?? ngacir:



Ayeuna mah duka, pas jaman SMK oge upacara paling ataun sakali, nohope:
eta ge mun purun sakola ngayakeun upacara capedes



Bisa kitu nya mang?? amazed:
boa nu sim kuring oge kitu?? cik tingali heula ah ngacir:



Pasihan bocoran atuh mang saalit,
meh terang geulis na kumaha?? wowcantik

di eusian demit mang D
hihihihihi....

eh anu nyuhunkeun buka aura teh saha nyah kamari???
hapunten hilap Peace:
AnjarAsmara - 21/09/2012 08:01 AM
#733

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng enjung sadaya kiss

tos aya mang..
hatur tengkyu D



sami2 mang, puas bertransaksi dengan mamang D

nu hiji deuimah bagean istirahat da teu kenging nganggo kloningan di dieumah bilih di banned permanet mang takuts
asa wara'as
arleys10 - 21/09/2012 08:03 AM
#734

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sami2 mang, puas bertransaksi dengan mamang D

nu hiji deuimah bagean istirahat da teu kenging nganggo kloningan di dieumah bilih di banned permanet mang takuts
asa wara'as


pan anu ieu mah klonengan sanes mang???
AnjarAsmara - 21/09/2012 08:12 AM
#735

Quote:
Original Posted By arleys10
pan anu ieu mah klonengan sanes mang???


di gentos mang, ieu nu primena sesuai namina sami sareng di dunia nyatu mang cool:

di kantun hula mang bade berangkat kuli engke dilajeng deui ngacir:
asa wara'as
arleys10 - 21/09/2012 08:17 AM
#736

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di gentos mang, ieu nu primena sesuai namina sami sareng di dunia nyatu mang cool:

di kantun hula mang bade berangkat kuli engke dilajeng deui ngacir:
asa wara'as


owh kitu nyah mang.. D
sumuhun atuh mang....
cemunguuuddd kerjaaaahhh D
nging hilap babacaan supaya barokah D

intina Menukar amalan dunia dengan amalan akhirat
D
OldMan_41 - 21/09/2012 09:13 AM
#737

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeng enjung sadaya kiss

tos aya mang..
hatur tengkyu D

nyepeng setrum we atuh mang D

di eusian demit mang D
hihihihihi....

eh anu nyuhunkeun buka aura teh saha nyah kamari???
hapunten hilap Peace:


Tuh pan, leres tebakan abi cool:

abi sok cobian mang, aura abi teh sapertos kumaha?? eek:
panasaran eum,, think:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjing ah nembe tiasa OL deui neng tere pundung capedes


saha nu pundung mang?? ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sami2 mang, puas bertransaksi dengan mamang D

nu hiji deuimah bagean istirahat da teu kenging nganggo kloningan di dieumah bilih di banned permanet mang takuts
asa wara'as


Wah, transaksi naun yeuh?? curiga think:
Peace:
arleys10 - 21/09/2012 09:16 AM
#738

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Tuh pan, leres tebakan abi cool:

abi sok cobian mang, aura abi teh sapertos kumaha?? eek:
panasaran eum,, think:



saha nu pundung mang?? ngakaks



Wah, transaksi naun yeuh?? curiga think:
Peace:


waahhhhh...
mang oman jago ngintiiippp :2thumbup:
OldMan_41 - 21/09/2012 09:24 AM
#739

Quote:
Original Posted By arleys10
waahhhhh...
mang oman jago ngintiiippp :2thumbup:


ngintip jahe mang pinter na abi mah wowcantik

sapertos kumaha mang aura na abi??
sapertos aura kasih kah? genit:
arleys10 - 21/09/2012 09:26 AM
#740

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngintip jahe mang pinter na abi mah wowcantik

sapertos kumaha mang aura na abi??
sapertos aura kasih kah? genit:


wow kaka wow genit:
abi oge hoyong mang genit:
Page 37 of 90 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3