Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 38 of 90 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›

OldMan_41 - 21/09/2012 09:39 AM
#741

Quote:
Original Posted By arleys10
wow kaka wow genit:
abi oge hoyong mang genit:


Nyuhunkeun dipapatahan ka mang etro, o
Abi ge diwurukanna ku mang etro, ;)

Nyarap heula ah, lapaaarrrr ngacir:
dikantu heula nya mang, D
arleys10 - 21/09/2012 09:51 AM
#742

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Nyuhunkeun dipapatahan ka mang etro, o
Abi ge diwurukanna ku mang etro, ;)

Nyarap heula ah, lapaaarrrr ngacir:
dikantu heula nya mang, D


mangga mang ah...
sayah oge bade milarian mamam hula ngacir:
etro - 21/09/2012 10:37 AM
#743

wilujeng enjing ka sadayana
wilujeng aktivitas
arleys10 - 21/09/2012 10:39 AM
#744

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
wilujeng aktivitas


mang....
hoyong diajar ngintip jahe eum genit:
OldMan_41 - 21/09/2012 11:05 AM
#745

Quote:
Original Posted By arleys10
mangga mang ah...
sayah oge bade milarian mamam hula ngacir:


Alhamdulillah wareg eum linux2:
kumaha mang aura teh?? shutup:

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
wilujeng aktivitas


Mang etro, jahe jahe wowcantik

Quote:
Original Posted By arleys10
mang....
hoyong diajar ngintip jahe eum genit:


ngakaks nyaan eum naroskeun ngakaks
arleys10 - 21/09/2012 11:12 AM
#746

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Alhamdulillah wareg eum linux2:
kumaha mang aura teh?? shutup:



Mang etro, jahe jahe wowcantik



ngakaks nyaan eum naroskeun ngakaks


aura...
pan malem jumaah mang...
telaaatttttt...... nohope:
OldMan_41 - 21/09/2012 11:21 AM
#747

Quote:
Original Posted By arleys10
aura...
pan malem jumaah mang...
telaaatttttt...... nohope:


Hoo, tiasana malem jumaah hungkul nya mang?? eek:
nya atos atuh \(

_____Geuning lapar deui nya hammer:
arleys10 - 21/09/2012 11:27 AM
#748

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Hoo, tiasana malem jumaah hungkul nya mang?? eek:
nya atos atuh \(

_____Geuning lapar deui nya hammer:


malem biasa tiasa sih...
tapi epekna kurang wow....
kumaha mang???
msh minat??
OldMan_41 - 21/09/2012 12:08 PM
#749

Quote:
Original Posted By arleys10
malem biasa tiasa sih...
tapi epekna kurang wow....
kumaha mang???
msh minat??


ngakaks
Duka tah mang,, raos na kumaha tah?? bingung:
arleys10 - 21/09/2012 12:14 PM
#750

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks
Duka tah mang,, raos na kumaha tah?? bingung:


wahhhh...
nano nao mang....
manis asem asin..
rame rasana D
OldMan_41 - 21/09/2012 12:18 PM
#751

Quote:
Original Posted By arleys10
wahhhh...
nano nao mang....
manis asem asin..
rame rasana D


ngakaks
Nya atos atuh, minggon payun weh mang, malu:
AnjarAsmara - 21/09/2012 01:13 PM
#752

testing anak tere mads
OldMan_41 - 21/09/2012 01:40 PM
#753

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
testing anak tere mads


Kunaun dih mang?? rolleyes:
asa waraas ah,, takuts
localhost12 - 21/09/2012 01:45 PM
#754

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
testing anak tere mads

saha mang nu anak tere ? bingungs
etro - 21/09/2012 01:52 PM
#755

Quote:
Original Posted By arleys10


mang....
hoyong diajar ngintip jahe eum genit:


hadeuh...
ieu mah racun mang omen capedes
siap lahir batin kitu mang?
OldMan_41 - 21/09/2012 02:03 PM
#756

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh...
ieu mah racun mang omen capedes
siap lahir batin kitu mang?


sanes abi mang, \(
Abi mah teu terang aon2 \(

ka kantin hula, lapaarrr ngacir:
AnjarAsmara - 21/09/2012 03:21 PM
#757

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Kunaun dih mang?? rolleyes:
asa waraas ah,, takuts




Quote:
Original Posted By localhost12
saha mang nu anak tere ? bingungs



ieu puguh anek tere ti weungi mula sinyalna lus les...hadeeeuuuh mads
rieha182 - 21/09/2012 03:26 PM
#758

Quote:
Original Posted By etro
kahoyong ciamisna palih mana mang bro?
aya di yodas anu tilas kantor kredit plus
harry mana nya? D


@kang old man..: nuhun kang tos ditampung.. hehe
@kang etro : yodas na palih mana kang.. dupi aya info kanggo pangaosna.. hyong na mah antawis jl. cipto, cokro, dll asal pangaosna ulah siga nu di jl. sudirman.. ahahaha harry nu tipayun ngdamel stiker ninja kaskus ajah tean ning kang.. ahahacapedes
etro - 21/09/2012 03:36 PM
#759

Quote:
Original Posted By rieha182


@kang old man..: nuhun kang tos ditampung.. hehe
@kang etro : yodas na palih mana kang.. dupi aya info kanggo pangaosna.. hyong na mah antawis jl. cipto, cokro, dll asal pangaosna ulah siga nu di jl. sudirman.. ahahaha harry nu tipayun ngdamel stiker ninja kaskus ajah tean ning kang.. ahahacapedes


aeh muhun nya..
hilap deui idna D
pangaosna mah kirang terang eum
tengah2 antawis pengkolan anu ka kelenteng
sareng pengkolan anu smk (man 2)
etro - 21/09/2012 03:46 PM
#760

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
testing anak tere mads


hoyong buru2 iso ieu mah D
sok lah mang der dibantuan
Page 38 of 90 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3