Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 40 of 90 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›

AnjarAsmara - 22/09/2012 07:58 AM
#781

wilujeng enjing ah..berangkat kuli ngacir:







asa wara'as
rieha182 - 22/09/2012 08:21 AM
#782

wilujeung enjing juragan...
rieha182 - 22/09/2012 08:26 AM
#783

ah sakanteunan bilih aya nu peryogi, minat kanggo nganter kuli atanapi nangkring malem minggu di alun" juragan...
cek ka TKP nya : http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=14114588&page=432

nuhun.....Yb
andrypein - 22/09/2012 09:19 AM
#784
Pesan
sedih pisan ningalikeun nyonya nangis dina beus ninggalkeun abi dikantunkeun didieu
punten abi na nuju galau army:
manusiawi lah nya da jalmi gaduh kasedih kitu mah
punten pisan deui abi kapayun2 na mah rada langki kirang OL
skripsi payuneun soca pisan
target lulus kaluar ahir taun ieu,nyuhunkeun pidu'ana,supportna,sumangetna supados digampilkeun sareng aya dina kalancaran
kantun simkuring-eun anu kedah berjuang mayunan heurasna dunya
antosan ondanganana we pami kami tos sukses insya allah \)
OldMan_41 - 22/09/2012 10:35 AM
#785

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng enjing ah..berangkat kuli ngacir:







asa wara'as


Mangga mang, sayah mah bagean ngukur kasur adinteun ayeuna mah ngakaks

Quote:
Original Posted By rieha182
ah sakanteunan bilih aya nu peryogi, minat kanggo nganter kuli atanapi nangkring malem minggu di alun" juragan...
cek ka TKP nya : http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=14114588&page=432

nuhun.....Yb


Wah naun eta mang?? eek:
ngke ah cek ka tekapeh hula ngacir:

Quote:
Original Posted By andrypein
sedih pisan ningalikeun nyonya nangis dina beus ninggalkeun abi dikantunkeun didieu
punten abi na nuju galau army:
manusiawi lah nya da jalmi gaduh kasedih kitu mah
punten pisan deui abi kapayun2 na mah rada langki kirang OL
skripsi payuneun soca pisan
target lulus kaluar ahir taun ieu,nyuhunkeun pidu'ana,supportna,sumangetna supados digampilkeun sareng aya dina kalancaran
kantun simkuring-eun anu kedah berjuang mayunan heurasna dunya
antosan ondanganana we pami kami tos sukses insya allah \)


geuning abi macana kalah ngiring cirembay nya mang :mewek
Muhun sok mang didu'akeun pisan,
Mugia sadaya na sing lancar sanes kantenna, angel:
Pami aya niat sareng usaha mah insyaalloh jalanna oge gampil, \)
andrypein - 22/09/2012 10:47 AM
#786

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Mangga mang, sayah mah bagean ngukur kasur adinteun ayeuna mah ngakaks


Wah naun eta mang?? eek:
ngke ah cek ka tekapeh hula ngacir:


geuning abi macana kalah ngiring cirembay nya mang :mewek
Muhun sok mang didu'akeun pisan,
Mugia sadaya na sing lancar sanes kantenna, angel:
Pami aya niat sareng usaha mah insyaalloh jalanna oge gampil, \)


jangan sedih ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 tar aku malah tambah sedih ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

udh mah mewek aku juga,ya walau ga ngeluarin air mata ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

enya capta ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ,cry cry cry,nyao aing keur sedih ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
OldMan_41 - 22/09/2012 11:00 AM
#787

Quote:
Original Posted By andrypein
jangan sedih ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 tar aku malah tambah sedih ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

udh mah mewek aku juga,ya walau ga ngeluarin air mata ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

enya capta ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ,cry cry cry,nyao aing keur sedih ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


ngakaks eta capcay na kalah jiga nu ngaledek kitu nya mang, ngakaks
Tos atuh ulah galau wae, move on move on (mun cek dina twitter mah) hammer:

Nyarap heula ah, ngacir:
andrypein - 22/09/2012 11:26 AM
#788

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks eta capcay na kalah jiga nu ngaledek kitu nya mang, ngakaks
Tos atuh ulah galau wae, move on move on (mun cek dina twitter mah) hammer:

Nyarap heula ah, ngacir:


eta capcay ngajak ribut
eaaaaaaaa kakaks mau mup on ajaaaaah
wkwokowokwoowkwkow
yu sok ah da abi ge bade k kmpus,bade konsul sekeripsi
rapih sadayana eta skripsi ek di tinyuh jadi kopi ngakaks
—yang anda baca ini bukan tulisan™
sibiruthea - 22/09/2012 11:55 AM
#789

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
muhun mang, pami di godog namina endog asin ngakaks ngakaks ngakaks



leres mang nuju erot kaskusna capedes
asa wara'as


jadi inget kalembur geuningan upami ningal pinguin anu endogna warna biru teh mang :mewek:

Quote:
Original Posted By andrypein
kamari senang
ayeuna galau deui \(
nyonya na balik deui ka tangerang \(
pendak deui taun payun \(




—yang anda baca ini bukan tulisan™


Quote:
Original Posted By andrypein
sedih pisan ningalikeun nyonya nangis dina beus ninggalkeun abi dikantunkeun didieu
punten abi na nuju galau army:
manusiawi lah nya da jalmi gaduh kasedih kitu mah
punten pisan deui abi kapayun2 na mah rada langki kirang OL
skripsi payuneun soca pisan
target lulus kaluar ahir taun ieu,nyuhunkeun pidu'ana,supportna,sumangetna supados digampilkeun sareng aya dina kalancaran
kantun simkuring-eun anu kedah berjuang mayunan heurasna dunya
antosan ondanganana we pami kami tos sukses insya allah \)



atuh biasa ai eta mah GALAU teu budak teu kolot upa,i ai ninggalkeun jalmi anu di pikacinta mah,,,sing sabar we mang D
>>>>>
doakeun kusimkuring mang sing lulus lah jg enggal2 nyebar undangan D
>>>>>
ai simkuring iraha bade nyebar undagan nya malus:

siang baraya D
etro - 22/09/2012 12:51 PM
#790

wilujeng siang ka sadayana

Quote:
Original Posted By andrypein
sedih pisan ningalikeun nyonya nangis dina beus ninggalkeun abi dikantunkeun didieu
punten abi na nuju galau army:
manusiawi lah nya da jalmi gaduh kasedih kitu mah
punten pisan deui abi kapayun2 na mah rada langki kirang OL
skripsi payuneun soca pisan
target lulus kaluar ahir taun ieu,nyuhunkeun pidu'ana,supportna,sumangetna supados digampilkeun sareng aya dina kalancaran
kantun simkuring-eun anu kedah berjuang mayunan heurasna dunya
antosan ondanganana we pami kami tos sukses insya allah \)


padah naon ditinggalkeun mang?
berangkat haji?
sibiruthea - 22/09/2012 01:18 PM
#791

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng siang ka sadayana



padah naon ditinggalkeun mang?
berangkat haji?



siang oge mang D

>>>>

mun maca dina bahasa na mah jiga di kantunkeun ka kota ku sang pujaan hati mang D
etro - 22/09/2012 01:23 PM
#792

Quote:
Original Posted By sibiruthea
siang oge mang D

>>>>

mun maca dina bahasa na mah jiga di kantunkeun ka kota ku sang pujaan hati mang D


ooo... manawi teh dikantunkeun berangkat haji D
padah we ayeuna aya nu berangkat di islamic centre D
sibiruthea - 22/09/2012 01:31 PM
#793

Quote:
Original Posted By etro
ooo... manawi teh dikantunkeun berangkat haji D
padah we ayeuna aya nu berangkat di islamic centre D


D muhun mang ayeuna nuju musim jalmi naik haji iraha atuh mang naek haji D
etro - 22/09/2012 01:35 PM
#794

Quote:
Original Posted By sibiruthea
D muhun mang ayeuna nuju musim jalmi naik haji iraha atuh mang naek haji D


duk yeuh mang sim kuring mah
ngiringan undian umroh ge teu kengin2 \(

dikantun heula
bade ngakutan cai malus
sibiruthea - 22/09/2012 01:37 PM
#795

Quote:
Original Posted By etro
duk yeuh mang sim kuring mah
ngiringan undian umroh ge teu kengin2 \(

dikantun heula
bade ngakutan cai malus


ngakak

nya atuh teu kenging2 da kupon hiji di campurkeun sareng anu gaduh kupon ngaratus D
>>>>>
mangga mang D
>>>>>
icalan cai atawa bade nyeuzeuh mang Yb
etro - 22/09/2012 01:37 PM
#796

Quote:
Original Posted By rieha182
ah sakanteunan bilih aya nu peryogi, minat kanggo nganter kuli atanapi nangkring malem minggu di alun" juragan...
cek ka TKP nya : http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=14114588&page=432

nuhun.....Yb


walah kang
geuningan di lego
atanapi bade gentos kana metik? D
AnjarAsmara - 22/09/2012 06:40 PM
#797

asa waraas
wilujeng sonten baraya






asa wara'as
etro - 22/09/2012 06:45 PM
#798

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asa waraas
wilujeng sonten baraya


asa wara'as


wilujeng sonten mang
enjing bade ka garut
menjemput tiger D
AnjarAsmara - 22/09/2012 06:47 PM
#799

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng sonten mang
enjing bade ka garut
menjemput tiger D


meser motor tiger mang
asa wara'as
etro - 22/09/2012 08:07 PM
#800

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
meser motor tiger mang
asa wara'as


kenging hadiah mang malus
ti operator tri
Page 40 of 90 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3