Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 90 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

Zories - 08/09/2012 08:24 PM
#81

wilujeng mamingan warga ciamis \)
nu jomblo hayu calik sareng abdi D
etro - 08/09/2012 08:26 PM
#82

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


tah eta mang ngarah getekna mang, langsung tempur D

asa wara'as


pan nuju muriang mang
boro2 hayang gaceng \(
mang dupi damel teh dimana?
ieu sekmat cigugur naroskeun D
etro - 08/09/2012 08:29 PM
#83

Quote:
Original Posted By Zories
wilujeng mamingan warga ciamis \)
nu jomblo hayu calik sareng abdi D


wilujeng wengi mang
mangga nu jomblo diajak calik ku mang zories ngakaks
AnjarAsmara - 08/09/2012 08:36 PM
#84

teu cios ngepost..nu palih handap we da dobol
AnjarAsmara - 08/09/2012 08:38 PM
#85

Quote:
Original Posted By Zories
wilujeng mamingan warga ciamis \)
nu jomblo hayu calik sareng abdi D


kuringmah tos nikah, termasuk jomblo teu nyak bingungs

cendols cendols cendols

Quote:
Original Posted By etro
pan nuju muriang mang
boro2 hayang gaceng \(
mang dupi damel teh dimana?
ieu sekmat cigugur naroskeun D


paling ge horni saalit..lami2 sa ageung ngakak

di MTs/ MA YBH cimindi mang aya pa Sekmat nyah mang...kade tong di wartoskeun tukang ngejunk nya mang malus
asa wara'as
Zories - 08/09/2012 08:42 PM
#86

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng wengi mang
mangga nu jomblo diajak calik ku mang zories ngakaks


hayu nu jomblo ngariung sareng abi D

@kang,anjas: anggap jomblo weh D
etro - 08/09/2012 08:43 PM
#87

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


kuringmah tos nikah, termasuk jomblo teu nyak bingungs

cendols cendols cendols



di MTs/ MA YBH cimindi, aya pa Sekmat nyah mang...kade tong di di wartoskeun tukang ngejunk nya mang malus
asa wara'as


muhun mang
enjing bade aya acara
mamang ngawulang olahraga nya?

AnjarAsmara - 08/09/2012 08:46 PM
#88

Quote:
Original Posted By Zories
hayu nu jomblo ngariung sareng abi D

@kang,anjas: anggap jomblo weh D


jomblo ari di kaskus mah ngakaks

cek sempak tos di kirbal D

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
enjing bade aya acara
mamang ngawulang olahraga nya?


acara nyunatan saha mang
uhun mang olahraga sareng kesenian malus

nu ieu sanes mang

Spoiler for

asa wara'as
etro - 08/09/2012 09:04 PM
#89

Quote:
Original Posted By Zories


hayu nu jomblo ngariung sareng abi D

@kang,anjas: anggap jomblo weh D


kahade nya mang
pertama ngariung..
kadituna mah tanggung resiko masing2.. D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


jomblo ari di kaskus mah ngakaks

cek sempak tos di kirbal D


acara nyunatan saha mang
uhun mang olahraga sareng kesenian malus

nu ieu sanes mang

Spoiler for

asa wara'as


muhun mang nu eta ngakaks
AnjarAsmara - 08/09/2012 09:02 PM
#90

Quote:
Original Posted By etro
kahade nya mang
pertama ngariung..
kadituna mah tanggung resiko masing2.. D


muhun mang nu eta ngakaks


geuning teu mirip mang dito nu ieumah asa kasep D
asa wara'as
Zories - 08/09/2012 09:05 PM
#91

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
jomblo ari di kaskus mah ngakaks

cek sempak tos di kirbal D



acara nyunatan saha mang
uhun mang olahraga sareng kesenian malus

nu ieu sanes mang

Spoiler for

asa wara'as


naha postingan kirang ti 2000 bs nimpug ?
Asa teu ngarti, eek:
AnjarAsmara - 08/09/2012 09:09 PM
#92

Quote:
Original Posted By Zories
naha postingan kirang ti 2000 bs nimpug ?
Asa teu ngarti, eek:


hebat nya mang ngakaks

asa wara'as
etro - 08/09/2012 09:13 PM
#93

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


geuning teu mirip mang dito nu ieumah asa kasep D
asa wara'as


benten ibu mang D
raka kawalon D
AnjarAsmara - 08/09/2012 09:16 PM
#94

Quote:
Original Posted By etro
benten ibu mang D
raka kawalon D


kela..ari kawalon teh benten ibu tapi sabapa kitu mang malus
nginep di rumah mamang tanapi ka santosa Peace:
asa wara'as
Zories - 08/09/2012 09:22 PM
#95

Quote:
Original Posted By etro
kahade nya mang
pertama ngariung..
kadituna mah tanggung resiko masing2.. D



muhun mang nu eta ngakaks


tenang mang, , geus dilakban birit na ge D


@kang.anjas: klonengan nya ? ngakaks
AnjarAsmara - 08/09/2012 09:28 PM
#96

Quote:
Original Posted By Zories
tenang mang, , geus dilakban birit na ge D


@kang.anjas: klonengan nya ? ngakaks


tah kitu mang ngakaks
asa wara'as
etro - 08/09/2012 09:30 PM
#97

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


kela..ari kawalon teh benten ibu tapi sabapa kitu mang malus
nginep di rumah mamang tanapi ka santosa Peace:
asa wara'as


lanceuk tere atuh mang D
eta mah bade sabapa atanapi saibu
asa waas mang anjas teu teurang kawalon
etro - 08/09/2012 09:45 PM
#98

Quote:
Original Posted By Zories


tenang mang, , geus dilakban birit na ge D


@kang.anjas: klonengan nya ? ngakaks


ngakaks maen birit sagala
anjas ayeuna janten prime
AnjarAsmara - 08/09/2012 09:38 PM
#99

Quote:
Original Posted By etro
lanceuk tere atuh mang D
eta mah bade sabapa atanapi saibu
asa waas mang anjas teu teurang kawalon


lanceuk Tere nyah mang...keren mang gaduh lanceuk ka artis ngakaks

Quote:
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

geulis emang si tere, ayunamah janten anggota DPR si tere nya mang ngakaks

terang mang, ngahaja meh kaluar wara'asna ngakaks
asa wara'as
AmorCbr - 08/09/2012 09:44 PM
#100

Quote:
Original Posted By Zories
t


@kang.anjas: klonengan nya ? ngakaks


tah kitu mang ngacir: ngacir: ngacir:
Page 5 of 90 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3