Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 55 of 90 | ‹ First  < 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >  Last ›

etro - 02/10/2012 12:49 AM
#1081

Quote:
Original Posted By localhost12

kumaha carana mang ? nu saya oge benten post na capedes


hadeuh hilap deui mang tritna
aya di pej kapengker geura
dina posting mang omen
ke sugan dipilarian dina tapak nu abi
localhost12 - 02/10/2012 12:51 AM
#1082

Quote:
Original Posted By etro


hadeuh hilap deui mang tritna
aya di pej kapengker geura
dina posting mang omen
ke sugan dipilarian dina tapak nu abi

nyuhunkeun pangmilariankeun, nu abi ge teu sync sareng si beti
etro - 02/10/2012 12:56 AM
#1083

Quote:
Original Posted By localhost12

kumaha carana mang ? nu saya oge benten post na capedes


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


pelem mkv mang

kumaha calana bingungs



cobian nyungkeun ka dieu mang
di pej payun aya formatna
anu tos di sync kenging bonus cendol D
etro - 02/10/2012 12:59 AM
#1084

Quote:
Original Posted By localhost12

nyuhunkeun pangmilariankeun, nu abi ge teu sync sareng si beti


atos mang
ieu linknya
mangga dicobian
AnjarAsmara - 02/10/2012 01:04 AM
#1085

Quote:
Original Posted By etro
cobian nyungkeun ka dieu mang
di pej payun aya formatna
anu tos di sync kenging bonus cendol D


tos di gembok mang capedes
etro - 02/10/2012 01:16 AM
#1086

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


tos di gembok mang capedes


aeh muhun nya
berarti anda kurang beruntung D
enjing manawi mang omen langkung terang geura
localhost12 - 02/10/2012 01:21 AM
#1087

Quote:
Original Posted By etro


atos mang
ieu linknya
mangga dicobian

aduh mang capedes thread na tos di kolotok,
tapi nembe ku abi tos lapor ka cs kaskus na langsug, mudah2an di respon.
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


tos di gembok mang capedes

cobian atuh mang hub, CS kaskus na langsung. nembe ge abi kitu,
susuganan w aya respon na. D
etro - 02/10/2012 01:26 AM
#1088

Quote:
Original Posted By localhost12

aduh mang capedes thread na tos di kolotok,
tapi nembe ku abi tos lapor ka cs kaskus na langsug, mudah2an di respon.

cobian atuh mang hub, CS kaskus na langsung. nembe ge abi kitu,
susuganan w aya respon na. D


tah kitu mang
manawi hubungi csna
sugan we geulis csna malus
AnjarAsmara - 02/10/2012 01:21 AM
#1089

Quote:
Original Posted By localhost12
aduh mang capedes thread na tos di kolotok,
tapi nembe ku abi tos lapor ka cs kaskus na langsug, mudah2an di respon.


cobian atuh mang hub, CS kaskus na langsung. nembe ge abi kitu,
susuganan w aya respon na. D




Quote:
Original Posted By etro
tah kitu mang
manawi hubungi csna
sugan we geulis csna malus


ID : AnjarAsmara
UID : 2443856

di old & new kaskus belom sinkron post & reputasi dan ada nyangkut add new friend ngga bisa di accept/ di reject

mohon bantuannya berdukas
localhost12 - 02/10/2012 01:23 AM
#1090

Quote:
Original Posted By etro
tah kitu mang
manawi hubungi csna
sugan we geulis csna malus

sing emut mang ka nu dibumi malus
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ID : AnjarAsmara
UID : 2443856

di old & new kaskus belom sinkron post & reputasi dan ada nyangkut add new friend ngga bisa di accept/ di reject

mohon bantuannya berdukas

salah posting mang ? D
atanapi ngahaja ? atos di kirim mang ka CS ?
AnjarAsmara - 02/10/2012 01:26 AM
#1091

Quote:
Original Posted By localhost12
sing emut mang ka nu dibumi malus


salah posting mang ? D
atanapi ngahaja ? atos di kirim mang ka CS ?


tacan, csna dimana
localhost12 - 02/10/2012 01:26 AM
#1092

upami kieu carana mah, ek mejeng di kasbet w ayeuna mah ah...
ambeh postingana seueur, upami ngangge old wae mah percuma. bakalan di hapus ke old na. capedes

#jadi kaskuser, asa teu puguh nasib na ieu teh berdukas

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tacan, csna dimana

buka w link na : CS KASKUS
etro - 02/10/2012 01:30 AM
#1093

Quote:
Original Posted By localhost12

sing emut mang ka nu dibumi malus

salah posting mang ? D
atanapi ngahaja ? atos di kirim mang ka CS ?


justru malah emut ka budak mang pami ningali nu geulis teh
sok kadang hoyong mangku malus

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


ID : AnjarAsmara
UID : 2443856

di old & new kaskus belom sinkron post & reputasi dan ada nyangkut add new friend ngga bisa di accept/ di reject

mohon bantuannya berdukas


ditunggu aja gan bingungs
AnjarAsmara - 02/10/2012 01:33 AM
#1094

Quote:
Original Posted By localhost12
upami kieu carana mah, ek mejeng di kasbet w ayeuna mah ah...
ambeh postingana seueur, upami ngangge old wae mah percuma. bakalan di hapus ke old na. capedes

#jadi kaskuser, asa teu puguh nasib na ieu teh berdukas



buka w link na : CS KASKUS


test

Quote:
Original Posted By etro
justru malah emut ka budak mang pami ningali nu geulis teh
sok kadang hoyong mangku malus




ditunggu aja gan bingungs


kapan min di proses..
etro - 02/10/2012 01:38 AM
#1095

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


test

kapan min di proses..


kurang pasti juga gan
sepertinya kalo udah masuk musim hujan gan
localhost12 - 02/10/2012 01:42 AM
#1096

Quote:
Original Posted By etro


justru malah emut ka budak mang pami ningali nu geulis teh
sok kadang hoyong mangku malus



ditunggu aja gan bingungs

berdukas tapi abi iraha nya mang tiasa mangku buah hati malus
masih bertahun-tahun tuk menggapai nya. malus
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


test



kapan min di proses..

sing sabar w mang, ari rakyat alit mah da kieu capedes
Quote:
Original Posted By etro


kurang pasti juga gan
sepertinya kalo udah masuk musim hujan gan

ngakaks
sholat istisko heula atuh mang, mih tereh hujan ngakaks
etro - 02/10/2012 01:43 AM
#1097

Quote:
Original Posted By localhost12

berdukas tapi abi iraha nya mang tiasa mangku buah hati malus
masih bertahun-tahun tuk menggapai nya. malus

sing sabar w mang, ari rakyat alit mah da kieu capedes

ngakaks
sholat istisko heula atuh mang, mih tereh hujan ngakaks


manggku buah nu sanes we mang D

tah kemungkinan pami hoyonh sync kedah solat istisqo heula jigana ngakaks
etro - 02/10/2012 01:45 AM
#1098

dikantun heula ah ka sadayana
tos mabok eum
pararuyeng
wassalam
localhost12 - 02/10/2012 01:46 AM
#1099

Quote:
Original Posted By etro


manggku buah nu sanes we mang D

tah kemungkinan pami hoyonh sync kedah solat istisqo heula jigana ngakaks

buah naon mang ?
buah dada w nya mang? shutup:
D
=======================================
bade nawisan yeuh mang, aya nu bade ngical samsung galaxy mini, wantun sabaraha mang ? second, full dus.
localhost12 - 02/10/2012 01:47 AM
#1100

Quote:
Original Posted By etro
dikantun heula ah ka sadayana
tos mabok eum
pararuyeng
wassalam

mangga atuh mang,
wass...
Page 55 of 90 | ‹ First  < 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3