Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 56 of 90 | ‹ First  < 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >  Last ›

AnjarAsmara - 02/10/2012 01:48 AM
#1101

Quote:
Original Posted By etro
kurang pasti juga gan
sepertinya kalo udah masuk musim hujan gan


wah mimin pilih Kasih nih..coba kalau pilih Romlah kisss

Quote:
Original Posted By localhost12
berdukas tapi abi iraha nya mang tiasa mangku buah hati malus
masih bertahun-tahun tuk menggapai nya. malus


sing sabar w mang, ari rakyat alit mah da kieu capedes


ngakaks
sholat istisko heula atuh mang, mih tereh hujan ngakaks


rek di ancam mimin sayah moal login deui :army
localhost12 - 02/10/2012 01:51 AM
#1102

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


wah mimin pilih Kasih nih..coba kalau pilih Romlah kisss



rek di ancam mimin sayah moal login deui :army

ngakaks
ceu romlah mah tos Alm. mang malus
sok atuh mang lah ancam w, dagorkeun sugan tah sirahna, ngakaks
AnjarAsmara - 02/10/2012 01:53 AM
#1103

Quote:
Original Posted By localhost12
ngakaks
ceu romlah mah tos Alm. mang malus
sok atuh mang lah ancam w, dagorkeun sugan tah sirahna, ngakaks


hese mang daguna nyangkut duluan ngakaks
AnjarAsmara - 02/10/2012 08:01 AM
#1104

wilejeng enjunk ah coffee:
OldMan_41 - 02/10/2012 09:57 AM
#1105

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilejeng enjunk ah coffee:


Wilujunk oge mang D/

wilujunk hari batik nasional oge iloveindonesias

nginstal ulang deui ngacir:
etro - 02/10/2012 10:04 AM
#1106

wilujeng enjing ka sadayana

Quote:
Original Posted By localhost12

buah naon mang ?
buah dada w nya mang? shutup:
D
=======================================
bade nawisan yeuh mang, aya nu bade ngical samsung galaxy mini, wantun sabaraha mang ? second, full dus.


tah eta langkung raos mang D
hoyong tab eum malus

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


wah mimin pilih Kasih nih..coba kalau pilih Romlah kisss

rek di ancam mimin sayah moal login deui :army


wanjrit...
romlah aya di dieu ngakaks
OldMan_41 - 02/10/2012 10:06 AM
#1107

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana



tah eta langkung raos mang D
hoyong tab eum malus



wanjrit...
romlah aya di dieu ngakaks


Sayah teu dikuwot eum ku mang etro \(

dupi samsat ciamis pami dinten jumaah tutup tabuh sabaraha nya?? think:
bade ngadamel sim c abi eum, D
etro - 02/10/2012 10:10 AM
#1108

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Sayah teu dikuwot eum ku mang etro \(

dupi samsat ciamis pami dinten jumaah tutup tabuh sabaraha nya?? think:
bade ngadamel sim c abi eum, D


ieu di kuwot mang
pami teu lepat mah uih jumatan oge buka deui dugi tabuh 3
mung sendal kedah dibuka malus
OldMan_41 - 02/10/2012 10:22 AM
#1109

Quote:
Original Posted By etro
ieu di kuwot mang
pami teu lepat mah uih jumatan oge buka deui dugi tabuh 3
mung sendal kedah dibuka malus


Nuhun mang, o
oh kitu, duh kabujeng moal nya,, bingung:
Teu gaduh sim asa waraas pami numpak motor kamana2,, takuts
etro - 02/10/2012 10:36 AM
#1110

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Nuhun mang, o
oh kitu, duh kabujeng moal nya,, bingung:
Teu gaduh sim asa waraas pami numpak motor kamana2,, takuts


Insya Allah kabujeng mang
kedah sareng mang anjar ari waas mah D
OldMan_41 - 02/10/2012 11:12 AM
#1111

Quote:
Original Posted By etro
Insya Allah kabujeng mang
kedah sareng mang anjar ari waas mah D


Jum'at enjingna kedah ngantri di kecamatan heula mang nyandak KTP hammer:

ngakaks mang anjar kamana nya, asa teu ningal titadi, bingung:
etro - 02/10/2012 11:17 AM
#1112

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Jum'at enjingna kedah ngantri di kecamatan heula mang nyandak KTP hammer:

ngakaks mang anjar kamana nya, asa teu ningal titadi, bingung:


duka yeuh mang
nuju waas ku murid2na panginten D
OldMan_41 - 02/10/2012 11:52 AM
#1113

Quote:
Original Posted By etro
duka yeuh mang
nuju waas ku murid2na panginten D


Nuju rajia dikantin jigana mah nya mang, ngakaks
duh inget kantin deui wae, hammer:
etro - 02/10/2012 01:33 PM
#1114

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Nuju rajia dikantin jigana mah nya mang, ngakaks
duh inget kantin deui wae, hammer:


janten kasuat suat mang emut ka kantin mang D
AnjarAsmara - 02/10/2012 02:10 PM
#1115

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujunk oge mang D/

wilujunk hari batik nasional oge iloveindonesias

nginstal ulang deui ngacir:




Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana




tah eta langkung raos mang D
hoyong tab eum malus




wanjrit...
romlah aya di dieu ngakaks


asa waraas nembe mulang kuli...harudang :bikini
localhost12 - 02/10/2012 04:40 PM
#1116

wilujeung siang kasadayana, kisss
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


hese mang daguna nyangkut duluan ngakaks

ngakaks tikait tah sigana malus
Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana



tah eta langkung raos mang D
hoyong tab eum malus



wanjrit...
romlah aya di dieu ngakaks

raos kaki mang? D
tab mah teu acan gaduh info nu bade ngical mang, ke upami aya diwartosan. cendols
AnjarAsmara - 02/10/2012 04:33 PM
#1117

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung siang kasadayana, kisss


ngakaks tikait tah sigana malus


raos kaki mang? D
tab mah teu acan gaduh info nu bade ngical mang, ke upami aya diwartosan. cendols


dagu vs cameuh ngakaks
OldMan_41 - 02/10/2012 06:41 PM
#1118

Quote:
Original Posted By etro
janten kasuat suat mang emut ka kantin mang D


Urusan kantin atos beres mang,
Total 180rb an kutang teh \(
Tanggal ngora geus kolot deui ieu mah nohope:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
asa waraas nembe mulang kuli...harudang :bikini


Nguli na tara bari onlen ayeua mah mang?? DDD
etro - 02/10/2012 06:42 PM
#1119

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara






asa waraas nembe mulang kuli...harudang :bikini


kuli ah atanapi kuli nu mana mang?


Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung siang kasadayana, kisss

ngakaks tikait tah sigana malus

raos kaki mang? D
tab mah teu acan gaduh info nu bade ngical mang, ke upami aya diwartosan. cendols


raos tangan mang
etro - 02/10/2012 06:45 PM
#1120

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Urusan kantin atos beres mang,
Total 180rb an kutang teh \(
Tanggal ngora geus kolot deui ieu mah nohope:

Nguli na tara bari onlen ayeua mah mang?? DDD


cicis mung ngalewat ungkul nya mang D
tos teu aneh di abi mah D
tapi tetep kedah disukuri
Page 56 of 90 | ‹ First  < 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3