Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 57 of 90 | ‹ First  < 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >  Last ›

AnjarAsmara - 02/10/2012 07:03 PM
#1121

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Urusan kantin atos beres mang,
Total 180rb an kutang teh \(
Tanggal ngora geus kolot deui ieu mah nohope:

Nguli na tara bari onlen ayeua mah mang?? DDD


musim ulangan mang teu sempet nyolong waktu ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
kuli ah atanapi kuli nu mana mang?

raos tangan mang


ku-kuli ntingan mang D
OldMan_41 - 02/10/2012 07:06 PM
#1122

Quote:
Original Posted By etro
cicis mung ngalewat ungkul nya mang D
tos teu aneh di abi mah D
tapi tetep kedah disukuri


Muhun mang,
Pastina pami eta mah, D
kok besok jumat bade ngadamel sim deui, aduhhh bingung:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
musim ulangan mang teu sempet nyolong waktu ngakaks



ku-kuli ntingan mang D


Biasana oge ngawas ujian bari ngaskus mang, ngakaks
AnjarAsmara - 02/10/2012 07:10 PM
#1123

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun mang,
Pastina pami eta mah, D
kok besok jumat bade ngadamel sim deui, aduhhh bingung:




Biasana oge ngawas ujian bari ngaskus mang, ngakaks


ulangan harian mang bidang study
mang pami post sareng cendol hoyong singkron di old sareng kasbet kumaha calana bingungs
etro - 02/10/2012 07:24 PM
#1124

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


musim ulangan mang teu sempet nyolong waktu ngakaks



ku-kuli ntingan mang D


aya2 deui kukulintingan ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Muhun mang,
Pastina pami eta mah, D
kok besok jumat bade ngadamel sim deui, aduhhh bingung:

Biasana oge ngawas ujian bari ngaskus mang, ngakaks


ayeuna bagean nganjuk ka samsat mang
cobian we taroskeun, manawi tiasa malus
OldMan_41 - 02/10/2012 07:25 PM
#1125

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ulangan harian mang bidang study
mang pami post sareng cendol hoyong singkron di old sareng kasbet kumaha calana bingungs


Ooo, eek:
Posting di KSPsK mang, trit na ieu,
tapi nuju digembok ku nu gaduh na,
Duka iraha dibukana deui, bingung:
sering2 weh ameng ka KSPsK, rame D
OldMan_41 - 02/10/2012 07:28 PM
#1126

Quote:
Original Posted By etro
aya2 deui kukulintingan ngakaks



ayeuna bagean nganjuk ka samsat mang
cobian we taroskeun, manawi tiasa malus


Asa pesimis teu tiasa eum mang hammer:
eh, pami sabtu buka teu nya?? eek:
mun jumat teu kabujeng bade sabtu na bae, eek:
AnjarAsmara - 02/10/2012 07:32 PM
#1127

Quote:
Original Posted By etro
aya2 deui kukulintingan ngakaks




ayeuna bagean nganjuk ka samsat mang
cobian we taroskeun, manawi tiasa malus


bangsa indonesiana naon mang iloveindonesias

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ooo, eek:
Posting di KSPsK mang, trit na ieu,
tapi nuju digembok ku nu gaduh na,
Duka iraha dibukana deui, bingung:
sering2 weh ameng ka KSPsK, rame D


ari gembok teh memek mang bingungs
AnjarAsmara - 02/10/2012 10:45 PM
#1128

cape tas olahraga cendolscendolscendols

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
etro - 02/10/2012 10:37 PM
#1129

edun..
ngadadak teu bisa asup

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Asa pesimis teu tiasa eum mang hammer:
eh, pami sabtu buka teu nya?? eek:
mun jumat teu kabujeng bade sabtu na bae, eek:


pami teu lepat mah buka mang
1/2 hari
berarti tiasa nganjuk setengahna D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


bangsa indonesiana naon mang iloveindonesias

ari gembok teh memek mang bingungs


bahasa indonesiana panginten nya mang maksudna mah
hmmm.... naeun nya..
terkulintingkan meureun nya? ngakaks
etro - 02/10/2012 10:43 PM
#1130

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
cape tas olahraga cendolscendolscendols

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


hebatan mamang eum
tenis wayah kieu
bisi asup angin mang
AnjarAsmara - 02/10/2012 10:58 PM
#1131

Quote:
Original Posted By etro
edun..
ngadadak teu bisa asup




pami teu lepat mah buka mang
1/2 hari
berarti tiasa nganjuk setengahna D




bahasa indonesiana panginten nya mang maksudna mah
hmmm.... naeun nya..
terkulintingkan meureun nya? ngakaks


maksa ngakaks ngakaks ngakaks
Quote:
Original Posted By etro
hebatan mamang eum
tenis wayah kieu
bisi asup angin mang


mimin ngajak we tenis tikamari :bettys lumayan ngesang sajam ge ngakaks
etro - 02/10/2012 11:44 PM
#1132

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


maksa ngakaks ngakaks ngakaks


mimin ngajak we tenis tikamari :bettys lumayan ngesang sajam ge ngakaks


muhun mang
jaba angger we oldna tiasa keneh diakses
localhost12 - 03/10/2012 07:28 AM
#1133

wiljueng enjinx ah.... ngacir:
di kantun heula, bade nyiar elmu malus
etro - 03/10/2012 08:05 AM
#1134

Quote:
Original Posted By localhost12
wiljueng enjinx ah.... ngacir:
di kantun heula, bade nyiar elmu malus


wilujeng enjing oge mang
mangga, sim kuring oge bagean dudunya
AnjarAsmara - 03/10/2012 08:06 AM
#1135

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
jaba angger we oldna tiasa keneh diakses


nasibna kedah kitu capedes
AnjarAsmara - 03/10/2012 08:08 AM
#1136

Quote:
Original Posted By localhost12
wiljueng enjinx ah.... ngacir:
di kantun heula, bade nyiar elmu malus

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing oge mang
mangga, sim kuring oge bagean dudunya


enjunk oge mang coffee:
etro - 03/10/2012 09:45 AM
#1137

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


nasibna kedah kitu capedes


duka iraha nyaanan di gembokna mang
raraosan mah tos bade sataun ti gembar gembor bade rilis kasbet
etro - 03/10/2012 09:55 AM
#1138

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



enjunk oge mang coffee:


enjing oge mang
:toast
AnjarAsmara - 03/10/2012 10:02 AM
#1139

Quote:
Original Posted By etro
duka iraha nyaanan di gembokna mang
raraosan mah tos bade sataun ti gembar gembor bade rilis kasbet


asa enak keneh di old, di sret enjim ge old nu kabaca capedes

[QUOTE=etro;755056630]enjing oge mang
:toast
etro - 03/10/2012 10:09 AM
#1140

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


asa enak keneh di old, di sret enjim ge old nu kabaca capedes

nuhun mang masih cendol meni 20 gelas cendols cendols cendols
asa wara'as


naon sret enjim mang? bingungs
sing wareg we eta mah mang D
Page 57 of 90 | ‹ First  < 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3