Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 58 of 90 | ‹ First  < 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >  Last ›

AnjarAsmara - 03/10/2012 10:11 AM
#1141

Quote:
Original Posted By etro
naon sret enjim mang? bingungs
sing wareg we eta mah mang D


search engine google,yahoo dll

seeur bukurna mang cendols cendols cendols
asa wara'as
etro - 03/10/2012 10:17 AM
#1142

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


search engine google,yahoo dll

seeur bukurna mang cendols cendols cendols
asa wara'as


ooo.... manawi teh naon ngakaks
mangga mang
seepkeun oge sareng bukurna
lebar di ala caiana ungkul mah D
AnjarAsmara - 03/10/2012 10:24 AM
#1143

Quote:
Original Posted By etro
ooo.... manawi teh naon ngakaks
mangga mang
seepkeun oge sareng bukurna
lebar di ala caiana ungkul mah D


raos mang cangkalengna genit:
asa wara'as
etro - 03/10/2012 10:45 AM
#1144

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


raos mang cangkalengna genit:
asa wara'as


batu ali panginten eta mah mang
da raraosan mah teu ngangge cangkaleng
AnjarAsmara - 03/10/2012 10:39 AM
#1145

Quote:
Original Posted By etro
batu ali panginten eta mah mang
da raraosan mah teu ngangge cangkaleng


batu ali nyah mang...paingan ngagulutruk ngakaks ngakaks ngakaks

asa wara'as
etro - 03/10/2012 11:15 AM
#1146

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


batu ali nyah mang...paingan ngagulutruk ngakaks ngakaks ngakaks

asa wara'as


kade waos anu bubukna mang ngakaks
lebetkeun kana cai mang
teras dileueut
lumayan ubar haus

AnjarAsmara - 03/10/2012 11:16 AM
#1147

Quote:
Original Posted By etro
kade waos anu bubukna mang ngakaks
lebetkeun kana cai mang
teras dileueut
lumayan ubar haus


hodamna ngamuk mang takuts
asa wara'as
etro - 03/10/2012 11:24 AM
#1148

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


hodamna ngamuk mang takuts
asa wara'as


moal mang
da batuna di arah deui D
ulah diteleg ngakaks
AnjarAsmara - 03/10/2012 11:36 AM
#1149

Quote:
Original Posted By etro
moal mang
da batuna di arah deui D
ulah diteleg ngakaks


bade di watangan mang ngangge emas meh cahayaan ngakaks
asa wara'as
etro - 03/10/2012 12:57 PM
#1150

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


bade di watangan mang ngangge emas meh cahayaan ngakaks
asa wara'as


sae tah mang
ke cobian pajang di fjb mang D
AnjarAsmara - 03/10/2012 01:11 PM
#1151

Quote:
Original Posted By etro
sae tah mang
ke cobian pajang di fjb mang D


ongkirna mahal mang beurat 20kg

asa wara'as
localhost12 - 03/10/2012 04:35 PM
#1152

[QUOTE=etro;755056630]enjing oge mang
:toast
OldMan_41 - 03/10/2012 05:06 PM
#1153

Wilujunk sonten pemirsah,
Nembe tiasa ngejang deui yeuh, \(
Rame teu nya?? think:
AnjarAsmara - 03/10/2012 05:44 PM
#1154

Quote:
Original Posted By localhost12
cendols teu aya di kulkas abi ning mang malus


lomarimah aya lin ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujunk sonten pemirsah,
Nembe tiasa ngejang deui yeuh, \(
Rame teu nya?? think:


rame mang ngakaks ngakaks ngakaks :genits :genits :genits :genits
asa wara'as
localhost12 - 03/10/2012 05:59 PM
#1155

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
lomarimah aya lin ngakaks



rame mang ngakaks ngakaks ngakaks :genits :genits :genits :genits
asa wara'as

kaleresan teu aya mang, D
AnjarAsmara - 03/10/2012 06:04 PM
#1156

Quote:
Original Posted By localhost12
kaleresan teu aya mang, D


kardus sarimi mah aya nyak ngakaks


asa wara'as
etro - 03/10/2012 06:05 PM
#1157

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


ongkirna mahal mang beurat 20kg

asa wara'as


nu abi oge bade dikaluarkeun mang
hoyong 1jt maharna D
etro - 03/10/2012 06:15 PM
#1158

Quote:
Original Posted By localhost12

cendols teu aya di kulkas abi ning mang malus


muhun mang
tos dicandakan bukurna ku mang anjar
batu ali (disangka cangkaleng) tos dijantenkeun cincin malus

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujunk sonten pemirsah,
Nembe tiasa ngejang deui yeuh, \(
Rame teu nya?? think:


wilujeng sonten mang
OldMan_41 - 03/10/2012 06:07 PM
#1159

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
lomarimah aya lin ngakaks



rame mang ngakaks ngakaks ngakaks :genits :genits :genits :genits
asa wara'as


rame ku :genits hungkul mereun nya?? ngakaks ngacir:

Quote:
Original Posted By localhost12
kaleresan teu aya mang, D


kuwot heula ah,,

Quote:
Original Posted By etro
nu abi oge bade dikaluarkeun mang
hoyong 1jt maharna D


hiji deui dikuwot ah Paws:
AnjarAsmara - 03/10/2012 06:08 PM
#1160

Quote:
Original Posted By etro
nu abi oge bade dikaluarkeun mang
hoyong 1jt maharna D


awis mang takuts abimah kantung mulung kaleresan kamari tos ngaspal D

asa wara'as
Page 58 of 90 | ‹ First  < 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3