Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 59 of 90 | ‹ First  < 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 >  Last ›

localhost12 - 03/10/2012 06:09 PM
#1161

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kardus sarimi mah aya nyak ngakaks


asa wara'as

kardus sarimi mah seuer diwarug mah D
Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
tos dicandakan bukurna ku mang anjar
batu ali (disangka cangkaleng) tos dijantenkeun cincin malus



wilujeng sonten mang

waduh mang anjar mah rakus eum malus
di tuang sareng bukur2 na. D
kabayang upami nuang lauk atanapi daging, sigana rek sareng tulang na D
AnjarAsmara - 03/10/2012 06:21 PM
#1162

Quote:
Original Posted By localhost12
kardus sarimi mah seuer diwarug mah D

waduh mang anjar mah rakus eum malus
di tuang sareng bukur2 na. D
kabayang upami nuang lauk atanapi daging, sigana rek sareng tulang na D


sok candak ka mang etro abi ge dipasih 40 gelas cendols cendols cendols

enak keneh tulangna daripada dagingna mang ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as
localhost12 - 03/10/2012 06:29 PM
#1163

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sok candak ka mang etro abi ge dipasih 40 gelas cendols cendols cendols

enak keneh tulangna daripada dagingna mang ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as

waduh 40 gelas? teu kamerkaan kitu mang? bingungs
kacipta pasti koclak tah patuangana D
AnjarAsmara - 03/10/2012 06:35 PM
#1164

Quote:
Original Posted By localhost12
waduh 40 gelas? teu kamerkaan kitu mang? bingungs
kacipta pasti koclak tah patuangana D


hun mang tereh janten dua balok cendols cendols cendols

asa wara'as
localhost12 - 03/10/2012 06:36 PM
#1165

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hun mang tereh janten dua balok cendols cendols cendols

asa wara'as

enak atuh mang D
AnjarAsmara - 03/10/2012 06:38 PM
#1166

Quote:
Original Posted By localhost12
enak atuh mang D


di olo mang etro gura, dirayu di puji2 pasti masih sabalok mah ngakaks ngakaks ngakaks


asa wara'as
etro - 03/10/2012 06:40 PM
#1167

di kasbet teu kabaca capedes
angger kudu ka old

Quote:
Original Posted By localhost12
kardus sarimi mah seuer diwarug mah D

waduh mang anjar mah rakus eum malus
di tuang sareng bukur2 na. D
kabayang upami nuang lauk atanapi daging, sigana rek sareng tulang na D


kakapeungan eta mah mang

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sok candak ka mang etro abi ge dipasih 40 gelas cendols cendols cendols

enak keneh tulangna daripada dagingna mang ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as


ssttt.... gandeng mang D
AnjarAsmara - 03/10/2012 06:42 PM
#1168

ari ka old post di kasbet teu nambahan iraha rek ISO ieu teh mads
Quote:
Original Posted By etro
di kasbet teu kabaca capedes
angger kudu ka old


kakapeungan eta mah mang


ssttt.... gandeng mang D


bongan uken cendols wae ka kuring..apanan isona ge acan berdukas
asa wara'as
localhost12 - 03/10/2012 06:45 PM
#1169

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di olo mang etro gura, dirayu di puji2 pasti masih sabalok mah ngakaks ngakaks ngakaks


asa wara'as

upami mang etro na wowcantik ek dipasihan flower: mahos
Quote:
Original Posted By etro
di kasbet teu kabaca capedes
angger kudu ka old



kakapeungan eta mah mang



ssttt.... gandeng mang D

teu kabaca naon mang? postingana nya ? capedes
etro - 03/10/2012 06:45 PM
#1170

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di olo mang etro gura, dirayu di puji2 pasti masih sabalok mah ngakaks ngakaks ngakaks


asa wara'as


ngakaks no komen lah..
sanes sabalok mang, diseblok atanapi dicabok ngakaks
localhost12 - 03/10/2012 06:47 PM
#1171

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks no komen lah..
sanes sabalok mang, diseblok atanapi dicabok ngakaks

ulah galak teuing mang malus
AnjarAsmara - 03/10/2012 06:47 PM
#1172

Quote:
Original Posted By localhost12
upami mang etro na wowcantik ek dipasihan flower: mahos

teu kabaca naon mang? postingana nya ? capedes


langkung sae mah di pelet we mang ngakaks ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks no komen lah..
sanes sabalok mang, diseblok atanapi dicabok ngakaks


lah mang etro sok pura2 ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as
etro - 03/10/2012 06:48 PM
#1173

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ari ka old post di kasbet teu nambahan iraha rek ISO ieu teh mads


bongan uken cendols wae ka kuring..apanan isona ge acan berdukas
asa wara'as


sanes sim kuring eta mah mang
aya oge aripbsatriani ngintun ka mang anjar kitu nya?
hilap deui eum

Quote:
Original Posted By localhost12
upami mang etro na wowcantik ek dipasihan flower: mahos

teu kabaca naon mang? postingana nya ? capedes


muhun teu kabaca postna tadi di kasbet


dikantun heula bade ngajemput pun bojo
localhost12 - 03/10/2012 06:49 PM
#1174

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
langkung sae mah di pelet we mang ngakaks ngakaks ngakaks



lah mang etro sok pura2 ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as

waduh ? dipelet mang ? siga lauk wae ngangge pelet. D
pura2 batok ? D
AnjarAsmara - 03/10/2012 06:59 PM
#1175

Quote:
Original Posted By etro
sanes sim kuring eta mah mang
aya oge aripbsatriani ngintun ka mang anjar kitu nya?
hilap deui eum


muhun teu kabaca postna tadi di kasbet


dikantun heula bade ngajemput pun bojo


aya mang arif cendols
sami abi ge bade dijempet pun bojo bikini:

Quote:
Original Posted By localhost12
waduh ? dipelet mang ? siga lauk wae ngangge pelet. D
pura2 batok ? D


kuya batok mang ngakaks
asa wara'as
etro - 03/10/2012 07:09 PM
#1176

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
langkung sae mah di pelet we mang ngakaks ngakaks ngakaks

lah mang etro sok pura2 ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as


edan kalah maen pelet ieu mah :ngakas

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
aya mang arif cendols
sami abi ge bade dijempet pun bojo bikini:

kuya batok mang ngakaks
asa wara'as



hadeuh ke tabuh tujuh kurang saparapat cnah mang
AnjarAsmara - 03/10/2012 07:26 PM
#1177

Quote:
Original Posted By etro
edan kalah maen pelet ieu mah :ngakas



hadeuh ke tabuh tujuh kurang saparapat cnah mang


namanya juga orang usaha ngakaks
asa wara'as
etro - 03/10/2012 07:32 PM
#1178

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
namanya juga orang usaha ngakaks
asa wara'as


ampun ah mang pelet2an mah
mending ameng ka balong D
etro - 03/10/2012 08:30 PM
#1179

weww.. geuningan jadi sepi

angger teu kabaca di kasbet mah capedes
AnjarAsmara - 03/10/2012 09:59 PM
#1180

Quote:
Original Posted By etro
ampun ah mang pelet2an mah
mending ameng ka balong D


ngurek belut D

asa wara'as
Page 59 of 90 | ‹ First  < 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3