Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 90 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

etro - 08/09/2012 10:11 PM
#101

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


lanceuk Tere nyah mang...keren mang gaduh lanceuk ka artis ngakaks


geulis emang si tere, ayunamah janten anggota DPR si tere nya mang ngakaks

terang mang, ngahaja meh kaluar wara'asna ngakaks
asa wara'as


hadeuh... geus mimiti ngawur
eta mah sapu tere mang
AnjarAsmara - 08/09/2012 10:19 PM
#102

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh... geus mimiti ngawur
eta mah sapu tere mang


hun leres mang...sakapeungmah so pusing nganggo sapu tere mah, sok ngadadak disconnect sinyalna ngedrop mads

asa wara'as
AnjarAsmara - 09/09/2012 10:28 AM
#103

Wilujeng enjing baraya coffee:

Absen hula ah :

1. AnjarAsmara >>> Hadir
2. AmorCbr >>> Alpa
3. RachaelBlack >>> Alpa
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
etro - 09/09/2012 10:33 AM
#104

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


hun leres mang...sakapeungmah so pusing nganggo sapu tere mah, sok ngadadak disconnect sinyalna ngedrop mads

asa wara'as


wah nu leres mang?
di dieu mah alhamdulillah pami siang mah stabil dina hsdpa
mung memang pami wengi langkung ti tabuh 12 mah
sok kadang teu stabil, ulah alih wae hsdpa - umts

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjing baraya coffee:

Absen hula ah :

1. AnjarAsmara >>> Hadir
2. AmorCbr >>> Alpa
3. RachaelBlack >>> Alpa
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


abi hadir mang
nembe uih kukudaan heula
mecus - 09/09/2012 10:42 AM
#105

ngiring bingah di palih dieu
kang amor sareng mang racel absen nya? D
tos lami tara pendak
AnjarAsmara - 09/09/2012 10:58 AM
#106

Quote:
Original Posted By etro
wah nu leres mang?
di dieu mah alhamdulillah pami siang mah stabil dina hsdpa
mung memang pami wengi langkung ti tabuh 12 mah
sok kadang teu stabil, ulah alih wae hsdpa - umts




abi hadir mang
nembe uih kukudaan heula



siap diparios kuku mang D

Quote:
Original Posted By mecus
ngiring bingah di palih dieu
kang amor sareng mang racel absen nya? D
tos lami tara pendak



asa wara'as yang mang mecus cendols

ID etamah bagean penonton we mang berdukas
etro - 09/09/2012 12:15 PM
#107

Quote:
Original Posted By mecus
ngiring bingah di palih dieu
kang amor sareng mang racel absen nya? D
tos lami tara pendak


beuh.. ieu deui..

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



siap diparios kuku mang D




asa wara'as yang mang mecus cendols

ID etamah bagean penonton we mang berdukas


saur pa sekmat, ari anjar teh nu bodas2 tea kitu nya?
nu pernah jadi komandan upacara ngakaks
saur abi teh belang2...
bari jeung komandan junker ngakaks

dikantun heula mang
bagean setor heula ka dunungan
AnjarAsmara - 09/09/2012 12:45 PM
#108

Quote:
Original Posted By etro
beuh.. ieu deui..




saur pa sekmat, ari anjar teh nu bodas2 tea kitu nya?
nu pernah jadi komandan upacara ngakaks
saur abi teh belang2...
bari jeung komandan junker ngakaks

dikantun heula mang
bagean setor heula ka dunungan



nu bodasmah batur..kuringmah nu ngalatih drumband tea alias bedug ngakaks

nu belangmah oray mang ngakaks
etro - 09/09/2012 05:35 PM
#109

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



nu bodasmah batur..kuringmah nu ngalatih drumband tea alias bedug ngakaks

nu belangmah oray mang ngakaks


ooo... ke diwartoskeun
paling mang anjas mah borontok nya? D
AnjarAsmara - 09/09/2012 05:41 PM
#110

Quote:
Original Posted By etro
ooo... ke diwartoskeun
paling mang anjas mah borontok nya? D



borontok bujurna hungkul mang amazed: :bikini
pintusurga - 09/09/2012 05:43 PM
#111

sorre semua??D

saya mampir ke sini dulllu ya???D
AnjarAsmara - 09/09/2012 05:55 PM
#112

Quote:
Original Posted By pintusurga
sorre semua??D

saya mampir ke sini dulllu ya???D



bawa oleh2 apa neh cendols
etro - 09/09/2012 06:37 PM
#113

Quote:
Original Posted By pintusurga
sorre semua??D

saya mampir ke sini dulllu ya???D


wilujeng sonten mas bro

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



borontok bujurna hungkul mang amazed: :bikini


asa waas mun ningali bujur mang anjas ngakaks
AnjarAsmara - 09/09/2012 06:43 PM
#114

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng sonten mas bro




asa waas mun ningali bujur mang anjas ngakaks



abi ge bade ngiring bingah di tingal bujur ku mang etro ngakaks
etro - 09/09/2012 06:47 PM
#115

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



abi ge bade ngiring bingah di tingal bujur ku mang etro ngakaks


ngakaks
mending ningali bujur TS mang
AnjarAsmara - 09/09/2012 07:11 PM
#116

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks
mending ningali bujur TS mang



TSmah tos pangalaman per-bujuran ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
etro - 09/09/2012 07:24 PM
#117

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



TSmah tos pangalaman per-bujuran ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


ssttt... gandeng mang
bisi tsna mantau ungkul D
etro - 09/09/2012 07:51 PM
#118

dikantun heula kedap mang
bade nonton heula pelm jadul
AnjarAsmara - 09/09/2012 09:06 PM
#119

Quote:
Original Posted By etro
ssttt... gandeng mang
bisi tsna mantau ungkul D



moal mang da TSna bageur D

Quote:
Original Posted By etro
dikantun heula kedap mang
bade nonton heula pelm jadul


abi ge bari nonton ILC di tipi wan :thumbup
etro - 09/09/2012 09:17 PM
#120

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



moal mang da TSna bageur D



abi ge bari nonton ILC di tipi wan :thumbup


muhun mang, tsna bageur pisan
naon ILC teh mang?
Ikatan Legional Ciamis? D
Page 6 of 90 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3