Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 60 of 90 | ‹ First  < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >  Last ›

etro - 03/10/2012 10:35 PM
#1181

hadeuh meni hese posting dina old
dina kasbet teu kabaca deui wae

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngurek belut D

asa wara'as


ngawur pelet mang malus
AnjarAsmara - 03/10/2012 11:21 PM
#1182

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh meni hese posting dina old
dina kasbet teu kabaca deui wae


ngawur pelet mang malus


batu ali di awurkeun mang ngakaks
asa wara'as
etro - 04/10/2012 12:23 AM
#1183

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
batu ali di awurkeun mang ngakaks
asa wara'as


laukna bilih kasegrek mang ngakaks
hadeuh tunduh ieu teh
tapi bade spread heula
AnjarAsmara - 04/10/2012 12:32 AM
#1184

Quote:
Original Posted By etro
laukna bilih kasegrek mang ngakaks
hadeuh tunduh ieu teh
tapi bade spread heula


hayu atuh mang cuang sareng di pereumkeun wowcantik
asa wara'as
etro - 04/10/2012 12:43 AM
#1185

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hayu atuh mang cuang sareng di pereumkeun wowcantik
asa wara'as


ke mang pameng
nuju ngadonlod bo**p D
AnjarAsmara - 04/10/2012 12:53 AM
#1186

Quote:
Original Posted By etro
ke mang pameng
nuju ngadonlod bo**p D


resep keneh nu kitu mang capedes
asa kabita ngakaks
asa wara'as
etro - 04/10/2012 01:00 AM
#1187

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
resep keneh nu kitu mang capedes
asa kabita ngakaks
asa wara'as


lebar hardisk mang
daripada kosong D
localhost12 - 04/10/2012 03:47 AM
#1188
clicitt distress
tos barobo kitu nya ? iloveindonesias
AnjarAsmara - 04/10/2012 08:16 AM
#1189

Quote:
Original Posted By etro
lebar hardisk mang
daripada kosong D


Asik atuh pami seeur film kecap D
AnjarAsmara - 04/10/2012 08:18 AM
#1190

Wilujeng enjing ah mang etro mang local ngakak
OldMan_41 - 04/10/2012 08:21 AM
#1191

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjing ah mang etro mang local ngakak


Abi teu disebat geuning?? kagets:

ugah bobo pisan yeuh langsung ngaskus hammer:
AnjarAsmara - 04/10/2012 08:56 AM
#1192

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Abi teu disebat geuning?? kagets:

ugah bobo pisan yeuh langsung ngaskus hammer:


oh uhun mang omen oge wilujeng enjunk shakehand
hilap tuda mang omenna jarang nongol ayunamah bikini:
asa wara'as
OldMan_41 - 04/10/2012 09:19 AM
#1193

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
oh uhun mang omen oge wilujeng enjunk shakehand
hilap tuda mang omenna jarang nongol ayunamah bikini:
asa wara'as


ngakaks hampura mang, kamari sadinteun tugas ka luar kota o
Teu kabujeng ngejang \(
Bilih minat iPhone atanapi tab, mangga ka lapak na sim kuring D
AnjarAsmara - 04/10/2012 09:28 AM
#1194

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks hampura mang, kamari sadinteun tugas ka luar kota o
Teu kabujeng ngejang \(
Bilih minat iPhone atanapi tab, mangga ka lapak na sim kuring D


hoyong ipin euy genit:
asa wara'as
OldMan_41 - 04/10/2012 09:31 AM
#1195

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hoyong ipin euy genit:
asa wara'as


Teu aya Ipin na mang, nuju sakola hammer:
patuangan kukurubukan, dikantun nyarap heula ah mang Anjar, D
Sanes ayeuna teh wayah na razia bikini: dikantin mang? genit:
AnjarAsmara - 04/10/2012 09:43 AM
#1196

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Teu aya Ipin na mang, nuju sakola hammer:
patuangan kukurubukan, dikantun nyarap heula ah mang Anjar, D
Sanes ayeuna teh wayah na razia bikini: dikantin mang? genit:


tuker ipin sareng XU mang wowcantik

engke jam 9.30 rajia ibu kanting ngakaks
asa wara'as
etro - 04/10/2012 10:26 AM
#1197

Quote:
Original Posted By localhost12
tos barobo kitu nya ? iloveindonesias


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Asik atuh pami seeur film kecap D


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjing ah mang etro mang local ngakak


Quote:
Original Posted By OldMan_41
Abi teu disebat geuning?? kagets:

ugah bobo pisan yeuh langsung ngaskus hammer:


wilujeng enjing heula ka sadayana
wilujeng aktivitas
bari seseblakan ngemutan cicilan \(
AnjarAsmara - 04/10/2012 10:36 AM
#1198

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing heula ka sadayana
wilujeng aktivitas
bari seseblakan ngemutan cicilan \(


bagean razia ibu kantin ngacir:
asa wara'as
OldMan_41 - 04/10/2012 11:01 AM
#1199

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tuker ipin sareng XU mang wowcantik

engke jam 9.30 rajia ibu kanting ngakaks
asa wara'as


Sanes nu abi mang barang na \(
anu rerencangan,, \(

tos tabuh sapuluh yeuh ayeuna,, eek:

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing heula ka sadayana
wilujeng aktivitas
bari seseblakan ngemutan cicilan \(


cicilan mah teu kedah diemutan mang,
Kalah setress nyalira janteun na, D
Sabtu abi ka Ciamis asana yeuh, cuang kumpul2 yuk barudak Ciamis, o
etro - 04/10/2012 11:25 AM
#1200

smatpret putus nyambung wae capedes

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
bagean razia ibu kantin ngacir:
asa wara'as


tadi aya razia budak butut di banagara mang
abi mah pede we D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sanes nu abi mang barang na \(
anu rerencangan,, \(

tos tabuh sapuluh yeuh ayeuna,, eek:

cicilan mah teu kedah diemutan mang,
Kalah setress nyalira janteun na, D
Sabtu abi ka Ciamis asana yeuh, cuang kumpul2 yuk barudak Ciamis, o


Insya Allah mang
sabtu bagean nganvas \(
Page 60 of 90 | ‹ First  < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3