Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 61 of 90 | ‹ First  < 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 >  Last ›

OldMan_41 - 04/10/2012 11:31 AM
#1201

Quote:
Original Posted By etro
smatpret putus nyambung wae capedes



tadi aya razia budak butut di banagara mang
abi mah pede we D



Insya Allah mang
sabtu bagean nganvas \(


Wah, teu tiasa kumpul2 atuh yeuh??
DUgi ka tabuh sabraha mang pami nganvas?? think:
AnjarAsmara - 04/10/2012 11:35 AM
#1202

Quote:
Original Posted By etro
smatpret putus nyambung wae capedes


tadi aya razia budak butut di banagara mang
abi mah pede we D


teu karazia mang...mustahil ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as
andrypein - 04/10/2012 12:13 PM
#1203

islamik senter rame hammers
edan si aa jadi ketua seminar
namina sami deui sapertos mang amor
anjar asmara ngakaks ngakaks ngakaks
OldMan_41 - 04/10/2012 12:23 PM
#1204

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
teu karazia mang...mustahil ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as


kenging nan wae mang rajia na? genit:

Quote:
Original Posted By andrypein
islamik senter rame hammers
edan si aa jadi ketua seminar
namina sami deui sapertos mang amor
anjar asmara ngakaks ngakaks ngakaks


wew,
Ceyius?? miapah?? eek:
AnjarAsmara - 04/10/2012 12:23 PM
#1205

Quote:
Original Posted By andrypein
islamik senter rame hammers
edan si aa jadi ketua seminar
namina sami deui sapertos mang amor
anjar asmara ngakaks ngakaks ngakaks


waduh...aya saingan hatuh capedes
seminar apa wisuda mang
asa wara'as
andrypein - 04/10/2012 12:32 PM
#1206

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
waduh...aya saingan hatuh capedes
seminar apa wisuda mang
asa wara'as


seminar jurnalistik
wartawan da si aa mah linux2:

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kenging nan wae mang rajia na? genit:


wew,
Ceyius?? miapah?? eek:


eaaaaaaaa ciyuuuuuuus mahos
ngakaks ngakaks ngakaks

—yang anda baca ini bukan tulisan™
OldMan_41 - 04/10/2012 12:54 PM
#1207

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
waduh...aya saingan hatuh capedes
seminar apa wisuda mang
asa wara'as


post abi tara dikuwot wae eum,, \(

Quote:
Original Posted By andrypein
seminar jurnalistik
wartawan da si aa mah linux2:



eaaaaaaaa ciyuuuuuuus mahos
ngakaks ngakaks ngakaks

—yang anda baca ini bukan tulisan™


ngakaks
Dinten saptu polres buka teu nya?? eek:
bade ngadamel SIM yeuh, nohope:
AnjarAsmara - 04/10/2012 12:53 PM
#1208

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kenging nan wae mang rajia na? genit:


wew,
Ceyius?? miapah?? eek:


cilok sareng cireng mang D

Quote:
Original Posted By andrypein
seminar jurnalistik
wartawan da si aa mah linux2:


eaaaaaaaa ciyuuuuuuus mahos
ngakaks ngakaks ngakaks

—yang anda baca ini bukan tulisan™


wew jurnalis..pinter cari inpoh
asa wara'as
AnjarAsmara - 04/10/2012 12:55 PM
#1209

Quote:
Original Posted By OldMan_41
post abi tara dikuwot wae eum,, \(


ngakaks
Dinten saptu polres buka teu nya?? eek:
bade ngadamel SIM yeuh, nohope:


waduh can katingal tina hape mang capedes
asa wara'as
OldMan_41 - 04/10/2012 12:59 PM
#1210

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
cilok sareng cireng mang D



wew jurnalis..pinter cari inpoh
asa wara'as


Batagor na hnteu mang?? ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
waduh can katingal tina hape mang capedes
asa wara'as


panyawat ieu mah yeuh, capedes
AnjarAsmara - 04/10/2012 01:09 PM
#1211

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Batagor na hnteu mang?? ngakaks


panyawat ieu mah yeuh, capedes


teu ka agehan..enjingmah asa hoyong pecel lele genit:
asa wara'as
sibiruthea - 04/10/2012 01:28 PM
#1212

punten mang ngiring absen deui tos lami teu teu tiasa onlen hammer
>>>>>
kmh daramang baraya ciamis D
sibiruthea - 04/10/2012 01:46 PM
#1213

punten dopost D
AnjarAsmara - 04/10/2012 01:48 PM
#1214

Quote:
Original Posted By sibiruthea
punten mang ngiring absen deui tos lami teu teu tiasa onlen hammer
>>>>>
kmh daramang baraya ciamis D


Quote:
Original Posted By sibiruthea
punten dopost D


kamana wae mang thea..tanggal muda lepas terus tanggal tua baru mojok di depan kompi ngakaks
asa wara'as
andrypein - 04/10/2012 03:06 PM
#1215

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
cilok sareng cireng mang D



wew jurnalis..pinter cari inpoh
asa wara'as


muhun kang
da eta aslinamah namina sami ngakaks ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41
post abi tara dikuwot wae eum,, \(



ngakaks
Dinten saptu polres buka teu nya?? eek:
bade ngadamel SIM yeuh, nohope:


tutup dund hammer:
ngakaks ngakaks ngakaks
sim naon?
mobil?

Quote:
Original Posted By sibiruthea
punten dopost D


gapapa dopos itu nikmat D
OldMan_41 - 04/10/2012 03:11 PM
#1216

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
teu ka agehan..enjingmah asa hoyong pecel lele genit:
asa wara'as


Bosen mang,
mening pecel ayam kampus eh kampung maksad na, Peace: ;P

Quote:
Original Posted By sibiruthea
punten mang ngiring absen deui tos lami teu teu tiasa onlen hammer
>>>>>
kmh daramang baraya ciamis D


alhamdulillah pangestu mang, o
Timana wae kitu?? think:

Quote:
Original Posted By andrypein
muhun kang
da eta aslinamah namina sami ngakaks ngakaks ngakaks



tutup dund hammer:
ngakaks ngakaks ngakaks
sim naon?
mobil?



gapapa dopos itu nikmat D


ah nu leres tutup mang??
saurna aya nu nyarios sabtu buka,, nu leres mana yeuh bingung:
SIM motor mang, nu sayah ical sim na berbusa:
sim mobil mah ngke ah, can gaduh mobil na oge malu:
AnjarAsmara - 04/10/2012 03:19 PM
#1217

Quote:
Original Posted By andrypein
muhun kang
da eta aslinamah namina sami ngakaks ngakaks ngakaks


tutup dund hammer:
ngakaks ngakaks ngakaks
sim naon?
mobil?


gapapa dopos itu nikmat D


wios mang sami ge da anu-na mah sae nu abi :genits

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Bosen mang,
mening pecel ayam kampus eh kampung maksad na, Peace: ;P


alhamdulillah pangestu mang, o
Timana wae kitu?? think:


ah nu leres tutup mang??
saurna aya nu nyarios sabtu buka,, nu leres mana yeuh bingung:
SIM motor mang, nu sayah ical sim na berbusa:
sim mobil mah ngke ah, can gaduh mobil na oge malu:


ayam gejrot enak mang thumbup:
asa wara'as
aonk21 - 04/10/2012 03:35 PM
#1218

assalamualaikum baraya ciamis..
kumaha daramang??
AnjarAsmara - 04/10/2012 03:37 PM
#1219

Quote:
Original Posted By aonk21
assalamualaikum baraya ciamis..
kumaha daramang??


wa'alaikumsalam..
aya mang hadir cendols
asa wara'as
aonk21 - 04/10/2012 03:40 PM
#1220

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wa'alaikumsalam..
aya mang hadir cendols
asa wara'as


asaan teh aya wae mang D
nuju naon ??
Page 61 of 90 | ‹ First  < 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3