Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 62 of 90 | ‹ First  < 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 >  Last ›

AnjarAsmara - 04/10/2012 03:44 PM
#1221

Quote:
Original Posted By aonk21
asaan teh aya wae mang D
nuju naon ??


nu eta we palih luhur sundulgans
nuju nonton tv D
asa wara'as
aonk21 - 04/10/2012 03:46 PM
#1222

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nu eta we palih luhur sundulgans
nuju nonton tv D
asa wara'as


sami atuh D
kamarana ieu teh nyak??
AnjarAsmara - 04/10/2012 03:53 PM
#1223

Quote:
Original Posted By aonk21
sami atuh D
kamarana ieu teh nyak??


sepi mang takuts
engke weungi sok kalaluarna jiga kalong ngakaks
asa wara'as
etro - 04/10/2012 03:54 PM
#1224

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wah, teu tiasa kumpul2 atuh yeuh??
DUgi ka tabuh sabraha mang pami nganvas?? think:


duka yeuh mang
mudah2an mah tiasa

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
teu karazia mang...mustahil ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as


hnteu mang lolos sim kuring mah
kasep saur pak polkisna oge malus

Quote:
Original Posted By andrypein
islamik senter rame hammers
edan si aa jadi ketua seminar
namina sami deui sapertos mang amor
anjar asmara ngakaks ngakaks ngakaks


seminar naon nya?
AnjarAsmara - 04/10/2012 04:01 PM
#1225

Quote:
Original Posted By etro
duka yeuh mang
mudah2an mah tiasa


hnteu mang lolos sim kuring mah
kasep saur pak polkisna oge malus


seminar naon nya?


kade polkisna mang :genits
asa wara'as
andrypein - 04/10/2012 04:20 PM
#1226
help help
aya nu terang
prosedur bikin skck kumaha nya kedah kamana heula mimitina hammers hammers hammers
aonk21 - 04/10/2012 04:22 PM
#1227

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sepi mang takuts
engke weungi sok kalaluarna jiga kalong ngakaks
asa wara'as


oh kitu nyak D

itu kang etro tos dateng D
etro - 04/10/2012 04:22 PM
#1228

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kade polkisna mang :genits
asa wara'as


alhamdulillah soleh mang polkisna
namina soleh maksadna mah ngakaks
etro - 04/10/2012 04:29 PM
#1229

Quote:
Original Posted By andrypein
aya nu terang
prosedur bikin skck kumaha nya kedah kamana heula mimitina hammers hammers hammers


dongkap ka polsek, bade ngadamel pengantar SKCK
teras dongkap ka polres, wartoskeun bade ngadamel SKCK
wartoskeun saur etro kituh D
nyandak poto nu lengkap 2x3 3x4 4x6


Quote:
Original Posted By aonk21
oh kitu nyak D

itu kang etro tos dateng D


mang aonk kamana ungkul

dikantun bade ibak heula ka sadayana
mumpung aya cai D
aonk21 - 04/10/2012 04:38 PM
#1230

Quote:
Original Posted By etro
dongkap ka polsek, bade ngadamel pengantar SKCK
teras dongkap ka polres, wartoskeun bade ngadamel SKCK
wartoskeun saur etro kituh D
nyandak poto nu lengkap 2x3 3x4 4x6



mang aonk kamana ungkul

dikantun bade ibak heula ka sadayana
mumpung aya cai D


aya wae mang SR mungkul didieu mah malu:

muhun mangga atuh \)
andrypein - 04/10/2012 04:39 PM
#1231

Quote:
Original Posted By etro
dongkap ka polsek, bade ngadamel pengantar SKCK
teras dongkap ka polres, wartoskeun bade ngadamel SKCK
wartoskeun saur etro kituh D
nyandak poto nu lengkap 2x3 3x4 4x6



mang aonk kamana ungkul

dikantun bade ibak heula ka sadayana
mumpung aya cai D


woooh
paling besok nya bingung:
teu kedah ka kecamatan heula pa? bingungs
azysatria - 04/10/2012 04:57 PM
#1232

asalamualaikuumm..
wilujeng wayah kieu sadayana, geuning tos part tilu eung katinggaleun..
kumaha sarae sadaya? sesepuh kang etro, ts andrypein, nu teu kasebat mah pabeja-beja be salam ti urang rancah.
andrypein - 04/10/2012 05:01 PM
#1233

Quote:
Original Posted By azysatria
asalamualaikuumm..
wilujeng wayah kieu sadayana, geuning tos part tilu eung katinggaleun..
kumaha sarae sadaya? sesepuh kang etro, ts andrypein, nu teu kasebat mah pabeja-beja be salam ti urang rancah.


wilujeng wayah kieu oge mang D
abi alhamdulillah ripuh
nuju skripshit bongana D
azysatria - 04/10/2012 05:09 PM
#1234

Quote:
Original Posted By andrypein
wilujeng wayah kieu oge mang D
abi alhamdulillah ripuh
nuju skripshit bongana D


D
dunga na be lah sing lancar jaya..
nuju panas mentrang mentring kieu mah ulah teuing waka ngemutan skripshit lah mending cuang ngala dawegan we yuh
andrypein - 04/10/2012 06:18 PM
#1235

Quote:
Original Posted By azysatria
D
dunga na be lah sing lancar jaya..
nuju panas mentrang mentring kieu mah ulah teuing waka ngemutan skripshit lah mending cuang ngala dawegan we yuh


eta pisan mang
nyuhunkeun du'a na we pados dilancarkeun sareng digampilkeun angel:
tos sonten mang
mening ngopi kanggo ngke wengi
AnjarAsmara - 04/10/2012 06:19 PM
#1236

Quote:
Original Posted By andrypein
aya nu terang
prosedur bikin skck kumaha nya kedah kamana heula mimitina hammers hammers hammers


kirang terang mang hammer:

Quote:
Original Posted By aonk21
oh kitu nyak D

itu kang etro tos dateng D


ayo kita sambit mang etro

Quote:
Original Posted By etro
alhamdulillah soleh mang polkisna
namina soleh maksadna mah ngakaks


soleh solehun ngakaks
asa wara'as
azysatria - 04/10/2012 06:21 PM
#1237

Quote:
Original Posted By andrypein
eta pisan mang
nyuhunkeun du'a na we pados dilancarkeun sareng digampilkeun angel:
tos sonten mang
mening ngopi kanggo ngke wengi


di palih dinya kumaha ieu halodo teh mani asa banget geuning di rancah mah..
andrypein - 04/10/2012 06:25 PM
#1238

Quote:
Original Posted By azysatria
di palih dinya kumaha ieu halodo teh mani asa banget geuning di rancah mah..


sami kang didieu ge
hese cai
jam 7 wungkul aya cai
kadituna mah pareum
—yang anda baca ini bukan tulisan™
etro - 04/10/2012 06:32 PM
#1239

Quote:
Original Posted By aonk21
aya wae mang SR mungkul didieu mah malu:

muhun mangga atuh \)


langki ameng kadieu

Quote:
Original Posted By andrypein
woooh
paling besok nya bingung:
teu kedah ka kecamatan heula pa? bingungs


kela hilap deui eum
asa uhun ketang mang
ti rt heula malah

Quote:
Original Posted By azysatria
asalamualaikuumm..
wilujeng wayah kieu sadayana, geuning tos part tilu eung katinggaleun..
kumaha sarae sadaya? sesepuh kang etro, ts andrypein, nu teu kasebat mah pabeja-beja be salam ti urang rancah.


waalaikumsalam mang
kamana ungkul ieu teh?

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kirang terang mang hammer:

ayo kita sambit mang etro

soleh solehun ngakaks
asa wara'as


soleh solehudin mang
masih aya wargi ka udin sedunia ngakaks
aonk21 - 04/10/2012 06:38 PM
#1240

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kirang terang mang hammer:


ayo kita sambit mang etro


soleh solehun ngakaks
asa wara'as

kade ulah pake bedog sambit na ngakaks
Quote:
Original Posted By etro
langki ameng kadieu


kela hilap deui eum
asa uhun ketang mang
ti rt heula malah


waalaikumsalam mang
kamana ungkul ieu teh?


soleh solehudin mang
masih aya wargi ka udin sedunia ngakaks


osok mang han sekedar maca2 mungkul D
damang kang??
Page 62 of 90 | ‹ First  < 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3