Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 63 of 90 | ‹ First  < 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 >  Last ›

azysatria - 04/10/2012 06:39 PM
#1241

Quote:
Original Posted By andrypein
sami kang didieu ge
hese cai
jam 7 wungkul aya cai
kadituna mah pareum
—yang anda baca ini bukan tulisan™


masih mending mang teu kedah ka hulu lebak D

Quote:
Original Posted By etro
waalaikumsalam mang
kamana ungkul ieu teh?


aya wungkul nuju seueur sesi pemotretan numawi ge janten teu kabujeng muka kaskus D
andrypein - 04/10/2012 06:41 PM
#1242

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kirang terang mang hammer:



ayo kita sambit mang etro



soleh solehun ngakaks
asa wara'as


udah ama kang etro malus

Quote:
Original Posted By etro
langki ameng kadieu



kela hilap deui eum
asa uhun ketang mang
ti rt heula malah



waalaikumsalam mang
kamana ungkul ieu teh?



soleh solehudin mang
masih aya wargi ka udin sedunia ngakaks


woh
asa moal pa ti RT heula mah ngakaks
duka enjing taroskeun we ah ka kacamatan ngacir:

Quote:
Original Posted By azysatria
masih mending mang teu kedah ka hulu lebak D



aya wungkul nuju seueur sesi pemotretan numawi ge janten teu kabujeng muka kaskus D


wah
gening?
azysatria - 04/10/2012 06:44 PM
#1243

Quote:
Original Posted By andrypein
udah ama kang etro malus



woh
asa moal pa ti RT heula mah ngakaks
duka enjing taroskeun we ah ka kacamatan ngacir:



wah
gening?


kapan ngadamel sumur di hulu lebak da ari di lembur mah. nu di pasir mah tos teu araya caian
aonk21 - 04/10/2012 06:44 PM
#1244

Quote:
Original Posted By andrypein
udah ama kang etro malus


woh
asa moal pa ti RT heula mah ngakaks
duka enjing taroskeun we ah ka kacamatan ngacir:


wah
gening?


sungkem heula ah kasepuh shakehand

kumaha damang kang?
sibuk naon yeuh??
andrypein - 04/10/2012 06:54 PM
#1245

Quote:
Original Posted By azysatria
kapan ngadamel sumur di hulu lebak da ari di lembur mah. nu di pasir mah tos teu araya caian


woooh
rada ripuh oge berati nya ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

Quote:
Original Posted By aonk21
sungkem heula ah kasepuh shakehand

kumaha damang kang?
sibuk naon yeuh??


nuju ripuh mang
ngarapihkeun skripshit
target wisuda ngke desember
nyuhunkeun pi du'a na we nya pados digampilkeun sareng dilancarkeun
aonk21 - 04/10/2012 06:56 PM
#1246

Quote:
Original Posted By andrypein
woooh
rada ripuh oge berati nya ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


nuju ripuh mang
ngarapihkeun skripshit
target wisuda ngke desember
nyuhunkeun pi du'a na we nya pados digampilkeun sareng dilancarkeun


waduh gening tos bade wisuda deui :matabelo
kang gaduh ebook vb sareng php teu kang?? malu:
etro - 04/10/2012 07:12 PM
#1247

Quote:
Original Posted By aonk21
kade ulah pake bedog sambit na ngakaks


osok mang han sekedar maca2 mungkul D
damang kang??


wah mata2 mang? ngakaks

Quote:
Original Posted By azysatria
masih mending mang teu kedah ka hulu lebak D

aya wungkul nuju seueur sesi pemotretan numawi ge janten teu kabujeng muka kaskus D


rajin keneh motow eum batur mah D
sim kuring mah kumaha ge tarikan
paling oge ngenekkan mang D

Quote:
Original Posted By andrypein
udah ama kang etro malus

woh
asa moal pa ti RT heula mah ngakaks
duka enjing taroskeun we ah ka kacamatan ngacir:

wah
gening?


beuh leres mang ti rt
ke ti rt teh menerangkan bahwa ts teh bener urang graha
jeung berkelakuan baik D
aonk21 - 04/10/2012 07:23 PM
#1248

aduh..
naha postingan nyumput kieu nyak??
ieu teu tiasa di uihkeun ka old deuih hammer:



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
andrypein - 04/10/2012 07:34 PM
#1249
gelo
kaskus homo :bettys :bettys
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
ripres = kalah si beti
jeung teu bisa balik deui :mad mads

Quote:
Original Posted By aonk21


waduh gening tos bade wisuda deui :matabelo
kang gaduh ebook vb sareng php teu kang?? malu:


henteu kang D
abimah spesialisna delphi ngacir:
muhun lah da asa kedah rada di geder
lami2 teuing di kampus mah awon

Quote:
Original Posted By etro


wah mata2 mang? ngakaks



rajin keneh motow eum batur mah D
sim kuring mah kumaha ge tarikan
paling oge ngenekkan mang D



beuh leres mang ti rt
ke ti rt teh menerangkan bahwa ts teh bener urang graha
jeung berkelakuan baik D


ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks
abi mah baik dan bageur pa
tadi abi ngalangkung ka etro cell sareng mamah
bade milarian bumi nu di ical bingung:
aonk21 - 04/10/2012 07:43 PM
#1250

Quote:
Original Posted By andrypein
kaskus homo ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
ripres = kalah si beti
jeung teu bisa balik deui ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

Quote:
Original Posted By aonk21 ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


waduh gening tos bade wisuda deui ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
kang gaduh ebook vb sareng php teu kang?? ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3:


henteu kang ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
abimah spesialisna delphi ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
muhun lah da asa kedah rada di geder
lami2 teuing di kampus mah awon

Quote:
Original Posted By etro ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


wah mata2 mang? ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3



rajin keneh motow eum batur mah ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
sim kuring mah kumaha ge tarikan
paling oge ngenekkan mang ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3



beuh leres mang ti rt
ke ti rt teh menerangkan bahwa ts teh bener urang graha
jeung berkelakuan baik ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3 ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
abi mah baik dan bageur pa
tadi abi ngalangkung ka etro cell sareng mamah
bade milarian bumi nu di ical ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

owh kitu nya kang D
muhun atuh teu nanaon ari teu gaduh ma D

hooh yeuh kalan dina bety mad:
jaba teu bisa balik deui :mewek



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
andrypein - 04/10/2012 07:37 PM
#1251

Quote:
Original Posted By aonk21
owh kitu nya kang D
muhun atuh teu nanaon ari teu gaduh ma D

hooh yeuh kalan dina bety mad:
jaba teu bisa balik deui :mewek



Posted with kaskusBetaQR


punten nya kang teu tiasa mantosan rikues na D
cobi ka porum programer we
aya da ebuk2 nu kararitu mah ngacir:

nya yeuh ieu nanaonan hayangna cenah kaskus teh mads
AnjarAsmara - 04/10/2012 07:37 PM
#1252

Quote:
Original Posted By andrypein
kaskus homo :bettys :bettys
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
ripres = kalah si beti
jeung teu bisa balik deui :mad mads




henteu kang D
abimah spesialisna delphi ngacir:
muhun lah da asa kedah rada di geder
lami2 teuing di kampus mah awon




ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks
abi mah baik dan bageur pa
tadi abi ngalangkung ka etro cell sareng mamah
bade milarian bumi nu di ical bingung:


old di hapus mang berdukas
andrypein - 04/10/2012 07:49 PM
#1253

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
old di hapus mang berdukas


wooooh masa berdukas berdukas berdukas
localhost12 - 04/10/2012 07:45 PM
#1254

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


old di hapus mang berdukas

kajebak di betty \(
asa piraku old dihapus ngadadak mah. saurna pan kamari bade kaping 1. tapi kalah ayeuna. hammer:
aneh na deui naha domain na masih keneh livebeta ? bingungs
jaba lemot pisan muka kasbet mah, hammers
AnjarAsmara - 04/10/2012 07:55 PM
#1255

Quote:
Original Posted By andrypein
wooooh masa berdukas berdukas berdukas

Quote:
Original Posted By localhost12
kajebak di betty \(
asa piraku old dihapus ngadadak mah. saurna pan kamari bade kaping 1. tapi kalah ayeuna. hammer:
aneh na deui naha domain na masih keneh livebeta ? bingungs
jaba lemot pisan muka kasbet mah, hammers


janjina tgl 1 oktober..di vonisna ayuna jiganamah mads
localhost12 - 04/10/2012 07:58 PM
#1256

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
janjina tgl 1 oktober..di vonisna ayuna jiganamah mads

alhamdulillah old kembali lagi. D
sieuneun si mimin na di ancam ku kaskuser sina ngabalikeun deui kaskus old. ngakaks
AnjarAsmara - 04/10/2012 07:58 PM
#1257

Quote:
Original Posted By andrypein
wooooh masa berdukas berdukas berdukas

Quote:
Original Posted By localhost12
kajebak di betty \(
asa piraku old dihapus ngadadak mah. saurna pan kamari bade kaping 1. tapi kalah ayeuna. hammer:
aneh na deui naha domain na masih keneh livebeta ? bingungs
jaba lemot pisan muka kasbet mah, hammers


janjina tgl 1 oktober..di vonisna ayuna jiganamah mads
localhost12 - 04/10/2012 08:02 PM
#1258

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
janjina tgl 1 oktober..di vonisna ayuna jiganamah mads

dopost mang D
internet na lemot ? atawa over posting nya ? D
AnjarAsmara - 04/10/2012 08:11 PM
#1259

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
janjina tgl 1 oktober..di vonisna ayuna jiganamah mads


Quote:
Original Posted By localhost12
dopost mang D
internet na lemot ? atawa over posting nya ? D


nembe di bety donat leungit bingungs
asa wara'as
AmorCbr - 04/10/2012 08:15 PM
#1260

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Kaskus old alhmarhum?
cungguh?? eek:
miapah?? rolleyes:


di old teu kabaca post mamang..tapi di bety donat leungit bingungs
Page 63 of 90 | ‹ First  < 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3