Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 64 of 90 | ‹ First  < 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 >  Last ›

AnjarAsmara - 04/10/2012 08:17 PM
#1261

Quote:
Original Posted By AmorCbr
di old teu kabaca post mamang..tapi di bety donat leungit bingungs


gara2 bety salah login ngakaks


asa wara'as
OldMan_41 - 04/10/2012 08:24 PM
#1262

Quote:
Original Posted By AmorCbr


di old teu kabaca post mamang..tapi di bety donat leungit bingungs


gara2 can di sinkronisasi kamari mereun nya anu mang anjar??
Jadi donat na leungit, think:

Opp heula, bade siap2 perjalanan uwih., D

yuk ah dikantun,, ngacir:
AnjarAsmara - 04/10/2012 08:31 PM
#1263

Quote:
Original Posted By OldMan_41
gara2 can di sinkronisasi kamari mereun nya anu mang anjar??
Jadi donat na leungit, think:

Opp heula, bade siap2 perjalanan uwih., D

yuk ah dikantun,, ngacir:


hun mang capedes

mangga mang ngacir:
asa wara'as
etro - 04/10/2012 08:49 PM
#1264

Quote:
Original Posted By andrypein
kaskus homo :bettys :bettys
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
ripres = kalah si beti
jeung teu bisa balik deui :mad mads

henteu kang D
abimah spesialisna delphi ngacir:
muhun lah da asa kedah rada di geder
lami2 teuing di kampus mah awon

ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks
abi mah baik dan bageur pa
tadi abi ngalangkung ka etro cell sareng mamah
bade milarian bumi nu di ical bingung:


peryogi nu kumaha mang?
di pinggir jalan?
cobian ka kantor tilas kredit plus di yodas
teras eta peuntaseun tsna pan bumi bade diical, tilas toko buku
pengkolan tea geuning, potokopian

Quote:
Original Posted By aonk21

owh kitu nya kang D
muhun atuh teu nanaon ari teu gaduh ma D

hooh yeuh kalan dina bety mad:
jaba teu bisa balik deui :mewek

Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]


muhun mang
kasbet teu acan leres
kapeung posting teu kabaca
aonk21 - 04/10/2012 08:50 PM
#1265

Quote:
Original Posted By etro
peryogi nu kumaha mang?
di pinggir jalan?
cobian ka kantor tilas kredit plus di yodas
teras eta peuntaseun tsna pan bumi bade diical, tilas toko buku
pengkolan tea geuning, potokopian


muhun mang
kasbet teu acan leres
kapeung posting teu kabaca


muhun kang kitu nyak...
ayeunamah tos tiasa balik deui ka old da
andrypein - 04/10/2012 08:56 PM
#1266

Quote:
Original Posted By etro
peryogi nu kumaha mang?
di pinggir jalan?
cobian ka kantor tilas kredit plus di yodas
teras eta peuntaseun tsna pan bumi bade diical, tilas toko buku
pengkolan tea geuning, potokopian



muhun mang
kasbet teu acan leres
kapeung posting teu kabaca


tadi teh kukurilingan gang gapura
ka pasir angin
aya mendak
teras tadi teh ka caket kantor kecamatan
aya mung tanah wungkul hammers

alim sisi jalan teuing pa D
da tadi di gapura mah seueur na kos kosan nya

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
janjina tgl 1 oktober..di vonisna ayuna jiganamah mads


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
janjina tgl 1 oktober..di vonisna ayuna jiganamah mads


Quote:
Original Posted By AmorCbr
di old teu kabaca post mamang..tapi di bety donat leungit bingungs


hay hay wowcantik
wkwkkwkwkkw
AnjarAsmara - 04/10/2012 09:03 PM
#1267

Quote:
Original Posted By andrypein
tadi teh kukurilingan gang gapura
ka pasir angin
aya mendak
teras tadi teh ka caket kantor kecamatan
aya mung tanah wungkul hammers

alim sisi jalan teuing pa D
da tadi di gapura mah seueur na kos kosan nya




hay hay wowcantik
wkwkkwkwkkw


ngakaks salah login mang bieu old/bety rada kacau mads
asa wara'as
etro - 04/10/2012 09:50 PM
#1268

nembe nyadar aya kuikkuot

Quote:
Original Posted By aonk21
muhun kang kitu nyak...
ayeunamah tos tiasa balik deui ka old da


sae mang, tos sadar deui kaskusna D

Quote:
Original Posted By andrypein
tadi teh kukurilingan gang gapura
ka pasir angin
aya mendak
teras tadi teh ka caket kantor kecamatan
aya mung tanah wungkul hammers

alim sisi jalan teuing pa D
da tadi di gapura mah seueur na kos kosan nya


hay hay wowcantik
wkwkkwkwkkw


rame mang seueur kosan
seueur ababil
seueur ** SENSOR ** oge capedes
AnjarAsmara - 04/10/2012 10:19 PM
#1269

permios ah kasadayana tos tunduh ngacir:







asa wara'as
etro - 04/10/2012 11:01 PM
#1270

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
permios ah kasadayana tos tunduh ngacir:


asa wara'as


posting nu ieu teu kabaca di kasbet mah
mangga mang, wilujeng leleson
aripbsatriani - 05/10/2012 01:07 AM
#1271

kabagean sepi wae euy
jalan jalan heula ka fjb ah
etro - 05/10/2012 01:32 AM
#1272

Quote:
Original Posted By aripbsatriani
kabagean sepi wae euy
jalan jalan heula ka fjb ah


tos arebog cep
malam jumat, malamna sunat D
andrypein - 05/10/2012 11:26 AM
#1273

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngakaks salah login mang bieu old/bety rada kacau mads
asa wara'as


ayeuna mah bebas merdeka maaang
muach old we lah kisss

Quote:
Original Posted By etro
nembe nyadar aya kuikkuot



sae mang, tos sadar deui kaskusna D



rame mang seueur kosan
seueur ababil
seueur ** SENSOR ** oge capedes


abi terang naon eta nu di sensor
jalangwoman nya D
AnjarAsmara - 05/10/2012 11:27 AM
#1274

Asa waraas
Wilujeng siang ah
localhost12 - 05/10/2012 12:04 PM
#1275

wilujeung Siang mayunan jum'atan . sun:
Quote:
Original Posted By andrypein
ayeuna mah bebas merdeka maaang
muach old we lah kisss



abi terang naon eta nu di sensor
jalangwoman nya D

skripsi na atos kitu mang ? ayeuna mah aktif deui yeuh D
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Asa waraas
Wilujeng siang ah

siang oge mang. D
AnjarAsmara - 05/10/2012 12:31 PM
#1276

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung Siang mayunan jum'atan . sun:

skripsi na atos kitu mang ? ayeuna mah aktif deui yeuh D

siang oge mang. D


jumatan hula ah ngacir:
asa wara'as
etro - 05/10/2012 12:47 PM
#1277

Quote:
Original Posted By andrypein
ayeuna mah bebas merdeka maaang
muach old we lah kisss

abi terang naon eta nu di sensor
jalangwoman nya D


sanes mang
anu sok nyandakan barang batur D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Asa waraas
Wilujeng siang ah


wilujeng jumatan mang
AnjarAsmara - 05/10/2012 01:29 PM
#1278

Quote:
Original Posted By etro
sanes mang
anu sok nyandakan barang batur D


wilujeng jumatan mang


bade badbidbod ka gor ayunamah ngacir:
asa wara'as
OldMan_41 - 05/10/2012 04:13 PM
#1279

Nembe uwih ti ciamis, D
Tunduh eum lah can obob ti wengi., linux2:
AnjarAsmara - 05/10/2012 04:57 PM
#1280

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Nembe uwih ti ciamis, D
Tunduh eum lah can obob ti wengi., linux2:


obob mang..abimag bade ibak hula bikini:

asa wara'as
Page 64 of 90 | ‹ First  < 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3