Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 65 of 90 | ‹ First  < 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >  Last ›

sibiruthea - 05/10/2012 05:16 PM
#1281

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kamana wae mang thea..tanggal muda lepas terus tanggal tua baru mojok di depan kompi ngakaks
asa wara'as


Quote:
Original Posted By andrypein
muhun kang
da eta aslinamah namina sami ngakaks ngakaks ngakaks



tutup dund hammer:
ngakaks ngakaks ngakaks
sim naon?
mobil?



gapapa dopos itu nikmat D


muhun mang lumayan rezeki D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Bosen mang,
mening pecel ayam kampus eh kampung maksad na, Peace: ;P



alhamdulillah pangestu mang, o
Timana wae kitu?? think:



ah nu leres tutup mang??
saurna aya nu nyarios sabtu buka,, nu leres mana yeuh bingung:
SIM motor mang, nu sayah ical sim na berbusa:
sim mobil mah ngke ah, can gaduh mobil na oge malu:


biasa inet di kntr di blokir capedes
etro - 05/10/2012 06:41 PM
#1282

perasaan tadi teh posting
naha teu bijil nya? bingungs
localhost12 - 05/10/2012 06:42 PM
#1283

meuni tiiseun geningan cendols
AnjarAsmara - 05/10/2012 06:56 PM
#1284

Quote:
Original Posted By sibiruthea
muhun mang lumayan rezeki D


biasa inet di kntr di blokir capedes


Quote:
Original Posted By etro
perasaan tadi teh posting
naha teu bijil nya? bingungs


Quote:
Original Posted By localhost12
meuni tiiseun geningan cendols



maghrib hula mang ngacir:
asa wara'as
localhost12 - 05/10/2012 07:11 PM
#1285

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
maghrib hula mang ngacir:
asa wara'as

kaleresan atos abi mah mang. D
etro - 05/10/2012 07:32 PM
#1286

Quote:
Original Posted By localhost12
meuni tiiseun geningan cendols


nyengeut merecon mang
meh rame D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
maghrib hula mang ngacir:
asa wara'as


mangga
menjelang isa mang
AnjarAsmara - 05/10/2012 07:39 PM
#1287

Quote:
Original Posted By localhost12
kaleresan atos abi mah mang. D


Quote:
Original Posted By etro
nyengeut merecon mang
meh rame D

mangga
menjelang isa mang


dinner hula ah sareng lalab sampeu cendols
asa wara'as
localhost12 - 05/10/2012 07:39 PM
#1288

Quote:
Original Posted By etro
nyengeut merecon mang
meh rame D



mangga
menjelang isa mang

ah mang percon mah kagok,
mendingan ngaduruk pom bensin pertamina, bisa sa ciamis tah guyur na ge, D
etro - 05/10/2012 08:06 PM
#1289

dina kasbet mah teu kabaca capedes

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
dinner hula ah sareng lalab sampeu cendols
asa wara'as


pami brekpes sareng naon mang?

Quote:
Original Posted By localhost12
ah mang percon mah kagok,
mendingan ngaduruk pom bensin pertamina, bisa sa ciamis tah guyur na ge, D


ngebom kantor polkis mang
dijamin gehger eta mah
localhost12 - 05/10/2012 08:21 PM
#1290

Quote:
Original Posted By etro
dina kasbet mah teu kabaca capedes



pami brekpes sareng naon mang?



ngebom kantor polkis mang
dijamin gehger eta mah

nu aya ke di ubrak abrik bumi simkuring. D
etro - 05/10/2012 08:37 PM
#1291

Quote:
Original Posted By localhost12
nu aya ke di ubrak abrik bumi simkuring. D


moah mang
mamangna teras nyumput atuh
nyumputna di bumi mang anjar D
andrypein - 05/10/2012 08:41 PM
#1292

Quote:
Original Posted By sibiruthea
muhun mang lumayan rezeki D



biasa inet di kntr di blokir capedes


kumaha damang?

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung Siang mayunan jum'atan . sun:

skripsi na atos kitu mang ? ayeuna mah aktif deui yeuh D

siang oge mang. D


bab4 eun mang
ol soteh kesel,hayoh wae ngtik D

Quote:
Original Posted By etro
sanes mang
anu sok nyandakan barang batur D



wilujeng jumatan mang


wkwkwkwkkwkwkw ngakaks
seueur jambret eek:
localhost12 - 05/10/2012 08:53 PM
#1293

Quote:
Original Posted By etro
moah mang
mamangna teras nyumput atuh
nyumputna di bumi mang anjar D

wah upami ka bumi mang anjar, ke bumi nu mang anjar na atuh nu hancur na D
tapi mang anjar na ikhlas teu tah ?
Quote:
Original Posted By andrypein
kumaha damang?



bab4 eun mang
ol soteh kesel,hayoh wae ngtik D



wkwkwkwkkwkwkw ngakaks
seueur jambret eek:

mencerminkan kaskuser sejati, upami kararesel hoyong na teh ngaskus w terus D
andrypein - 05/10/2012 08:54 PM
#1294

Quote:
Original Posted By localhost12
wah upami ka bumi mang anjar, ke bumi nu mang anjar na atuh nu hancur na D
tapi mang anjar na ikhlas teu tah ?

mencerminkan kaskuser sejati, upami kararesel hoyong na teh ngaskus w terus D


nya da kedap deui pakum deui pokus deui D
etro - 05/10/2012 09:06 PM
#1295

Quote:
Original Posted By andrypein
kumaha damang?

bab4 eun mang
ol soteh kesel,hayoh wae ngtik D

wkwkwkwkkwkwkw ngakaks
seueur jambret eek:


tah eta mang
semacam BANGkong D


Quote:
Original Posted By localhost12
wah upami ka bumi mang anjar, ke bumi nu mang anjar na atuh nu hancur na D
tapi mang anjar na ikhlas teu tah ?

mencerminkan kaskuser sejati, upami kararesel hoyong na teh ngaskus w terus D


Insya Allah ikhlas mang
da bageur mang anjar mah
etro - 05/10/2012 10:14 PM
#1296

ajeuw... geuningan sepi
kamarana ieu teh
andrypein - 05/10/2012 10:21 PM
#1297

Quote:
Original Posted By etro
tah eta mang
semacam BANGkong D



Insya Allah ikhlas mang
da bageur mang anjar mah


aduh tunduh ah pa
wilujeng wengi
AnjarAsmara - 06/10/2012 12:44 AM
#1298

nembe ugah bobo
localhost12 - 06/10/2012 02:37 AM
#1299

wilujeung wengi ah kasadayana.
bade kulem heula.. ngacir:
AnjarAsmara - 06/10/2012 08:55 AM
#1300

Wilujeng enjunk ah, ngupi+hudud jisamsu coffee:
Page 65 of 90 | ‹ First  < 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3