Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 66 of 90 | ‹ First  < 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >  Last ›

AnjarAsmara - 06/10/2012 09:02 AM
#1301

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung wengi ah kasadayana.
bade kulem heula.. ngacir:


cek sempak cendols cendols
etro - 06/10/2012 11:24 AM
#1302

wilujeng enjing ka sadayana
tadi wengi kaskus error berat
AnjarAsmara - 06/10/2012 11:27 AM
#1303

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
tadi wengi kaskus error berat


pami tos erot sok ageung nya mang wowcantik

asa wara'as
AnjarAsmara - 06/10/2012 01:11 PM
#1304

sepi guning ngacir:







asa wara'as
azysatria - 06/10/2012 02:27 PM
#1305

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sepi guning ngacir:







asa wara'as


abdi hadiirr malus
AnjarAsmara - 06/10/2012 04:15 PM
#1306

Quote:
Original Posted By azysatria
abdi hadiirr malus


nembe ugah bongan sepi D


asa wara'as
etro - 06/10/2012 04:44 PM
#1307

wilujeng sonten ka sadayana
lapar euy..
makan sareng naon nya?
AnjarAsmara - 06/10/2012 06:16 PM
#1308

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng sonten ka sadayana
lapar euy..
makan sareng naon nya?


pecel lele mang..mastaaaab genit:
asa wara'as
azysatria - 06/10/2012 06:38 PM
#1309

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng sonten ka sadayana
lapar euy..
makan sareng naon nya?


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
pecel lele mang..mastaaaab genit:
asa wara'as



angeun tutut mang ngakak waraas yeuh..
etro - 06/10/2012 06:42 PM
#1310

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
pecel lele mang..mastaaaab genit:
asa wara'as


di kasbet teu kabaca mang
mamam atos nembe sareng gule sapi
etro - 06/10/2012 06:46 PM
#1311

Quote:
Original Posted By azysatria
angeun tutut mang ngakak waraas yeuh..


angeun orde baru atuh eta mah ngakaks
azysatria - 06/10/2012 07:00 PM
#1312

Quote:
Original Posted By etro
angeun orde baru atuh eta mah ngakaks


jiahhh... ngakaks
eleh eung ku gule sapi mah..
kamarana nu sanes ieu mang?
IsmulHaq - 06/10/2012 07:00 PM
#1313

maaf ni seblumnya, klo dari jakarta ke panjalu kemna ya ?
AnjarAsmara - 06/10/2012 07:20 PM
#1314

Quote:
Original Posted By etro
di kasbet teu kabaca mang
mamam atos nembe sareng gule sapi


abi sareng hayam mang emamna..gigireun aya hayam D

Quote:
Original Posted By IsmulHaq
maaf ni seblumnya, klo dari jakarta ke panjalu kemna ya ?


PM id etro cekpms
asa wara'as
localhost12 - 06/10/2012 07:34 PM
#1315

ass.. kasadayana..
mamang nembe hadir yeuh dinten ieu, sibuk teu puguh. D
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
cek sempak cendols cendols

naha mang anjar ngirim nu hejo ka kulkas abi ? bingungs
apanan teu acan iso ? bingungs
etro - 06/10/2012 07:40 PM
#1316

Quote:
Original Posted By azysatria
jiahhh... ngakaks
eleh eung ku gule sapi mah..
kamarana nu sanes ieu mang?


aya tah mang
nyarumput

Quote:
Original Posted By IsmulHaq
maaf ni seblumnya, klo dari jakarta ke panjalu kemna ya ?


hmm.... bingung juga jawabnya gan
agan bisa naik bis jurusan tasikmalaya
turun di rajapolah atau indihiang
dari situ ada angkutan lagi ke panjalu

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
abi sareng hayam mang emamna..gigireun aya hayam D


PM id etro cekpms
asa wara'as


mang anjar...
kur.. kurr... kurr... Peace:
AnjarAsmara - 06/10/2012 07:47 PM
#1317

Quote:
Original Posted By localhost12
ass.. kasadayana..
mamang nembe hadir yeuh dinten ieu, sibuk teu puguh. D

naha mang anjar ngirim nu hejo ka kulkas abi ? bingungs
apanan teu acan iso ? bingungs


hebat nyak ngakaks ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
aya tah mang
nyarumput


hmm.... bingung juga jawabnya gan
agan bisa naik bis jurusan tasikmalaya
turun di rajapolah atau indihiang
dari situ ada angkutan lagi ke panjalu


mang anjar...
kur.. kurr... kurr... Peace:


lebaran haji di peuncit ngakaks
asa wara'as
etro - 06/10/2012 08:04 PM
#1318

naha di kasbet mah tiap posting mang anjar teu kabaca nya?

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hebat nyak ngakaks ngakaks ngakaks



lebaran haji di peuncit ngakaks
asa wara'as


beuleum hayam mang
November hoyong k pangandaran eum
gaduh info bungalow anu murah mang?
AnjarAsmara - 06/10/2012 08:16 PM
#1319

Quote:
Original Posted By etro
naha di kasbet mah tiap posting mang anjar teu kabaca nya?


beuleum hayam mang
November hoyong k pangandaran eum
gaduh info bungalow anu murah mang?


abi kirang terang penginapan nu kitumah
sek di dieu
asa wara'as
localhost12 - 06/10/2012 08:18 PM
#1320

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hebat nyak ngakaks ngakaks ngakaks



lebaran haji di peuncit ngakaks
asa wara'as

kumaha tah ? bingungs
Page 66 of 90 | ‹ First  < 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3