Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 68 of 90 | ‹ First  < 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 >  Last ›

localhost12 - 07/10/2012 03:23 PM
#1341

wilujeung siang mayunan sonten kasadayana

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah enya mending meser mang, aya di mang etro taun 2000 D



resep ka garut nyah mang..pedah seeur domba nyak ngakaks
asa wara'as

pangaos sabaraha tah ? bingungs
andrypein - 07/10/2012 03:51 PM
#1342

Quote:
Original Posted By etro
tebus ku pais lauk we mang ka dosenna


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
amplopna kirang kandel mang D


asa wara'as


ke terakhiran eta mah ngakaks ngakaks
nya da lauk senjata terakhir :bookmarks :armys
localhost12 - 07/10/2012 04:10 PM
#1343

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
tah enya mending meser mang, aya di mang etro taun 2000 D



resep ka garut nyah mang..pedah seeur domba nyak ngakaks
asa wara'as


Quote:
Original Posted By andrypein
ke terakhiran eta mah ngakaks ngakaks
nya da lauk senjata terakhir :bookmarks :armys

upami teu mempan ku lauk, asongan bedog kodol w mang D
AnjarAsmara - 07/10/2012 04:53 PM
#1344

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung siang mayunan sonten kasadayana


pangaos sabaraha tah ? bingungs


duka tah,cobi pm mang etro, bandarna D

Quote:
Original Posted By andrypein
ke terakhiran eta mah ngakaks ngakaks
nya da lauk senjata terakhir :bookmarks :armys


dosen juga manusia ngakaks

Quote:
Original Posted By localhost12
upami teu mempan ku lauk, asongan bedog kodol w mang D


ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as
etro - 07/10/2012 04:58 PM
#1345

Quote:
Original Posted By andrypein
ke terakhiran eta mah ngakaks ngakaks
nya da lauk senjata terakhir :bookmarks :armys


pais hayam mang pami teu mempan mah
mecus - 07/10/2012 05:47 PM
#1346

ngiring parkir di dieu ka sesepuh
bade jalan2 heula ka fjb
AnjarAsmara - 07/10/2012 06:16 PM
#1347

Quote:
Original Posted By mecus
ngiring parkir di dieu ka sesepuh
bade jalan2 heula ka fjb


balanja mang

asa wara'as
etro - 07/10/2012 06:17 PM
#1348

Quote:
Original Posted By mecus
ngiring parkir di dieu ka sesepuh
bade jalan2 heula ka fjb


bade jajan naon kitu ang?
andrypein - 07/10/2012 06:23 PM
#1349

wilujeng magrib linux2:

Quote:
Original Posted By localhost12
upami teu mempan ku lauk, asongan bedog kodol w mang D


nu aya ke simkuring di ceceleh pas sidang ngakaks

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
duka tah,cobi pm mang etro, bandarna D



dosen juga manusia ngakaks



ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as


sayangnya disana ada yang manusia tapi pura2 manusia,dosen nu pika we mads

Quote:
Original Posted By mecus
ngiring parkir di dieu ka sesepuh
bade jalan2 heula ka fjb


jajan mang D

Quote:
Original Posted By etro
pais hayam mang pami teu mempan mah


pasihan pulsa we,ke abi nga es em es ka bapa D
etro - 07/10/2012 06:40 PM
#1350

Quote:
Original Posted By andrypein
wilujeng magrib linux2:



nu aya ke simkuring di ceceleh pas sidang ngakaks



sayangnya disana ada yang manusia tapi pura2 manusia,dosen nu pika we mads



jajan mang D



pasihan pulsa we,ke abi nga es em es ka bapa D


kagok mang
pasihan AON12 we + kuota 2gb 60rb
gratis voucher sms D
localhost12 - 07/10/2012 07:10 PM
#1351

Quote:
Original Posted By andrypein
wilujeng magrib linux2:



nu aya ke simkuring di ceceleh pas sidang ngakaks



sayangnya disana ada yang manusia tapi pura2 manusia,dosen nu pika we mads



jajan mang D



pasihan pulsa we,ke abi nga es em es ka bapa D

upami teu kitu mah, sesah nya mang D
localhost12 - 07/10/2012 07:11 PM
#1352

selamat menunaikan ibadah magrib kanggo sadayana
bade solat heula ah ngacir:
===========================================
kamarana atuh ieu teh ?? bingungs
bantu nge junk atuh, mih enggal kana part4. D
etro - 07/10/2012 07:58 PM
#1353

testing..
geus teu kabaca deui posting di kasbet capedes
etro - 07/10/2012 08:03 PM
#1354

Quote:
Original Posted By localhost12
selamat menunaikan ibadah magrib kanggo sadayana
bade solat heula ah ngacir:
===========================================
kamarana atuh ieu teh ?? bingungs
bantu nge junk atuh, mih enggal kana part4. D



hadir mang
rada teu pararuguh yeuh di kasbet mah
kapeung posting teu kabaca
andrypein - 07/10/2012 08:14 PM
#1355

Quote:
Original Posted By etro
kagok mang
pasihan AON12 we + kuota 2gb 60rb
gratis voucher sms D


ngakaks ngakaks langki OL dosen kami mah


Quote:
Original Posted By localhost12
upami teu kitu mah, sesah nya mang D


sagala ge duit deui duit deui da tungtungna ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
testing..
geus teu kabaca deui posting di kasbet capedes


old still the best dugi ka beti bebas bug dkk hammer:
OldMan_41 - 07/10/2012 08:14 PM
#1356

Ngepost kedap ah, nembe aya koneksi deui yeuh, nohope:
Nembe merapat di Pantura,, linux2:

@ mang etro : cek GGL#5 wowcantik
AnjarAsmara - 07/10/2012 08:20 PM
#1357

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ngepost kedap ah, nembe aya koneksi deui yeuh, nohope:
Nembe merapat di Pantura,, linux2:

@ mang anjar : cek GGL#5 wowcantik


waduh nuhun mang cendols cendols cendols cendols cendols
asa wara'as
OldMan_41 - 07/10/2012 08:30 PM
#1358

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
waduh nuhun mang cendols cendols cendols cendols cendols
asa wara'as


ngakaks eta diedit sagala ngakaks

Mang anjar mah pan atos, ;)
etro - 07/10/2012 08:36 PM
#1359

Quote:
Original Posted By andrypein
ngakaks ngakaks langki OL dosen kami mah

sagala ge duit deui duit deui da tungtungna ngakaks

old still the best dugi ka beti bebas bug dkk hammer:


pasihan link bo**p geura mang
dijamin jadi sering OL

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ngepost kedap ah, nembe aya koneksi deui yeuh, nohope:
Nembe merapat di Pantura,, linux2:

@ mang etro : cek GGL#5 wowcantik



cek katepe mang
OldMan_41 - 07/10/2012 08:58 PM
#1360

Quote:
Original Posted By etro
pasihan link bo**p geura mang
dijamin jadi sering OL




cek katepe mang


Mangga mang, D
Abi ge nembe reserped hungkul, hammer:
Page 68 of 90 | ‹ First  < 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3