Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 69 of 90 | ‹ First  < 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >  Last ›

etro - 07/10/2012 09:12 PM
#1361

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Mangga mang, D
Abi ge nembe reserped hungkul, hammer:


abi atos mang
ngadamel heula trit di latihan posting D
mudah2an teu di delet momod
AnjarAsmara - 07/10/2012 09:35 PM
#1362

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks eta diedit sagala ngakaks

Mang anjar mah pan atos, ;)


guning ieu ngajajar 10 gelas tisaha nyak bingungs
asa wara'as
etro - 07/10/2012 09:48 PM
#1363

kararesel ieu teh
install ulang AC revelation we lah
OldMan_41 - 07/10/2012 10:25 PM
#1364

Quote:
Original Posted By etro
abi atos mang
ngadamel heula trit di latihan posting D
mudah2an teu di delet momod


kahade mang, nging katingal teuing takuts
nganggo "kode" tertentu ameh teu curiga momod na., ;)

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
guning ieu ngajajar 10 gelas tisaha nyak bingungs
asa wara'as


Duka atuh mang think:
ditingali weh saha2 nu nimpuk na,
nganggo skrip kvrg D

Quote:
Original Posted By etro
kararesel ieu teh
install ulang AC revelation we lah


naun eta teh mang?? bingung:
etro - 07/10/2012 10:36 PM
#1365

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kahade mang, nging katingal teuing takuts
nganggo "kode" tertentu ameh teu curiga momod na., ;)



Duka atuh mang think:
ditingali weh saha2 nu nimpuk na,
nganggo skrip kvrg D



naun eta teh mang?? bingung:


teu mang
mung nyerat "latihan posting di old sebelum migrasi" D

assassin creed revelation mang
bongana ngadonlod darksiders II tos 2x ngadonlod benten crackna
angger crash wae capedes
andrypein - 07/10/2012 10:42 PM
#1366

tunduh ah
selamat malam linux2: moon:
OldMan_41 - 07/10/2012 10:54 PM
#1367

Quote:
Original Posted By etro
teu mang
mung nyerat "latihan posting di old sebelum migrasi" D

assassin creed revelation mang
bongana ngadonlod darksiders II tos 2x ngadonlod benten krackna
angger crash wae capedes


Muhun atuh mang, D
ngke dianjangan ku abi trit na Peace:

Ohh, hnteu nyewa wae mang DVD na?? langkung gampil..

Quote:
Original Posted By andrypein
tunduh ah
selamat malam linux2: moon:


Karek di kuwot ku sayah kalah ngacir si mang mah ah,, \(
etro - 07/10/2012 11:08 PM
#1368

Quote:
Original Posted By andrypein
tunduh ah
selamat malam linux2: moon:


mangga mang wilujeng leleson
abi oge bade tutup

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun atuh mang, D
ngke dianjangan ku abi trit na Peace:

Ohh, hnteu nyewa wae mang DVD na?? langkung gampil..

Karek di kuwot ku sayah kalah ngacir si mang mah ah,, \(


teu aya sewa dvd game mang malus
padah we ieu inet ngaganteng sadidinten
daripada nganggur mang D
localhost12 - 07/10/2012 11:16 PM
#1369

Quote:
Original Posted By etro
hadir mang
rada teu pararuguh yeuh di kasbet mah
kapeung posting teu kabaca

tah kitu mang ari kasbet teh, keur teh beurat katambih seueur bug na.
iraha leres na nya? hammer:
Quote:
Original Posted By andrypein
ngakaks ngakaks langki OL dosen kami mah




sagala ge duit deui duit deui da tungtungna ngakaks



old still the best dugi ka beti bebas bug dkk hammer:

tah geningan terang. D
uang membuat segalanya D
OldMan_41 - 07/10/2012 11:26 PM
#1370

Quote:
Original Posted By etro
mangga mang wilujeng leleson
abi oge bade tutup



teu aya sewa dvd game mang malus
padah we ieu inet ngaganteng sadidinten
daripada nganggur mang D


donlot pilem biru mang ngakaks
kamari padahal ka konter nya, teu sakanteunan ngopi nya eum hilap hammer:
AnjarAsmara - 08/10/2012 09:20 AM
#1371

Wilujeng enjunk ah
etro - 08/10/2012 10:36 AM
#1372

Quote:
Original Posted By localhost12
tah kitu mang ari kasbet teh, keur teh beurat katambih seueur bug na.
iraha leres na nya? hammer:


tah geningan terang. D
uang membuat segalanya D


duka yeuh mang
kamari pan gehgerna /1 oktober old bade digembok
tapi ternyata teu acan
waas (tm na mang anjar) we mun old digembok sedengkeun kasbet error keneh

Quote:
Original Posted By OldMan_41
donlot pilem biru mang ngakaks
kamari padahal ka konter nya, teu sakanteunan ngopi nya eum hilap hammer:


naha atuh mang? D
250gbeun tah

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjunk ah


wilujeng enjing mang
OldMan_41 - 08/10/2012 10:39 AM
#1373

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjunk ah


Wilujeng mang,
Asa sono eum lami teu pendak peluk:

Quote:
Original Posted By etro
duka yeuh mang
kamari pan gehgerna /1 oktober old bade digembok
tapi ternyata teu acan
waas (tm na mang anjar) we mun old digembok sedengkeun kasbet error keneh



naha atuh mang? D
250gbeun tah



wilujeng enjing mang


Hilap teu nyandak plesdis ngakaks
250GB?? matabelo:
plesdis abi mung 4 GB \(
AnjarAsmara - 08/10/2012 10:42 AM
#1374

Quote:
Original Posted By etro
duka yeuh mang
kamari pan gehgerna /1 oktober old bade digembok
tapi ternyata teu acan
waas (tm na mang anjar) we mun old digembok sedengkeun kasbet error keneh


naha atuh mang? D
250gbeun tah


wilujeng enjing mang


Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng mang,
Asa sono eum lami teu pendak peluk:


Hilap teu nyandak plesdis ngakaks
250GB?? matabelo:
plesdis abi mung 4 GB \(


hayu ah ngupi hula coffee:
asa wara'as
OldMan_41 - 08/10/2012 10:45 AM
#1375

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hayu ah ngupi hula coffee:
asa wara'as


Muhun mang, abi nembe bade nyarap yeuh ka kantin ngacir:
Bu kantin im' coming ngacir:
etro - 08/10/2012 11:15 AM
#1376

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng mang,
Asa sono eum lami teu pendak peluk:



Hilap teu nyandak plesdis ngakaks
250GB?? matabelo:
plesdis abi mung 4 GB \(


bulak balik we mang D
kedah kana ext hdd

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hayu ah ngupi hula coffee:
asa wara'as


mangga mang
ngiring raos
OldMan_41 - 08/10/2012 11:31 AM
#1377

Quote:
Original Posted By etro
bulak balik we mang D
kedah kana ext hdd



mangga mang
ngiring raos


Teu gaduh external disk \(
Aya oge anu kantor p
gampil mang iraha2 deui weh ngakaks hammer:
AnjarAsmara - 08/10/2012 02:03 PM
#1378

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Muhun mang, abi nembe bade nyarap yeuh ka kantin ngacir:
Bu kantin im' coming ngacir:


salam ka bu kantin wowcantik

Quote:
Original Posted By etro
bulak balik we mang D
kedah kana ext hdd


mangga mang
ngiring raos


ngupi deui mang coffee:
asa wara'as
etro - 08/10/2012 03:58 PM
#1379

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Teu gaduh external disk \(
Aya oge anu kantor p
gampil mang iraha2 deui weh ngakaks hammer:


nambut heula ka kantor mang D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
salam ka bu kantin wowcantik

ngupi deui mang coffee:
asa wara'as


nuju mang
kapal api grande
localhost12 - 08/10/2012 04:17 PM
#1380

wilujeung sonten kasadayana cendols

Quote:
Original Posted By etro
duka yeuh mang
kamari pan gehgerna /1 oktober old bade digembok
tapi ternyata teu acan
waas (tm na mang anjar) we mun old digembok sedengkeun kasbet error keneh



naha atuh mang? D
250gbeun tah



wilujeng enjing mang

masih keneh persiapan siga na mah mang, soalna kasus nu ayeuna kan seueur ID nu teu sync. sigana mah kitu. capedes
Page 69 of 90 | ‹ First  < 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3