Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 90 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

AnjarAsmara - 09/09/2012 09:56 PM
#121

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang, tsna bageur pisan
naon ILC teh mang?
Ikatan Legional Ciamis? D



indonesia lawyer club kapungkurmah JLC jakarta lawyer club

nonton pelem naon mang
etro - 09/09/2012 10:08 PM
#122

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



indonesia lawyer club kapungkurmah JLC jakarta lawyer club

nonton pelem naon mang


pelm lawas mang
ocean thirteen
AnjarAsmara - 09/09/2012 10:21 PM
#123

Quote:
Original Posted By etro
pelm lawas mang
ocean thirteen



ooh..ari sugan pilem maju kena mundur kena ngakaks
AnjarAsmara - 09/09/2012 10:25 PM
#124

di kantun hula mang asa tunduh puguh ieu teh ngacir:
etro - 09/09/2012 10:38 PM
#125

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara



ooh..ari sugan pilem maju kena mundur kena ngakaks


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di kantun hula mang asa tunduh puguh ieu teh ngacir:


bade kamana mang?
abi janten teu tiasa ngejunk yeuh D
nteu aya batur
etro - 10/09/2012 12:38 AM
#126

weww... geuningan sepi
mantau heula ah
AnjarAsmara - 10/09/2012 07:36 AM
#127

Wilujeng enjunk ah baraya
asa wara'as coffee:
OldMan_41 - 10/09/2012 10:19 AM
#128

Wilujunk enjunk :selamat
Nembe tiasa onlen deui yeuh \(
arleys10 - 10/09/2012 10:23 AM
#129

wilujeung enjung sadayana kiss
geningan tos pindahan deui euy.. :matabelo
bantayyyyyyyy.....
OldMan_41 - 10/09/2012 10:28 AM
#130

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeung enjung sadayana kiss
geningan tos pindahan deui euy.. :matabelo
bantayyyyyyyy.....


WIlujeng oge mang arleys D/

Muhun, kamari malem sabtu ngalih na., o

Mang arleys kamana wae kitu?? DDD
AnjarAsmara - 10/09/2012 10:33 AM
#131

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjunk ah baraya
asa wara'as coffee:



kamana wae mang..asa wara'as wowcantik

Quote:
Original Posted By arleys10
wilujeung enjung sadayana kiss
geningan tos pindahan deui euy.. :matabelo
bantayyyyyyyy.....



muhun mang..lam kenal shakehand
arleys10 - 10/09/2012 10:36 AM
#132

Quote:
Original Posted By OldMan_41
WIlujeng oge mang arleys D/

Muhun, kamari malem sabtu ngalih na., o

Mang arleys kamana wae kitu?? DDD

mang andri oge sabenerna ngawartosan sih...
tapi nuju mayan sibuuukkkk....
hehehehehe...
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kamana wae mang..asa wara'as wowcantik




muhun mang..lam kenal shakehand


salken oge mang... kiss
AnjarAsmara - 10/09/2012 10:39 AM
#133

Quote:
Original Posted By arleys10
mang andri oge sabenerna ngawartosan sih...
tapi nuju mayan sibuuukkkk....
hehehehehe...



salken oge mang... kiss



nuju dimana mang..di banjar apa di tanggerang
di triwing ku kuring teu nembus ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 10:48 AM
#134

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nuju dimana mang..di banjar apa di tanggerang
di triwing ku kuring teu nembus ngakaks


hehehe... di tangerang mang...
jalan jalan lah biasa...
OldMan_41 - 10/09/2012 10:56 AM
#135

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kamana wae mang..asa wara'as wowcantik




muhun mang..lam kenal shakehand


Biasa mang, kamari wikend jadwal na jelong2 DD
atos nomor hiji wae yeuh top post na mang?? ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
mang andri oge sabenerna ngawartosan sih...
tapi nuju mayan sibuuukkkk....
hehehehehe...


salken oge mang... kiss


wah sibuk naun yeuh?? think:
arleys10 - 10/09/2012 10:58 AM
#136

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Biasa mang, kamari wikend jadwal na jelong2 DD
atos nomor hiji wae yeuh top post na mang?? ngakaks



wah sibuk naun yeuh?? think:


sibuk kukurilingan mang ah....
resepna sayah mah kukurilingan da, ngumbara tapi nu gratis D
AnjarAsmara - 10/09/2012 11:04 AM
#137

Quote:
Original Posted By arleys10
hehehe... di tangerang mang...
jalan jalan lah biasa...



jalan2 ae si mamang..kade hilap oleh2na mang cendols wowcantik
arleys10 - 10/09/2012 11:02 AM
#138

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
jalan2 ae si mamang..kade hilap oleh2na mang cendols wowcantik


hoyongna nun mang????
aya seueur yeuh mang D
OldMan_41 - 10/09/2012 11:04 AM
#139

Quote:
Original Posted By arleys10
sibuk kukurilingan mang ah....
resepna sayah mah kukurilingan da, ngumbara tapi nu gratis D


Wah, asik atuh D
kukurilingan timana wae kitu mang? o

Quote:
Original Posted By arleys10
hoyongna nun mang????
aya seueur yeuh mang D


hiji kangge abi atuh mang oleh2 na ;)
arleys10 - 10/09/2012 11:16 AM
#140

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wah, asik atuh D
kukurilingan timana wae kitu mang? o



hiji kangge abi atuh mang oleh2 na ;)


kukurilingan we mang lah... mungpung gratisan....
oleh2na teu meser tapi mang...
da ongkos sareng makan tos aya anu nanggung.. plus kupi sareng superna deui. D
Page 7 of 90 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3