Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 70 of 90 | ‹ First  < 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >  Last ›

AnjarAsmara - 08/10/2012 04:17 PM
#1381

Quote:
Original Posted By etro
nambut heula ka kantor mang D


nuju mang
kapal api grande


abimah kopi ABC cucu coffee:
asa wara'as
azysatria - 08/10/2012 04:48 PM
#1382

ngiringan ngadaweung didieu,,

rancah hujan ngagebret takut
localhost12 - 08/10/2012 04:51 PM
#1383

Quote:
Original Posted By azysatria
ngiringan ngadaweung didieu,,

rancah hujan ngagebret takut

di kec. ciamis oge hujan mang . ngan girimisrain:
localhost12 - 08/10/2012 04:52 PM
#1384

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
abimah kopi ABC cucu coffee:
asa wara'as

enakan kopi hideung mang, coffee:
D
AnjarAsmara - 08/10/2012 05:00 PM
#1385

Quote:
Original Posted By azysatria
ngiringan ngadaweung didieu,,

rancah hujan ngagebret takut


di cigugurmah karek mendung mang

Quote:
Original Posted By localhost12
enakan kopi hideung mang, coffee:
D


kopi lambada di goyang mang ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as
localhost12 - 08/10/2012 05:07 PM
#1386

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di cigugurmah karek mendung mang



kopi lambada di goyang mang ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as

D
sonten2 ngopi mah teu enak mang, enakan ke wengi + rokok 234. mantap !!
OldMan_41 - 08/10/2012 05:30 PM
#1387

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
salam ka bu kantin wowcantik



ngupi deui mang coffee:
asa wara'as


ngakaks salam naun heula yeuh?? p

Quote:
Original Posted By etro
nambut heula ka kantor mang D



nuju mang
kapal api grande


Pinuh mang, free space na kantun 4 GB \(
Ditambuh heula weh HDD nu mang etro nya ngakaks

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung sonten kasadayana cendols


masih keneh persiapan siga na mah mang, soalna kasus nu ayeuna kan seueur ID nu teu sync. sigana mah kitu. capedes


Wilujeng oge mang, beer:




Nembe beres maca komik one piece 30 chapter linux2:
localhost12 - 08/10/2012 05:45 PM
#1388

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks salam naun heula yeuh?? p



Pinuh mang, free space na kantun 4 GB \(
Ditambuh heula weh HDD nu mang etro nya ngakaks



Wilujeng oge mang, beer:




Nembe beres maca komik one piece 30 chapter linux2:

mang omen rajin eum, maca komik sagala D
nuju nyalse kitu mang ?
OldMan_41 - 08/10/2012 05:53 PM
#1389

Quote:
Original Posted By localhost12
mang omen rajin eum, maca komik sagala D
nuju nyalse kitu mang ?


rajin naun heula yeuh? ngakaks
disalse2keun wae mang, salami telpon na teu kasada nyalse2 wae abi mah ngakaks
localhost12 - 08/10/2012 05:56 PM
#1390

Quote:
Original Posted By OldMan_41
rajin naun heula yeuh? ngakaks
disalse2keun wae mang, salami telpon na teu kasada nyalse2 wae abi mah ngakaks

rajin macaan komik.
ngantosan telepon teu disada2 wae, kahade bilih kacabut kabelna. D
AnjarAsmara - 08/10/2012 06:07 PM
#1391

Quote:
Original Posted By localhost12
D
sonten2 ngopi mah teu enak mang, enakan ke wengi + rokok 234. mantap !!


engkemah deui ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks salam naun heula yeuh?? p


Pinuh mang, free space na kantun 4 GB \(
Ditambuh heula weh HDD nu mang etro nya ngakaks


Wilujeng oge mang, beer:




Nembe beres maca komik one piece 30 chapter linux2:


salam bon sasih payun nunggak ngakaks
asa wara'as
OldMan_41 - 08/10/2012 06:07 PM
#1392

Quote:
Original Posted By localhost12
rajin macaan komik.
ngantosan telepon teu disada2 wae, kahade bilih kacabut kabelna. D


kanggo hiburan mang, bade buffer film na teu kiateun koneksina \(
Tos tabuh 5 genit: beberes heula ah ngacir:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
engkemah deui ngakaks



salam bon sasih payun nunggak ngakaks
asa wara'as


Boroning sasih payun, paling tanggal 15 enjing oge tos mulai dicatet mang ngakaks
AnjarAsmara - 08/10/2012 06:17 PM
#1393

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kanggo hiburan mang, bade buffer film na teu kiateun koneksina \(
Tos tabuh 5 genit: beberes heula ah ngacir:


Boroning sasih payun, paling tanggal 15 enjing oge tos mulai dicatet mang ngakaks


galak ibu kantinna nyak ngakaks
asa wara'as
etro - 08/10/2012 06:18 PM
#1394

hadeuh nembe tiasa OL deui
daramang sadayana?
AnjarAsmara - 08/10/2012 06:21 PM
#1395

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh nembe tiasa OL deui
daramang sadayana?


ngamad ngam thumbup:

asa wara'as
etro - 08/10/2012 06:31 PM
#1396

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngamad ngam thumbup:

asa wara'as


eas ngam
ipes uei het?
anaramak any?
AnjarAsmara - 08/10/2012 06:35 PM
#1397

Quote:
Original Posted By etro
eas ngam
ipes uei het?
anaramak any?


ujun jlsyoinfiihginnooshjf ngam bingungs
asa wara'as
etro - 08/10/2012 06:52 PM
#1398

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ujun jlsyoinfiihginnooshjf ngam bingungs
asa wara'as


jlsyoinfiihginnooshjf
uet sotrang ngam
asahab nuhub ate ham

nade yue, halak idaj rueil nangalo
AnjarAsmara - 08/10/2012 06:56 PM
#1399

Quote:
Original Posted By etro
jlsyoinfiihginnooshjf
uet sotrang ngam
asahab nuhub ate ham

nade yue, halak idaj rueil nangalo


imas ngam ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as
localhost12 - 08/10/2012 07:23 PM
#1400

Quote:
Original Posted By OldMan_41
kanggo hiburan mang, bade buffer film na teu kiateun koneksina \(
Tos tabuh 5 genit: beberes heula ah ngacir:



Boroning sasih payun, paling tanggal 15 enjing oge tos mulai dicatet mang ngakaks

uhun mang bereskeun deui nya D
Quote:
Original Posted By etro
hadeuh nembe tiasa OL deui
daramang sadayana?

alhamdulillah damang mang,
mun saku hungkul nu teu damang mah D
Page 70 of 90 | ‹ First  < 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3