Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 71 of 90 | ‹ First  < 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >  Last ›

etro - 08/10/2012 07:46 PM
#1401

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
imas ngam ngakaks ngakaks ngakaks
asa wara'as


ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By localhost12
uhun mang bereskeun deui nya D

alhamdulillah damang mang,
mun saku hungkul nu teu damang mah D


teu kedah dibahas mang eta mah
sami wae di dieu oge D
mang anjar jigana nu senang mah
nepikeun kata2na dibalik balikeun ngakaks
localhost12 - 08/10/2012 08:22 PM
#1402

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks ngakaks



teu kedah dibahas mang eta mah
sami wae di dieu oge D
mang anjar jigana nu senang mah
nepikeun kata2na dibalik balikeun ngakaks

biasa lah mang, ari juragan mah kitu. sagala rupina ge sok benten ti rakya alit. D
andrypein - 08/10/2012 09:22 PM
#1403

D uih ameng ka mang etro ngacir: ngacir: ngacir:
aon meluncur
etro - 08/10/2012 09:23 PM
#1404

Quote:
Original Posted By localhost12
biasa lah mang, ari juragan mah kitu. sagala rupina ge sok benten ti rakya alit. D


juragan murid mang anjar mah
sok taroskeun geura
muridna pabalatak D
localhost12 - 08/10/2012 09:44 PM
#1405

Quote:
Original Posted By etro
juragan murid mang anjar mah
sok taroskeun geura
muridna pabalatak D

eta murid mang anjar tos tariasa naon wae ?
sugan dikadek ku bedog teurak moal nya ? D
etro - 08/10/2012 09:56 PM
#1406

Quote:
Original Posted By localhost12
eta murid mang anjar tos tariasa naon wae ?
sugan dikadek ku bedog teurak moal nya ? D


sapertosna mah masih keneh teurak mang
margi teu acan ISO malus

di kasbet mendakan nu kieu pas bade ka halaman terakhir di regional ciamis capedes
Quote:

Kaskus Message

Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify us
andrypein - 08/10/2012 10:06 PM
#1407

Quote:
Original Posted By etro
juragan murid mang anjar mah
sok taroskeun geura
muridna pabalatak D


Quote:
Original Posted By localhost12
eta murid mang anjar tos tariasa naon wae ?
sugan dikadek ku bedog teurak moal nya ? D


kana kasur tipayun aaaaaaaah
asa rada bareurat soca malu:
etro - 08/10/2012 10:17 PM
#1408

Quote:
Original Posted By andrypein
kana kasur tipayun aaaaaaaah
asa rada bareurat soca malu:



beuh...
ari sugan ek ngetes modem + aon
andrypein - 08/10/2012 10:19 PM
#1409

Quote:
Original Posted By etro
beuh...
ari sugan ek ngetes modem + aon


ieu pa atos D
kela ketang nuju ngopi2 heula mah pados tunduh ngacir:
AnjarAsmara - 08/10/2012 10:20 PM
#1410

Quote:
Original Posted By etro
juragan murid mang anjar mah
sok taroskeun geura
muridna pabalatak D


Quote:
Original Posted By localhost12
eta murid mang anjar tos tariasa naon wae ?
sugan dikadek ku bedog teurak moal nya ? D


mun budakmah pabalatak..untungna teu jaradi ngacir:
asa wara'as
etro - 08/10/2012 11:13 PM
#1411

Quote:
Original Posted By andrypein
ieu pa atos D
kela ketang nuju ngopi2 heula mah pados tunduh ngacir:


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
mun budakmah pabalatak..untungna teu jaradi ngacir:
asa wara'as


dikantun heula ah
asa rada puyeng ieu teh
AnjarAsmara - 08/10/2012 11:15 PM
#1412

Quote:
Original Posted By etro
dikantun heula ah
asa rada puyeng ieu teh


hun mangga mang abi ge nurutan atyh ngacir:

asa wara'as
etro - 09/10/2012 12:08 AM
#1413

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hun mangga mang abi ge nurutan atyh ngacir:

asa wara'as


spawn mang
ninyuh emih heula
etro - 09/10/2012 02:46 AM
#1414

hadeuh teu aya sasaha
kabur we lah..
AnjarAsmara - 09/10/2012 09:13 AM
#1415

Wilujeng enjing ah...tiris aya hujan geuning
OldMan_41 - 09/10/2012 09:40 AM
#1416

Semangat Pagii..!!!!! army:
Think Positive = Positive Life o

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
galak ibu kantinna nyak ngakaks
asa wara'as


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ngamad ngam thumbup:

asa wara'as


Quote:
Original Posted By etro
eas ngam
ipes uei het?
anaramak any?


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ujun jlsyoinfiihginnooshjf ngam bingungs
asa wara'as


Quote:
Original Posted By etro
jlsyoinfiihginnooshjf
uet sotrang ngam
asahab nuhub ate ham

nade yue, halak idaj rueil nangalo


Hadoh ieu, matak puyeng macana ngakaks
sok aya2 wae ah anu tos sarepuh mah hereuy na ngakaks Peace:

Quote:
Original Posted By localhost12
uhun mang bereskeun deui nya D

alhamdulillah damang mang,
mun saku hungkul nu teu damang mah D


Wilujunk mang D/
AnjarAsmara - 09/10/2012 10:35 AM
#1417

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Semangat Pagii..!!!!! army:
Think Positive = Positive Life o











Hadoh ieu, matak puyeng macana ngakaks
sok aya2 wae ah anu tos sarepuh mah hereuy na ngakaks Peace:



Wilujunk mang D/

Bagean mariksa ibu kantin :ngacir
OldMan_41 - 09/10/2012 10:57 AM
#1418

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Bagean mariksa ibu kantin :ngacir


ngakaks barudak kantin na mah ku abi nya mang?? ;)
AnjarAsmara - 09/10/2012 11:04 AM
#1419

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks barudak kantin na mah ku abi nya mang?? ;)


Engke mang...ayunamah bagian jatah guru BP ngakak
etro - 09/10/2012 12:02 PM
#1420

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Wilujeng enjing ah...tiris aya hujan geuning



wilujeng siang mang
raoseun mang
mung abi mah nuju lalemes
uih gadang ngakutan cai \(
Page 71 of 90 | ‹ First  < 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3