Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 72 of 90 | ‹ First  < 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >  Last ›

etro - 09/10/2012 12:32 PM
#1421

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Semangat Pagii..!!!!! army:
Think Positive = Positive Life o

Hadoh ieu, matak puyeng macana ngakaks
sok aya2 wae ah anu tos sarepuh mah hereuy na ngakaks Peace:

Wilujunk mang D/


mang anjar tah mang nu ngamimitianna D
abi mah mung kababawa malus
AnjarAsmara - 09/10/2012 02:22 PM
#1422

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng siang mang
raoseun mang
mung abi mah nuju lalemes
uih gadang ngakutan cai \(


Alhamdulillah abimah aya keneh cai, ngebor payuneun bumi malus
asa wara'as
OldMan_41 - 09/10/2012 02:44 PM
#1423

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Engke mang...ayunamah bagian jatah guru BP ngakak


Anjir, digilir kitu eum?? genit:
karunya atuh barudak na mang ngakaks hammer:

Quote:
Original Posted By etro
mang anjar tah mang nu ngamimitianna D
abi mah mung kababawa malus


Sok aya2 wae nya mang ngakaks

lanjut ah maca komik na ngacir:
AnjarAsmara - 09/10/2012 02:59 PM
#1424

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Anjir, digilir kitu eum?? genit:
karunya atuh barudak na mang ngakaks hammer:


Sok aya2 wae nya mang ngakaks

lanjut ah maca komik na ngacir:


di bimbing mang meh kaluar sakola teu bararingung ari tos diarahkeunmah ngakaks
asa wara'as
OldMan_41 - 09/10/2012 03:35 PM
#1425

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di bimbing mang meh kaluar sakola teu bararingung ari tos diarahkeunmah ngakaks
asa wara'as


ngakaks sok aya2 wae ah mang anjar mah ngakaks
dibimbing na kamana heula eta teh?/ ;)
etro - 09/10/2012 04:10 PM
#1426

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
Alhamdulillah abimah aya keneh cai, ngebor payuneun bumi malus
asa wara'as


di abi mah kedah ku inul mang
kudu sambil goyang malus

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Anjir, digilir kitu eum?? genit:
karunya atuh barudak na mang ngakaks hammer:

Sok aya2 wae nya mang ngakaks

lanjut ah maca komik na ngacir:


komik naon mang?
eni erow nya?
layat - 09/10/2012 04:28 PM
#1427

tebak ieu saha cig D
id klonengan yeuh !! D
timpuk kunu hejo heula atuh, supados tiasa barcen. malu:
ieu masih abu2 mang.
OldMan_41 - 09/10/2012 04:36 PM
#1428

Quote:
Original Posted By etro
di abi mah kedah ku inul mang
kudu sambil goyang malus



komik naon mang?
eni erow nya?


eni erow? naun eta mang?? confused:
abi mah kana one piece o

Quote:
Original Posted By layat
tebak ieu saha cig D
id klonengan yeuh !! D
timpuk kunu hejo heula atuh, supados tiasa barcen. malu:
ieu masih abu2 mang.


think:
layat - 09/10/2012 04:43 PM
#1429

Quote:
Original Posted By OldMan_41
eni erow? naun eta mang?? confused:
abi mah kana one piece o



think:

kunaon mang ? D
etro - 09/10/2012 04:45 PM
#1430

Quote:
Original Posted By layat
tebak ieu saha cig D
id klonengan yeuh !! D
timpuk kunu hejo heula atuh, supados tiasa barcen. malu:
ieu masih abu2 mang.


sareng saha nya?
kela manggil heula momod
tos jelas rulena sanes kangge ternak klon D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
eni erow? naun eta mang?? confused:
abi mah kana one piece o

think:


ari mod regional teh mang juhak nya?
AnjarAsmara - 09/10/2012 05:33 PM
#1431

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks sok aya2 wae ah mang anjar mah ngakaks
dibimbing na kamana heula eta teh?/ ;)


naon we sesuai bakat ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
di abi mah kedah ku inul mang
kudu sambil goyang malus


komik naon mang?
eni erow nya?


nu abi ge dikrack teu kenging, nembe ngangge patch kersaeun ngakaks
asa wara'as
localhost12 - 09/10/2012 06:00 PM
#1432

selamat sore buat semuanya sodaraku setanah kaskus-Ku D
sonten ieu meuni cerah pisan eum, enak kanggo jalan2 yeuh!!
saha anu bade nyarengan mahos
localhost12 - 09/10/2012 06:01 PM
#1433

selamat sore buat semuanya sodaraku setanah kaskus-Ku D
sonten ieu meuni cerah pisan eum, enak kanggo jalan2 yeuh!!
saha anu bade nyarengan mahos
======================================================

Quote:

aduh mang sorry dopost, reposts
akibat KASKUS over posting hammer:
ari sugan teu acan muncul. capedes
AnjarAsmara - 09/10/2012 06:03 PM
#1434

Quote:
Original Posted By localhost12
selamat sore buat semuanya sodaraku setanah kaskus-Ku D
sonten ieu meuni cerah pisan eum, enak kanggo jalan2 yeuh!!
saha anu bade nyarengan mahos
================================================== =
sorry mang dopost,
akibat KASKUS over posting hammer:
ari sugan teu acan muncul. capedes


abimah bade ibak hula ngacir:
asa wara'as
localhost12 - 09/10/2012 06:05 PM
#1435

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
abimah bade ibak hula ngacir:
asa wara'as

mangga atub mang, ebak heula mih seungit.
ke cuang jalan2 sareng saya. mahos
etro - 09/10/2012 06:09 PM
#1436

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
naon we sesuai bakat ngakaks

nu abi ge dikrack teu kenging, nembe ngangge patch kersaeun ngakaks
asa wara'as


tara di update atuda mamang mah ngakaks

Quote:
Original Posted By localhost12
selamat sore buat semuanya sodaraku setanah kaskus-Ku D
sonten ieu meuni cerah pisan eum, enak kanggo jalan2 yeuh!!
saha anu bade nyarengan mahos


wilujeng sonten mang
localhost12 - 09/10/2012 06:25 PM
#1437

Quote:
Original Posted By etro
tara di update atuda mamang mah ngakaks



wilujeng sonten mang

naha postingan nu di old, teu kabaca di kasbet nya ? bingungs
AnjarAsmara - 09/10/2012 06:25 PM
#1438

Quote:
Original Posted By localhost12
mangga atub mang, ebak heula mih seungit.
ke cuang jalan2 sareng saya. mahos


abi tos seungit mang :genits

Quote:
Original Posted By etro
tara di update atuda mamang mah ngakaks


wilujeng sonten mang


maklum teu aya koneksi inet keur kompa cai mang ngakaks
asa wara'as
localhost12 - 09/10/2012 06:27 PM
#1439

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
abi tos seungit mang :genits



maklum teu aya koneksi inet keur kompa cai mang ngakaks
asa wara'as

sengit naon heula eta mang ? D
ku kasturi sanes mang ? malus
AnjarAsmara - 09/10/2012 06:54 PM
#1440

Quote:
Original Posted By localhost12
sengit naon heula eta mang ? D
ku kasturi sanes mang ? malus


japaron bereum mang army:

asa wara'as
Page 72 of 90 | ‹ First  < 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3