Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 73 of 90 | ‹ First  < 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 >  Last ›

localhost12 - 09/10/2012 08:01 PM
#1441

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
japaron bereum mang army:

asa wara'as

japaron kenging tisaha mang?
tos ti arab kitu ? D
etro - 09/10/2012 08:12 PM
#1442

Quote:
Original Posted By localhost12
naha postingan nu di old, teu kabaca di kasbet nya ? bingungs


tos kabiasaan kitu mang
semenjak bade migrasi

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
abi tos seungit mang :genits

maklum teu aya koneksi inet keur kompa cai mang ngakaks
asa wara'as


kuotana tos seep eta mah mang D
AnjarAsmara - 09/10/2012 08:35 PM
#1443

Quote:
Original Posted By etro
tos kabiasaan kitu mang
semenjak bade migrasi


kuotana tos seep eta mah mang D


enya mang ngakaks lumayan aya keneh AON gratis ngaskus D
asa wara'as
etro - 09/10/2012 10:14 PM
#1444

hadeuh smatpret butut eum...

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
enya mang ngakaks lumayan aya keneh AON gratis ngaskus D
asa wara'as


mangga atuh mang kantun transfer bilih bade mah D
OldMan_41 - 09/10/2012 10:34 PM
#1445

Quote:
Original Posted By layat
kunaon mang ? D


teu aon2 mang o
Dupi sareng saha ieu teh D

Quote:
Original Posted By etro
sareng saha nya?
kela manggil heula momod
tos jelas rulena sanes kangge ternak klon D



ari mod regional teh mang juhak nya?


Sumuhun mang, mod MJ pami teu S3ijiro o

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
naon we sesuai bakat ngakaks



nu abi ge dikrack teu kenging, nembe ngangge patch kersaeun ngakaks
asa wara'as


ngakaks bakat? bakating ku hayang nya mang hammer:

Quote:
Original Posted By localhost12
selamat sore buat semuanya sodaraku setanah kaskus-Ku D
sonten ieu meuni cerah pisan eum, enak kanggo jalan2 yeuh!!
saha anu bade nyarengan mahos


pami aya IGO na hayuk mang o
AnjarAsmara - 09/10/2012 10:35 PM
#1446

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh smatpret butut eum...


mangga atuh mang kantun transfer bilih bade mah D


siyap mang thumbup: engke ngantos male jumat ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as
etro - 10/10/2012 12:01 AM
#1447

Quote:
Original Posted By OldMan_41
teu aon2 mang o
Dupi sareng saha ieu teh D

Sumuhun mang, mod MJ pami teu S3ijiro o


ngakaks bakat? bakating ku hayang nya mang hammer:


pami aya IGO na hayuk mang o


kuwot heula mang

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
siyap mang thumbup: engke ngantos male jumat ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
asa wara'as


meni ngantosan ma'jum bingungs
AnjarAsmara - 10/10/2012 12:45 AM
#1448

Quote:
Original Posted By OldMan_41
teu aon2 mang o
Dupi sareng saha ieu teh D


Sumuhun mang, mod MJ pami teu S3ijiro o


ngakaks bakat? bakating ku hayang nya mang hammer:


pami aya IGO na hayuk mang o


bakat ku enak mang ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
kuwot heula mang


meni ngantosan ma'jum bingungs


nyeunget hula lilin mang bade ulang taun D
asa wara'as
etro - 10/10/2012 12:49 AM
#1449

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara


bakat ku enak mang ngakaks



nyeunget hula lilin mang bade ulang taun D
asa wara'as


ulang taunna bari kedah aya nu nungguan teu? D
localhost12 - 10/10/2012 06:54 AM
#1450

Selamat pagi buat semuanya,,,
ngaroko heula army: + coffee: ngebul keneh yeuh!!
===========================================

dikantun heula ah,
bade nyiar elmu heula. ngacir:
AnjarAsmara - 10/10/2012 08:56 AM
#1451

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
bakat ku enak mang ngakaks



nyeunget hula lilin mang bade ulang taun D
asa wara'as


Genuine terang...pengalaman nya mang D
etro - 10/10/2012 09:53 AM
#1452

Quote:
Original Posted By wy_jepara
agan2 di ciamis punten saya mo tanya klo mo ke ci bubur dri merak naik bus
berapa jam danturunya di terminal mana
thanks sebelumnya.



cibubur mana ya gan? perasaan cibubur ada di bogor
meraknya juga merak cilegon? di ciamis adanya cimerak
etro - 10/10/2012 09:55 AM
#1453

Quote:
Original Posted By localhost12
Selamat pagi buat semuanya,,,
ngaroko heula army: + coffee: ngebul keneh yeuh!!
===========================================

dikantun heula ah,
bade nyiar elmu heula. ngacir:



kopi tiis mang di dieu mah \( coffee:
OldMan_41 - 10/10/2012 10:45 AM
#1454

Quote:
Original Posted By etro
kuwot heula mang



meni ngantosan ma'jum bingungs


dikuwot deui ku sayah D
Kamari naroskeun mod regional aya naun kitu mang?? takuts

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
bakat ku enak mang ngakaks



nyeunget hula lilin mang bade ulang taun D
asa wara'as


Ari nu enak2 mah sadaya oge resep nya mang ngakaks

bagean rajia kantin deui yeuh mang anjar ngakaks

Quote:
Original Posted By localhost12
Selamat pagi buat semuanya,,,
ngaroko heula army: + coffee: ngebul keneh yeuh!!
===========================================

dikantun heula ah,
bade nyiar elmu heula. ngacir:


Manga mang dihaturanan, o
Abi ge bade maca komik deui yeuh hammer:
Mangdoger - 10/10/2012 10:52 AM
#1455

Quote:
Original Posted By etro



cibubur mana ya gan? perasaan cibubur ada di bogor
meraknya juga merak cilegon? di ciamis adanya cimerak


ieu dimana itu dimana nya kang? ngakak
etro - 10/10/2012 11:21 AM
#1456

Quote:
Original Posted By OldMan_41
dikuwot deui ku sayah D
Kamari naroskeun mod regional aya naun kitu mang?? takuts

Ari nu enak2 mah sadaya oge resep nya mang ngakaks

bagean rajia kantin deui yeuh mang anjar ngakaks

Manga mang dihaturanan, o
Abi ge bade maca komik deui yeuh hammer:


kamari aya nu posting nyebatkeun ID KLONINGAN D
pami bade posting mah teu kedah nyebatkeun ieu id kloning capedes
OldMan_41 - 10/10/2012 11:25 AM
#1457

Quote:
Original Posted By etro
kamari aya nu posting nyebatkeun ID KLONINGAN D
pami bade posting mah teu kedah nyebatkeun ieu id kloning capedes


Oh anu eta tea eek:
rai na saha kitu eta mang?? confused:

ngakaks aya2 wae D
kodok_sawah - 10/10/2012 11:35 AM
#1458

wilujeng siang ciamis D
posting ti beti kamana nyangsangna nyak D
OldMan_41 - 10/10/2012 11:37 AM
#1459

Quote:
Original Posted By kodok_sawah
wilujeng siang ciamis D
posting ti beti kamana nyangsangna nyak D


Wilujunk oge mang o/
nyangsang dina tangkal cikur panginteun mang D
etro - 10/10/2012 11:38 AM
#1460

Quote:
Original Posted By Mangdoger
ieu dimana itu dimana nya kang? ngakak


muhun mang
jadi bingung bade ngawalerna oge

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh anu eta tea eek:
rai na saha kitu eta mang?? confused:

ngakaks aya2 wae D


duka tah mang
raina mang omen panginten
kamari oge pan di kuwot ku mang omen teh
Page 73 of 90 | ‹ First  < 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3