Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 74 of 90 | ‹ First  < 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >  Last ›

kodok_sawah - 10/10/2012 11:40 AM
#1461

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujunk oge mang o/
nyangsang dina tangkal cikur panginteun mang D


kela atuh rek di rabut cikurna D
OldMan_41 - 10/10/2012 11:43 AM
#1462

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang
jadi bingung bade ngawalerna oge



duka tah mang
raina mang omen panginten
kamari oge pan di kuwot ku mang omen teh


Sanes mang \(
Rai na abi mah can pernah post didieu,
Sieun bilih janten anak band takuts

Quote:
Original Posted By kodok_sawah
kela atuh rek di rabut cikurna D


Sok mang, sakalian dipanen nya, DDD
kodok_sawah - 10/10/2012 11:48 AM
#1463

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sanes mang \(
Rai na abi mah can pernah post didieu,
Sieun bilih janten anak band takuts



Sok mang, sakalian dipanen nya, DDD


lami tara ameng ka reg ciamis uy o
tos 74 pej geuningan D
etro - 10/10/2012 12:22 PM
#1464

Quote:
Original Posted By kodok_sawah
wilujeng siang ciamis D
posting ti beti kamana nyangsangna nyak D


wilujeng siang
sareng saha nya?
asa nembe ningalian bangkong di regional mah D
etro - 10/10/2012 12:27 PM
#1465

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sanes mang \(
Rai na abi mah can pernah post didieu,
Sieun bilih janten anak band takuts

Sok mang, sakalian dipanen nya, DDD


puguh ge mang
rai2 angkat sim kuring
kadang sok dipostingkeun di dieu
asa rada paur eum
kodok_sawah - 10/10/2012 12:40 PM
#1466

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng siang
sareng saha nya?
asa nembe ningalian bangkong di regional mah D


emang nembean mang D
prime bade gentos ka nu ieu o
nu itu mah bade ka garasikeun heula D
etro - 10/10/2012 12:46 PM
#1467

Quote:
Original Posted By kodok_sawah
emang nembean mang D
prime bade gentos ka nu ieu o
nu itu mah bade ka garasikeun heula D


kela ari ieu sareng saha kitu?
abi kirang terang kana id nu rai mah malus
kodok_sawah - 10/10/2012 12:47 PM
#1468

Quote:
Original Posted By etro
kela ari ieu sareng saha kitu?
abi kirang terang kana id nu rai mah malus


panginten aya dina loc na mang o
OldMan_41 - 10/10/2012 01:13 PM
#1469

Quote:
Original Posted By kodok_sawah
lami tara ameng ka reg ciamis uy o
tos 74 pej geuningan D


muhun mang, teu karaos puguh ieu malu:
post na nganggo prime weh atuh mang cuncay, supados langkung raos D
asa waraas puguh pami sanes prime mah takuts

Quote:
Original Posted By etro
puguh ge mang
rai2 angkat sim kuring
kadang sok dipostingkeun di dieu
asa rada paur eum


abi mah tara o
janteun nyante2 wae D


maksi heula ah,, ngacir:
chuchay - 10/10/2012 01:32 PM
#1470

Quote:
Original Posted By OldMan_41
muhun mang, teu karaos puguh ieu malu:
post na nganggo prime weh atuh mang cuncay, supados langkung raos D
asa waraas puguh pami sanes prime mah takuts



abi mah tara o
janteun nyante2 wae D


maksi heula ah,, ngacir:


insya alloh enjing wae nya kang D
abi teu tiasa ngangge multi akun, inet na lemot puguh lah \(
andrypein - 10/10/2012 02:12 PM
#1471
kaskus homo posting delayed wae
cendol hari ini buat mang etro cendols cendols cendols
besok mang anjar \) D


wilujeng tabuh 1 linux2:
OldMan_41 - 10/10/2012 02:59 PM
#1472

Quote:
Original Posted By chuchay
insya alloh enjing wae nya kang D
abi teu tiasa ngangge multi akun, inet na lemot puguh lah \(


Ari kitu ayeuna ju dimana mang?? think:

Quote:
Original Posted By andrypein
cendol hari ini buat mang etro cendols cendols cendols
besok mang anjar \) D


wilujeng tabuh 1 linux2:


kanggo abi iraha mang \(\(

kumaha persiapan sidang teh?? eek:
localhost12 - 10/10/2012 05:02 PM
#1473

Quote:
Original Posted By kodok_sawah
wilujeng siang ciamis D
posting ti beti kamana nyangsangna nyak D

siang oge mang, D asa nembe ningalian mang. kamana wae? D
Quote:
Original Posted By etro
wilujeng siang
sareng saha nya?
asa nembe ningalian bangkong di regional mah D

uhun nya mang, bangkong mah da sok di sawah ? hammer:
Quote:
Original Posted By andrypein
cendol hari ini buat mang etro cendols cendols cendols
besok mang anjar \) D


wilujeng tabuh 1 linux2:

kanggo abi mana nya mang ? D
cendols cendols cendols cendols
asa haus yeuh, panas nongtoreng kieu, enak sigana diguyur ku es cendol. D
etro - 10/10/2012 06:03 PM
#1474

Quote:
Original Posted By kodok_sawah
panginten aya dina loc na mang o


Quote:
Original Posted By OldMan_41
muhun mang, teu karaos puguh ieu malu:
post na nganggo prime weh atuh mang cuncay, supados langkung raos D
asa waraas puguh pami sanes prime mah takuts



abi mah tara o
janteun nyante2 wae D


maksi heula ah,, ngacir:


Quote:
Original Posted By andrypein
cendol hari ini buat mang etro cendols cendols cendols
besok mang anjar \) D


wilujeng tabuh 1 linux2:
etro - 10/10/2012 06:11 PM
#1475

bade balaga heula
ngetest modem icaleun D
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
localhost12 - 10/10/2012 06:52 PM
#1476

Quote:
Original Posted By etro
bade balaga heula
ngetest modem icaleun D
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

wew koneksi na dewa.
eta ku mba tere mang ? sae atuh !! thumbup:
bade di ical sabaraha ?
upami nu abi mah speed na mung sakieu :
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
koneksi inet na ngangge spidol.. hammer:
chuchay - 10/10/2012 07:13 PM
#1477

Quote:
Original Posted By OldMan_41


Ari kitu ayeuna ju dimana mang?? think:



kanggo abi iraha mang \(\(

kumaha persiapan sidang teh?? eek:


nuju di jalan mang D
coba pake hape D
localhost12 - 10/10/2012 07:34 PM
#1478

Quote:
Original Posted By chuchay
nuju di jalan mang D
coba pake hape D

ayeuna mah ku Hape teu tiasa nga reply nya mang?
cuma tiasa read only. hammer:
etro - 10/10/2012 08:04 PM
#1479

Quote:
Original Posted By localhost12
wew koneksi na dewa.
eta ku mba tere mang ? sae atuh !! thumbup:
bade di ical sabaraha ?
upami nu abi mah speed na mung sakieu :
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
koneksi inet na ngangge spidol.. hammer:


Modem ZTE MF190 eks O2
+ AON12
+ kuota 4gb
Rp.300.000
layat - 10/10/2012 09:43 PM
#1480

wilujeung wengi ah
Page 74 of 90 | ‹ First  < 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3