Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 76 of 90 | ‹ First  < 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 >  Last ›

Sanuk - 11/10/2012 10:55 AM
#1501

[QUOTE=OldMan_41;758760438]ngiringan pamer koneksi ah ngacir:
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


tina hape na versi wap atanapi versi web mang?? think:


Alhamdulillah pangestu mang, o
Sawangsulna kumaha?? D


wilujunk oge mang beer:
chuchay - 11/10/2012 11:01 AM
#1502

Quote:
Original Posted By etro
oo... dalam rangka toh
manawi teh mang chuchay nu ngayakeun D


ngiringan atuh mang, lumayan D
sugan we jurina ku abi tiasa di hasut ngakak
etro - 11/10/2012 11:12 AM
#1503

Quote:
Original Posted By Sanuk
alhamdulilah eta nu di pentapeluk
Pangestu oge mangmalu

keur meditasi di beta mangngakak


sae mang
supados tereh stabil kasbetna

Quote:
Original Posted By chuchay
ngiringan atuh mang, lumayan D
sugan we jurina ku abi tiasa di hasut ngakak


kaci tina kamera hape mang?
anu resolusi 128x176 D
OldMan_41 - 11/10/2012 11:14 AM
#1504

Quote:
Original Posted By chuchay
versi web mang D
tamba kesel eta ge D
--------------------------
wilujeng enjing ciamis iloveindonesias


versi wap masih read only nya mang?? think:

Quote:
Original Posted By etro
ngabijilkeun posting mang sanuk
da kedah dilengkahan heula nembe katingali na kasbet mah D









wilujeng enjing ka sadayana


wilujunk oge mang D
cendols cendols


Quote:
Original Posted By chuchay
Lomba Mini Video Cinta Indonesia

silahkan dari reg ciamis, siapa tau ada yang minat
iloveindonesia


pidio naun eta eum?? ngacir:

Quote:
Original Posted By Sanuk
alhamdulilah eta nu di pentapeluk
Pangestu oge mangmalu



keur meditasi di beta mangngakak


Sukur ath pami sae mah D

dikantun heula bade ngider ngacir:
chuchay - 11/10/2012 11:14 AM
#1505

Quote:
Original Posted By etro
sae mang
supados tereh stabil kasbetna



kaci tina kamera hape mang?
anu resolusi 128x176 D


di upload kana yutub mang, kaci lah da ieu mah tema na nu di nilai D
chuchay - 11/10/2012 11:20 AM
#1506

Quote:
Original Posted By OldMan_41
versi wap masih read only nya mang?? think:



wilujunk oge mang D
cendols cendols




pidio naun eta eum?? ngacir:



Sukur ath pami sae mah D

dikantun heula bade ngider ngacir:


tadi kan di regbek di umumkeun mas joker D
pendak didieu oge iloveindonesias
etro - 11/10/2012 11:24 AM
#1507

Quote:
Original Posted By OldMan_41
versi wap masih read only nya mang?? think:

wilujunk oge mang D
cendols cendols

pidio naun eta eum?? ngacir:

Sukur ath pami sae mah D

dikantun heula bade ngider ngacir:


manawi aya waktos
abi mah ngiderna ke uih lohor mang D

Quote:
Original Posted By chuchay
di upload kana yutub mang, kaci lah da ieu mah tema na nu di nilai D


ke manawi aya nu cocok tema na mang
chuchay - 11/10/2012 11:33 AM
#1508

Quote:
Original Posted By etro
manawi aya waktos
abi mah ngiderna ke uih lohor mang D



ke manawi aya nu cocok tema na mang


sok enggal cobian mang D
bukti kaskuser ciamis manis ngakaks
Sanuk - 11/10/2012 11:51 AM
#1509

Quote:
Original Posted By etro
sae mang
supados tereh stabil kasbetna


kaci tina kamera hape mang?
anu resolusi 128x176 D


Lanjutkan mangngacir:

cenah kamari pindah kabeh ka beta tggl 1 tapi masih di oldbingungs

Quote:
Original Posted By OldMan_41
versi wap masih read only nya mang?? think:


wilujunk oge mang D
cendols cendols



pidio naun eta eum?? ngacir:


Sukur ath pami sae mah D

dikantun heula bade ngider ngacir:


rentenir manggenit:
etro - 11/10/2012 12:07 PM
#1510

Quote:
Original Posted By chuchay
sok enggal cobian mang D
bukti kaskuser ciamis manis ngakaks


teu aya nu cocok mang
koleksina video pun anak ungkul D

Quote:
Original Posted By Sanuk
Lanjutkan mangngacir:

cenah kamari pindah kabeh ka beta tggl 1 tapi masih di oldbingungs

rentenir manggenit:


teu janten mang
duka kunaha tah
Sanuk - 11/10/2012 12:13 PM
#1511

Quote:
Original Posted By etro
teu aya nu cocok mang
koleksina video pun anak ungkul D


teu janten mang
duka kunaha tah


Alhamdulilah ari kitu mahD
saya mah betahan di old
etro - 11/10/2012 12:16 PM
#1512

Quote:
Original Posted By Sanuk
Alhamdulilah ari kitu mahD
saya mah betahan di old


abi mah bebas mang
badi di old atanapi kasbet
asal bebas spamer
bebas keputihan dan teman2 D
Sanuk - 11/10/2012 12:27 PM
#1513

Quote:
Original Posted By etro
abi mah bebas mang
badi di old atanapi kasbet
asal bebas spamer
bebas keputihan dan teman2 D


nya sih ari kitu na maho
tapi di bet teh masih rada2 kmh kituamazed:
chuchay - 11/10/2012 12:30 PM
#1514

Quote:
Original Posted By etro
teu aya nu cocok mang
koleksina video pun anak ungkul D



teu janten mang
duka kunaha tah


asal ulah 3gp asoy mang ngakaks
marangga ka sadayana bade jalan2 heula :travel
etro - 11/10/2012 12:37 PM
#1515

Quote:
Original Posted By Sanuk
nya sih ari kitu na maho
tapi di bet teh masih rada2 kmh kituamazed:


teu acan biasa panginten mang D


Quote:
Original Posted By chuchay
asal ulah 3gp asoy mang ngakaks
marangga ka sadayana bade jalan2 heula :travel


ngakaks leres oge nya mang
asa nemding 3gp D
AnjarAsmara - 11/10/2012 01:19 PM
#1516

[QUOTE=OldMan_41;758760438]ngiringan pamer koneksi ah ngacir:
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


tina hape na versi wap atanapi versi web mang?? think:


Alhamdulillah pangestu mang, o
Sawangsulna kumaha?? D


wilujunk oge mang beer:
etro - 11/10/2012 01:36 PM
#1517

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng siang..nembe uih shalat istisqo
asa wara'as


mudah2an di ijabah mang
di dieu mah kedah rutin saminggu sakali jigana
hujanna mung saminggueun D
Sanuk - 11/10/2012 01:52 PM
#1518

Quote:
Original Posted By etro
teu acan biasa panginten mang D



ngakaks leres oge nya mang
asa nemding 3gp D


huuh mang ,,,,o
soalna setiap pake beta sok hese post jeung sok teu katingali si post na teh{post gaib}hammer:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng siang..nembe uih shalat istisqo
asa wara'as


aya artismatabelo:
etro - 11/10/2012 03:47 PM
#1519

Quote:
Original Posted By Sanuk
huuh mang ,,,,o
soalna setiap pake beta sok hese post jeung sok teu katingali si post na teh{post gaib}hammer:


aya artismatabelo:


tah eta mang salah sahiji panyawatna teh
Leapz4fun - 11/10/2012 04:41 PM
#1520

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngiringan pamer koneksi ah ngacir:
===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


matabelo: tarik pisan eta speedna gan make provider naon?


Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Page 76 of 90 | ‹ First  < 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3