Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 77 of 90 | ‹ First  < 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 >  Last ›

AnjarAsmara - 11/10/2012 05:11 PM
#1521

Quote:
Original Posted By etro
mudah2an di ijabah mang
di dieu mah kedah rutin saminggu sakali jigana
hujanna mung saminggueun D


amin mang angel:

Quote:
Original Posted By Sanuk
huuh mang ,,,,o
soalna setiap pake beta sok hese post jeung sok teu katingali si post na teh{post gaib}hammer:


aya artismatabelo:


cool:
asa wara'as
etro - 11/10/2012 06:38 PM
#1522

Quote:
Original Posted By Leapz4fun
matabelo: tarik pisan eta speedna gan make provider naon?


Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


pake indosat mang
tipayun ameng ka megacom tapi salira teu aya
raka meureun nya?

peryogi kuota tri teu bos?
OldMan_41 - 11/10/2012 06:49 PM
#1523

nembe mulang ngider linux2:
Kasontenan uwih na nohope:

rame yeuh sadinteun ieu?? DDD
chuchay - 11/10/2012 07:53 PM
#1524

Lomba Mini Video Cinta Indonesia [Hari Sumpah Pemuda]


REWARD PEMENANG

Juara 1 : +500 + Paket Makanan Pesona JNE +Voucher Belanja 200rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

Juara 2 : +300 / + Paket Makanan Pesona JNE +Voucher Belanja 100rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

Juara 3 : +200 / +Voucher Belanja 200rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

*hadiah sedang di rekap
dan
*hadiah bisa bertambah

enggal urang ciamis ngiringan iloveindonesias
etro - 11/10/2012 07:54 PM
#1525

Quote:
Original Posted By OldMan_41
nembe mulang ngider linux2:
Kasontenan uwih na nohope:

rame yeuh sadinteun ieu?? DDD


rame mang di jalan mah
di regional mah mayan
daripada teu aya D
localhost12 - 11/10/2012 08:06 PM
#1526

wilujeung wengi kasadayana linux2:
etro - 11/10/2012 08:14 PM
#1527

Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung wengi kasadayana linux2:


wilujeng wengi mang
localhost12 - 11/10/2012 08:32 PM
#1528

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng wengi mang

mang kumaha modem teh ? nawis hargina janten 2 rehong wantun teu ? malus
rerencangan wantuna sakitu, kumaha ? bingungs
Leapz4fun - 11/10/2012 08:32 PM
#1529

Quote:
Original Posted By etro
pake indosat mang
tipayun ameng ka megacom tapi salira teu aya
raka meureun nya?

peryogi kuota tri teu bos?


oh muhun gan raka nyarios ka abdi D.. kamari abdi nuju ka bandung gan :ngacir..

ooh indosat M2nya?.. sae speedna euy di ciamis.. abdi mah tos nganggo smartfren gan lumayanlah unlimitedna ker dunlat donlot D

Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
localhost12 - 11/10/2012 08:35 PM
#1530

Quote:
Original Posted By Leapz4fun
oh muhun gan raka nyarios ka abdi D.. kamari abdi nuju ka bandung gan :ngacir..

ooh indosat M2nya?.. sae speedna euy di ciamis.. abdi mah tos nganggo smartfren gan lumayanlah unlimitedna ker dunlat donlot D

Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

lokasi mega com teh dipalih mana mang ? bingungs
OldMan_41 - 11/10/2012 08:51 PM
#1531

Quote:
Original Posted By chuchay
Lomba Mini Video Cinta Indonesia [Hari Sumpah Pemuda]


REWARD PEMENANG

Juara 1 : +500 + Paket Makanan Pesona JNE +Voucher Belanja 200rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

Juara 2 : +300 / + Paket Makanan Pesona JNE +Voucher Belanja 100rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

Juara 3 : +200 / +Voucher Belanja 200rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

*hadiah sedang di rekap
dan
*hadiah bisa bertambah



enggal urang ciamis ngiringan iloveindonesias


Wah, lumayan menggiurkan yeuh genit:

Quote:
Original Posted By etro
rame mang di jalan mah
di regional mah mayan
daripada teu aya D


Hehe D
nembe rengse ritual malem jum'at yeuh o
cuang nyore heula yuk ah ngacir:
etro - 11/10/2012 08:52 PM
#1532

Quote:
Original Posted By localhost12
mang kumaha modem teh ? nawis hargina janten 2 rehong wantun teu ? malus
rerencangan wantuna sakitu, kumaha ? bingungs


nteu kenging mang
pangaos modemna ungkul oge 235rb
ieu ditambihan AON12 + quota 4gb janten 300rb

Quote:
Original Posted By Leapz4fun
oh muhun gan raka nyarios ka abdi D.. kamari abdi nuju ka bandung gan :ngacir..

ooh indosat M2nya?.. sae speedna euy di ciamis.. abdi mah tos nganggo smartfren gan lumayanlah unlimitedna ker dunlat donlot D

Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3


tri ayeuna nuju sae mang
bilih bade kuotana di abi aya
harga reseller cingcay mang D
Leapz4fun - 11/10/2012 08:55 PM
#1533

Quote:
Original Posted By localhost12
lokasi mega com teh dipalih mana mang ? bingungs


caket sate etom nu di jalan pemuda kang D, sabeulahna toko dolar(eta di jajaran sate etom)
localhost12 - 11/10/2012 09:23 PM
#1534

Quote:
Original Posted By etro
nteu kenging mang
pangaos modemna ungkul oge 235rb
ieu ditambihan AON12 + quota 4gb janten 300rb



tri ayeuna nuju sae mang
bilih bade kuotana di abi aya
harga reseller cingcay mang D

oh.. uhun ke cuang di wartosan deui mang. D
Quote:
Original Posted By Leapz4fun
caket sate etom nu di jalan pemuda kang D, sabeulahna toko dolar(eta di jajaran sate etom)

oh didinya ? ke atuh iraha2 cuang ameng kadinya.
ningalian w wungkul. ngakaks
Leapz4fun - 11/10/2012 09:55 PM
#1535

Quote:
Original Posted By localhost12
oh.. uhun ke cuang di wartosan deui mang. D

oh didinya ? ke atuh iraha2 cuang ameng kadinya.
ningalian w wungkul. ngakaks


mangga gan ku abdi diantosan.. shakehand2

Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
localhost12 - 11/10/2012 10:25 PM
#1536

Quote:
Original Posted By Leapz4fun
mangga gan ku abdi diantosan.. shakehand2

Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

uhun ke upami aya langkungan waktos na, cuang nyaba kadinya. D
etro - 11/10/2012 10:46 PM
#1537

Quote:
Original Posted By localhost12
oh.. uhun ke cuang di wartosan deui mang. D

oh didinya ? ke atuh iraha2 cuang ameng kadinya.
ningalian w wungkul. ngakaks


siyap mang :beer
OldMan_41 - 11/10/2012 11:07 PM
#1538

Sim kuring obob tipayun nya baraya,
bantal sareng guguling tos ngagupayan wae yeuh ngakaks
ngacir:
etro - 11/10/2012 11:41 PM
#1539

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sim kuring obob tipayun nya baraya,
bantal sareng guguling tos ngagupayan wae yeuh ngakaks
ngacir:


mangga mang wilujeng leleson
sinanteneun mang anjar teu bijil
AnjarAsmara - 12/10/2012 12:03 AM
#1540

Quote:
Original Posted By etro
mangga mang wilujeng leleson
sinanteneun mang anjar teu bijil


hadir mang..nembe uih ti masigit sasihan..tapi ayuna tos tunduh ngacir:

asa wara'as
Page 77 of 90 | ‹ First  < 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3