Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 78 of 90 | ‹ First  < 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >  Last ›

andrypein - 12/10/2012 12:06 AM
#1541

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hadir mang..nembe uih ti masigit sasihan..tapi ayuna tos tunduh ngacir:

asa wara'as


cendol sent cendols kisss D

Quote:
Original Posted By etro
mangga mang wilujeng leleson
sinanteneun mang anjar teu bijil


Quote:
Original Posted By OldMan_41
Sim kuring obob tipayun nya baraya,
bantal sareng guguling tos ngagupayan wae yeuh ngakaks
ngacir:


Quote:
Original Posted By localhost12
uhun ke upami aya langkungan waktos na, cuang nyaba kadinya. D


Quote:
Original Posted By Leapz4fun
mangga gan ku abdi diantosan.. shakehand2

Spoiler for for sok mangga lebet gan!! aksesori komputer murah!!!

===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3



Quote:
Original Posted By chuchay
Lomba Mini Video Cinta Indonesia [Hari Sumpah Pemuda]


REWARD PEMENANG

Juara 1 : +500 + Paket Makanan Pesona JNE +Voucher Belanja 200rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

Juara 2 : +300 / + Paket Makanan Pesona JNE +Voucher Belanja 100rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

Juara 3 : +200 / +Voucher Belanja 200rb + Benefit Card JNE(disc 10% setiap kirim)

*hadiah sedang di rekap
dan
*hadiah bisa bertambah
enggal urang ciamis ngiringan iloveindonesias


quot semua ngacir:
AnjarAsmara - 12/10/2012 12:08 AM
#1542

Quote:
Original Posted By andrypein
cendol sent cendols kisss D
quot semua ngacir:


nuhun mang ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3

asa wara'as
etro - 12/10/2012 12:12 AM
#1543

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hadir mang..nembe uih ti masigit sasihan..tapi ayuna tos tunduh ngacir:

asa wara'as


maksadna masigit sasihan naon nya mang?
AnjarAsmara - 12/10/2012 12:18 AM
#1544

Quote:
Original Posted By etro
maksadna masigit sasihan naon nya mang?


pangaosan tiap sasih mang..namina di kuringmah sasihan..aya oge minggonan


asa wara'as
etro - 12/10/2012 12:25 AM
#1545

Quote:
Original Posted By andrypein
cendol sent cendols kisss D

quot semua ngacir:


keur atoh jigana mang ts

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
pangaosan tiap sasih mang..namina di kuringmah sasihan..aya oge minggonan


asa wara'as


ooo... manawi teh ka masjid sabulan sakali D
AnjarAsmara - 12/10/2012 08:51 AM
#1546

Quote:
Original Posted By etro
keur atoh jigana mang ts


ooo... manawi teh ka masjid sabulan sakali D


satau sakali ari lebaran D
asa wara'as
AnjarAsmara - 12/10/2012 09:19 AM
#1547

wilujeng enjing ah coffee:







asa wara'as
OldMan_41 - 12/10/2012 09:26 AM
#1548

Quote:
Original Posted By etro
mangga mang wilujeng leleson
sinanteneun mang anjar teu bijil


mang anjar mah nuju sunnah rosul'an panginteun mang Peace:

Quote:
Original Posted By andrypein
cendol sent cendols kisss D












quot semua ngacir:


Abi teu dibagean mang cendols na \(

Quote:
Original Posted By etro
keur atoh jigana mang ts



ooo... manawi teh ka masjid sabulan sakali D


Wilujunk mang etro beer:
AnjarAsmara - 12/10/2012 09:28 AM
#1549

[QUOTE=OldMan_41;759567934]mang anjar mah nuju sunnah rosul'an panginteun mang Peace:


Abi teu dibagean mang cendols na \(


Wilujunk mang etro beer:
OldMan_41 - 12/10/2012 09:57 AM
#1550

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
biasa mang ti masigit aya pangaosan rutin sasihan..ayuna nuju ngaskus aya wifi garatis barudakmah nuju Jumsih D
asa wara'as


oh, manawi teh kaman p
ari murid na bebersih pa guru na mah onlen nya ngakaks
dikantun nyarap heula ah mang D
AnjarAsmara - 12/10/2012 10:11 AM
#1551

Quote:
Original Posted By OldMan_41
oh, manawi teh kaman p
ari murid na bebersih pa guru na mah onlen nya ngakaks
dikantun nyarap heula ah mang D


gurumah bagean tutunjuk mang cool:
asa wara'as
chuchay - 12/10/2012 10:51 AM
#1552

wilujeng enjing ciamis D
kumaha daramang D
aya nu bade ngiringan lomba video mini teu D
AnjarAsmara - 12/10/2012 11:11 AM
#1553

Quote:
Original Posted By chuchay
wilujeng enjing ciamis D
kumaha daramang D
aya nu bade ngiringan lomba video mini teu D


teu tiasa mideo abimah mang capedes
asa wara'as
chuchay - 12/10/2012 11:17 AM
#1554

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
teu tiasa mideo abimah mang capedes
asa wara'as


saha we nu mideo na mah da teu kudu panjang2 D
lumayan mang hadiah na D
AnjarAsmara - 12/10/2012 11:19 AM
#1555

Quote:
Original Posted By chuchay
saha we nu mideo na mah da teu kudu panjang2 D
lumayan mang hadiah na D


hun atuh nyobian ah sugan tiasa D

asa wara'as
chuchay - 12/10/2012 11:28 AM
#1556

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hun atuh nyobian ah sugan tiasa D

asa wara'as


nyobian we lah da sugan we sukses, aturan na mah teu susah2 teuing da D
lumayan mang hadiahna D
AnjarAsmara - 12/10/2012 11:40 AM
#1557

Quote:
Original Posted By chuchay
nyobian we lah da sugan we sukses, aturan na mah teu susah2 teuing da D
lumayan mang hadiahna D


siyap mang

asa wara'as
etro - 12/10/2012 12:37 PM
#1558

wilujeng jumatan ka sadayana
kasiangan eum
kaskus error wae
Sanuk - 12/10/2012 02:14 PM
#1559

wilujeung siang ciamiskisss
Quote:
Original Posted By etro
tah eta mang salah sahiji panyawatna teh


makana saya mah suka di oldo
AnjarAsmara - 12/10/2012 04:45 PM
#1560

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng jumatan ka sadayana
kasiangan eum
kaskus error wae


hoyongeun samsul tab wae mang ari bajet 2jtan hammers
asa wara'as
Page 78 of 90 | ‹ First  < 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3