Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 79 of 90 | ‹ First  < 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 >  Last ›

OldMan_41 - 12/10/2012 10:37 PM
#1561

Bujugbuset, titadi beurang rek posti meuni hese2 teuing mad:
aya naun dih ieu teh? batas
localhost12 - 12/10/2012 11:20 PM
#1562

mantak darah tinggi kaskus over wae. hammers
etro - 12/10/2012 11:42 PM
#1563

wilujeng wengi ka sadayna
sapopoe teu bisa masup kaskus
smatpretna nu error jigana
pake tsel/tri mah lancar
OldMan_41 - 13/10/2012 01:10 AM
#1564

Quote:
Original Posted By localhost12
mantak darah tinggi kaskus over wae. hammers


Huuh puguh mang, matak esmosi nu aya mad:

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng wengi ka sadayna
sapopoe teu bisa masup kaskus
smatpretna nu error jigana
pake tsel/tri mah lancar


abi nganggo semar lancar mang, tiasa kangge maen poker malah Peace:
mung titadi siang bade ngepost di regional meuni hese,, nohope:
padahal nganggo koneksi wipi kantor capedes
etro - 13/10/2012 01:14 AM
#1565

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Huuh puguh mang, matak esmosi nu aya mad:



abi nganggo semar lancar mang, tiasa kangge maen poker malah Peace:
mung titadi siang bade ngepost di regional meuni hese,, nohope:
padahal nganggo koneksi wipi kantor capedes


naha nya mang tiasa kitu?
di abi mah not found wae
ari ngangge tere sareng tsel mah tiasa
OldMan_41 - 13/10/2012 01:27 AM
#1566

Quote:
Original Posted By etro
naha nya mang tiasa kitu?
di abi mah not found wae
ari ngangge tere sareng tsel mah tiasa


Duka atuh mang, diabi mah kamari ngadat na,,
Bakating seueur nu nganggo janteun traffic na tinggi, DC wae janteun na, D
can kulem mang?? D
etro - 13/10/2012 01:38 AM
#1567

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Duka atuh mang, diabi mah kamari ngadat na,,
Bakating seueur nu nganggo janteun traffic na tinggi, DC wae janteun na, D
can kulem mang?? D


teu acan mang
tos tunduh ieu oge
nuju ningali berita heula
aya buhaya di citanduy
etro - 13/10/2012 01:49 AM
#1568

dikantun heula ah ka sadayana
tunduh eum
OldMan_41 - 13/10/2012 02:37 AM
#1569

Quote:
Original Posted By etro
teu acan mang
tos tunduh ieu oge
nuju ningali berita heula
aya buhaya di citanduy


aih, citanduy na palih mana tah?? kagets:
geuning aya buhaya na kitu? takuts

Quote:
Original Posted By etro
dikantun heula ah ka sadayana
tunduh eum


Mangga mang, abi ge kedap deui yeuh,, linux2:
AnjarAsmara - 13/10/2012 11:54 AM
#1570

wilujeng siang ah cendols

ti subuh mula rek ngepost heseeeeeeeee....






asa wara'as
OldMan_41 - 13/10/2012 12:19 PM
#1571

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng siang ah cendols

ti subuh mula rek ngepost heseeeeeeeee....






asa wara'as


Wilujunk siang mang beer:
atuh sanes abi hungkul nya nu hese ngepost teh nohope:

Nyeseuh sabreg2, cangkeng kalah kumat yeuh linux2:
etro - 13/10/2012 12:20 PM
#1572

Quote:
Original Posted By OldMan_41
aih, citanduy na palih mana tah?? kagets:
geuning aya buhaya na kitu? takuts

Mangga mang, abi ge kedap deui yeuh,, linux2:


duka tah mang lokasi na mah
ngan katingali dina sisi susukanna aya tembok beton tulisan citanduy

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
wilujeng siang ah cendols

ti subuh mula rek ngepost heseeeeeeeee....


asa wara'as


abi mah kamari hese mang
OldMan_41 - 13/10/2012 12:25 PM
#1573

Quote:
Original Posted By etro
duka tah mang lokasi na mah
ngan katingali dina sisi susukanna aya tembok beton tulisan citanduy



abi mah kamari hese mang


Asa palaur nya mang takuts
Ayeuna mah buhaya teh hnteu mung di darat hungkul ngakaks

duh,, cangkeng asa ngajepret lah,, \(
etro - 13/10/2012 12:36 PM
#1574

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Asa palaur nya mang takuts
Ayeuna mah buhaya teh hnteu mung di darat hungkul ngakaks

duh,, cangkeng asa ngajepret lah,, \(


di banjar mah seueur mang buhaya na malus
tilas naon mang ngajepret?
OldMan_41 - 13/10/2012 12:44 PM
#1575

Quote:
Original Posted By etro
di banjar mah seueur mang buhaya na malus
tilas naon mang ngajepret?


buhaya anu sampeana dua tapi nya mang ngakaks

nyeseuh sabger2, moe kasur, beberes kamer capedes
etro - 13/10/2012 12:49 PM
#1576

Quote:
Original Posted By OldMan_41
buhaya anu sampeana dua tapi nya mang ngakaks

nyeseuh sabger2, moe kasur, beberes kamer capedes


muhun mang D
jaba nyarepeng senjata
meungpeung aya cai mang
OldMan_41 - 13/10/2012 01:20 PM
#1577

Quote:
Original Posted By etro
muhun mang D
jaba nyarepeng senjata
meungpeung aya cai mang


Anu nganggo acuk pramuka tea nya mang?? shutup:

alhamdulillah masih lancar keneh cai didieu mah, ngan panas na weh capedes
AnjarAsmara - 13/10/2012 02:12 PM
#1578

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujunk siang mang beer:
atuh sanes abi hungkul nya nu hese ngepost teh nohope:

Nyeseuh sabreg2, cangkeng kalah kumat yeuh linux2:


Quote:
Original Posted By etro
duka tah mang lokasi na mah
ngan katingali dina sisi susukanna aya tembok beton tulisan citanduy


abi mah kamari hese mang


yang penting di quote wowcantik
asa wara'as
OldMan_41 - 13/10/2012 02:22 PM
#1579

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
yang penting di quote wowcantik
asa wara'as


Wilujeng mang D/
Timana wae yeuh?? D

Panas poe kieu nyetel dangdut koplo meuni teu kira2 eta tatanggi kamar capedes
AnjarAsmara - 13/10/2012 02:31 PM
#1580

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujeng mang D/
Timana wae yeuh?? D

Panas poe kieu nyetel dangdut koplo meuni teu kira2 eta tatanggi kamar capedes


aya wae..hese ngpoat mang sakieu rusuh hayang geura iso D

tembalan ku ironmaiden ngakaks
asa wara'as
Page 79 of 90 | ‹ First  < 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3