Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 90 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

OldMan_41 - 10/09/2012 11:17 AM
#141

Quote:
Original Posted By arleys10
kukurilingan we mang lah... mungpung gratisan....
oleh2na teu meser tapi mang...
da ongkos sareng makan tos aya anu nanggung.. plus kupi sareng superna deui. D


ngakaks

Atuh kantun modal angkat na hungkul nya mang?? DD

nuju dimn atuh ayeuna?? D
arleys10 - 10/09/2012 11:22 AM
#142

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks

Atuh kantun modal angkat na hungkul nya mang?? DD

nuju dimn atuh ayeuna?? D


uhun mang... heheheheh jj pul serpis D
ayeuna nju d tangerang,
AnjarAsmara - 10/09/2012 11:24 AM
#143

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Biasa mang, kamari wikend jadwal na jelong2 DD
atos nomor hiji wae yeuh top post na mang?? ngakaks




wah sibuk naun yeuh?? think:



maklum ari kuncenmah sok bagean jaga mang ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
hoyongna nun mang????
aya seueur yeuh mang D



uhun atuh mang hoyong..cobi nu seger we mang wowcantik
arleys10 - 10/09/2012 11:27 AM
#144

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
maklum ari kuncenmah sok bagean jaga mang ngakaks




uhun atuh mang hoyong..cobi nu seger we mang wowcantik


neng kun kun bade mang ngakak
piissss
OldMan_41 - 10/09/2012 11:31 AM
#145

Quote:
Original Posted By arleys10
uhun mang... heheheheh jj pul serpis D
ayeuna nju d tangerang,


ngakaks kawas paketan internet wae fullserpis,
full ++ mah hnteu mang?? p

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
maklum ari kuncenmah sok bagean jaga mang ngakaks




uhun atuh mang hoyong..cobi nu seger we mang wowcantik


ngakaks Sipp lah., D

Iraha2 disalip ku abi post na, ngakaks

mun tiasa eta oge ketang hammer:
AnjarAsmara - 10/09/2012 11:35 AM
#146

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks kawas paketan internet wae fullserpis,
full ++ mah hnteu mang?? p




ngakaks Sipp lah., D

Iraha2 disalip ku abi post na, ngakaks

mun tiasa eta oge ketang hammer:



pedah teu nuju sibuk we mang..malah kuringmah sok libur saminggu tara ngepost di regional ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 11:36 AM
#147

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks kawas paketan internet wae fullserpis,
full ++ mah hnteu mang?? p



ngakaks Sipp lah., D

Iraha2 disalip ku abi post na, ngakaks

mun tiasa eta oge ketang hammer:


++ mang....
plus dipasihan anak parawanna...
tapi kedah ijab qobul hulaan...
atuh mikir2 hula mang.....
hehehehehehe
msh hoyong ngumbara. D
OldMan_41 - 10/09/2012 11:43 AM
#148

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
pedah teu nuju sibuk we mang..malah kuringmah sok libur saminggu tara ngepost di regional ngakaks


Tos beres ngalereskeun porseni na kitu mang?? D

Quote:
Original Posted By arleys10
++ mang....
plus dipasihan anak parawanna...
tapi kedah ijab qobul hulaan...
atuh mikir2 hula mang.....
hehehehehehe
msh hoyong ngumbara. D


ngakaks kedah dimaharan heula nya mang?? D
btw mana ieu oleh2 na mang?? think:
arleys10 - 10/09/2012 11:48 AM
#149

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Tos beres ngalereskeun porseni na kitu mang?? D



ngakaks kedah dimaharan heula nya mang?? D
btw mana ieu oleh2 na mang?? think:


aya mang....
tapi neng kun kun..
bade kitu mang???
AnjarAsmara - 10/09/2012 11:49 AM
#150

Quote:
Original Posted By arleys10
neng kun kun bade mang ngakak
piissss



angger we ne kun kun takuts kali2 suster ngesit kena santet jeruk purut mang ngakaks
Quote:
Original Posted By OldMan_41
Tos beres ngalereskeun porseni na kitu mang?? D




ngakaks kedah dimaharan heula nya mang?? D
btw mana ieu oleh2 na mang?? think:


enjing berangkat deui mang dugika dinten kemis capedes
arleys10 - 10/09/2012 11:55 AM
#151

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
angger we ne kun kun takuts kali2 suster ngesit kena santet jeruk purut mang ngakaks


enjing berangkat deui mang dugika dinten kemis capedes


setokna seueuran neng kun kun tuda mang...
jadi pami dihibahkeun moal erep2 ngakak
OldMan_41 - 10/09/2012 11:55 AM
#152

Quote:
Original Posted By arleys10
aya mang....
tapi neng kun kun..
bade kitu mang???


Har, geuning oleh2 na neng kun kun?? ngakaks
Anu sanes na teu aya?? wowcantik

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
angger we ne kun kun takuts kali2 suster ngesit kena santet jeruk purut mang ngakaks


enjing berangkat deui mang dugika dinten kemis capedes


atuh libur ngejang na mang?? confused:
AnjarAsmara - 10/09/2012 11:57 AM
#153

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Har, geuning oleh2 na neng kun kun?? ngakaks
Anu sanes na teu aya?? wowcantik




atuh libur ngejang na mang?? confused:



kumaha sikon we mang da ari tos hobi ngejunk mah pasti maksakeun ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 11:58 AM
#154

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Har, geuning oleh2 na neng kun kun?? ngakaks
Anu sanes na teu aya?? wowcantik



atuh libur ngejang na mang?? confused:


aya mang....
tapida sami wae atuh jenisna...
ngan di ka salonkeun hulaan ameh cakep D
AnjarAsmara - 10/09/2012 11:59 AM
#155

Quote:
Original Posted By arleys10
setokna seueuran neng kun kun tuda mang...
jadi pami dihibahkeun moal erep2 ngakak



lindeuk neng kun kun mah nya mang..eta ori apa KW mang, abimah aya hoyong nu mirip agnes maunikah ngakaks
OldMan_41 - 10/09/2012 12:11 PM
#156

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
kumaha sikon we mang da ari tos hobi ngejunk mah pasti maksakeun ngakaks


ngakaks ari tos hobi mah kumaha nya mang, damelan ge dinomor duakeun, ngakaks

Quote:
Original Posted By arleys10
aya mang....
tapida sami wae atuh jenisna...
ngan di ka salonkeun hulaan ameh cakep D


Tah eta puguh mang, maenya kedah ngamodal deui kangge ka salon na,
kacipta seep sabaraha tah kanggo mermak na, ngakaks
arleys10 - 10/09/2012 12:14 PM
#157

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
lindeuk neng kun kun mah nya mang..eta ori apa KW mang, abimah aya hoyong nu mirip agnes maunikah ngakaks


aya mang...
neng kun kun anu mirip agnes monika katabrak mobil trus kaseret motor trus kalindes kareta trus dipasihan nyawa keneh masih bisa napas D
kabayang teu eta teh ku amang ngakak
OldMan_41 - 10/09/2012 12:16 PM
#158

Quote:
Original Posted By arleys10
aya mang...
neng kun kun anu mirip agnes monika katabrak mobil trus kaseret motor trus kalindes kareta trus dipasihan nyawa keneh masih bisa napas D
kabayang teu eta teh ku amang ngakak


Bade dibayangkeun oge teu kabayang mang think:
arleys10 - 10/09/2012 12:16 PM
#159

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks ari tos hobi mah kumaha nya mang, damelan ge dinomor duakeun, ngakaks



Tah eta puguh mang, maenya kedah ngamodal deui kangge ka salon na,
kacipta seep sabaraha tah kanggo mermak na, ngakaks


kasalonna mah ku nyalira wae mang... D
anu sae mah anu di salonna aya tulisan logona Anda Puas, Kami Lemas
OldMan_41 - 10/09/2012 12:17 PM
#160

Quote:
Original Posted By arleys10
kasalonna mah ku nyalira wae mang... D
anu sae mah anu di salonna aya tulisan logona Anda Puas, Kami Lemas


Palih mana mang nu aya salon berlogo kitu?? malu:
Bade mampir lah abi ;)
Page 8 of 90 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3