Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 80 of 90 | ‹ First  < 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 >  Last ›

OldMan_41 - 13/10/2012 02:35 PM
#1581

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
aya wae..hese ngpoat mang sakieu rusuh hayang geura iso D

tembalan ku ironmaiden ngakaks
asa wara'as


donat na tos seep nya mang??
meser deui atuh meh ngebut ngakaks

lah, nu aya pusing ieu mastaka,, linux2:


bilih aya nu minat samsul tab 7+ DDD
etro - 13/10/2012 02:44 PM
#1582

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Anu nganggo acuk pramuka tea nya mang?? shutup:

alhamdulillah masih lancar keneh cai didieu mah, ngan panas na weh capedes


ngakaks no komeng ah mang
bisi aya cacing cau..
eh cakcak bodas D
panas mah sami we mang
kaos tos gentos 2x da barau kesang malus

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
yang penting di quote wowcantik
asa wara'as


idem mang
etro - 13/10/2012 02:46 PM
#1583

Quote:
Original Posted By OldMan_41
donat na tos seep nya mang??
meser deui atuh meh ngebut ngakaks

lah, nu aya pusing ieu mastaka,, linux2:


bilih aya nu minat samsul tab 7+ DDD


mang anjar mang tah peryogieun
cuman pami teu lepat ari + teh mung wifi ungkul nya?
andrypein - 13/10/2012 02:47 PM
#1584

kisss kisss kisss
panaaaas beuuuuuuud
hammers





—yang anda baca ini bukan tulisan™
AnjarAsmara - 13/10/2012 03:08 PM
#1585

Quote:
Original Posted By OldMan_41
donat na tos seep nya mang??
meser deui atuh meh ngebut ngakaks

lah, nu aya pusing ieu mastaka,, linux2:


bilih aya nu minat samsul tab 7+ DDD


2,5 mang Peace:

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks no komeng ah mang
bisi aya cacing cau..
eh cakcak bodas D
panas mah sami we mang
kaos tos gentos 2x da barau kesang malus


idem mang


nyontex

Quote:
Original Posted By andrypein
kisss kisss kisss
panaaaas beuuuuuuud
hammers





—yang anda baca ini bukan tulisan™


cendol mang cendols cendols cendols
aonk21 - 13/10/2012 03:09 PM
#1586

ngiringan ngetest didieu..
ieu kaskus nuju erot nya asa teu aya delay na
OldMan_41 - 13/10/2012 03:12 PM
#1587

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks no komeng ah mang
bisi aya cacing cau..
eh cakcak bodas D
panas mah sami we mang
kaos tos gentos 2x da barau kesang malus



idem mang


ngakaks
cakcak bodas, paribasa nya mang ngakaks
abi nembe ibak malah ieu,
kasur nembe di poe nambihan panas nohope:

Quote:
Original Posted By etro
mang anjar mang tah peryogieun
cuman pami teu lepat ari + teh mung wifi ungkul nya?


Parantos ditawisan ku abi ge mang,
atos nawis oge itu dina trit ngakaks

Quote:
Original Posted By andrypein
kisss kisss kisss
panaaaas beuuuuuuud
hammers





—yang anda baca ini bukan tulisan™


Sami mang,,, panas na kabina2 hammer:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
2,5 mang Peace:



nyontex



cendol mang cendols cendols cendols


Teu acan kenging mang, atos nett \(
aonk21 - 13/10/2012 03:13 PM
#1588

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks
cakcak bodas, paribasa nya mang ngakaks
abi nembe ibak malah ieu,
kasur nembe di poe nambihan panas nohope:


Parantos ditawisan ku abi ge mang,
atos nawis oge itu dina trit ngakaks


Sami mang,,, panas na kabina2 hammer:


Teu acan kenging mang, atos nett \(


haii kang..
nuju naon yeuh??
andrypein - 13/10/2012 03:15 PM
#1589

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
2,5 mang Peace:



nyontex



cendol mang cendols cendols cendols


teu mendak puguh ieu,nuju panas kieu teh ai si emang cendolna kalah ngilesbingung:

Quote:
Original Posted By aonk21
ngiringan ngetest didieu..
ieu kaskus nuju erot nya asa teu aya delay na


keun we mang
kabel serperna di gegel setum sigana mah

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks
cakcak bodas, paribasa nya mang ngakaks
abi nembe ibak malah ieu,
kasur nembe di poe nambihan panas nohope:



Parantos ditawisan ku abi ge mang,
atos nawis oge itu dina trit ngakaks



Sami mang,,, panas na kabina2 hammer:



Teu acan kenging mang, atos nett \(


komo ieu tukang dagang mani teu nyadiakeun es ngakaks
panas kieu di tawaran kopi hammer:
etro - 13/10/2012 03:16 PM
#1590

Quote:
Original Posted By andrypein
kisss kisss kisss
panaaaas beuuuuuuud
hammers


—yang anda baca ini bukan tulisan™


sami mang

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
2,5 mang Peace:



nyontex



cendol mang cendols cendols cendols


wios nyontek oge mang
nu penting kasep

Quote:
Original Posted By aonk21
ngiringan ngetest didieu..
ieu kaskus nuju erot nya asa teu aya delay na


muhun ieu teh..
ngetes na sing sering nya mang
supados tereh part 4
sepi wae di dieu mah
aonk21 - 13/10/2012 03:17 PM
#1591

Quote:
Quote:
Original Posted By andrypein
teu mendak puguh ieu,nuju panas kieu teh ai si emang cendolna kalah ngilesbingung:


keun we mang
kabel serperna di gegel setum sigana mah


komo ieu tukang dagang mani teu nyadiakeun es ngakaks
panas kieu di tawaran kopi hammer:


Quote:
Original Posted By etro
sami mang


wios nyontek oge mang
nu penting kasep


muhun ieu teh..
ngetes na sing sering nya mang
supados tereh part 4
sepi wae di dieu mah




duka kang ieu teh masi di test malu:

lamun di izinkeun mah abdi bade ngetes berulang2 kali dengan kata sama malu:
OldMan_41 - 13/10/2012 03:17 PM
#1592

Quote:
Original Posted By aonk21
haii kang..
nuju naon yeuh??


Hai oge mang o
Tadi mah teu katingal post anu tipayun,

nembe beres ibak yeuh mang, hareudang na meuni ampun capedes

damang mang aonk?? D
OldMan_41 - 13/10/2012 03:18 PM
#1593

Quote:
Original Posted By andrypein
teu mendak puguh ieu,nuju panas kieu teh ai si emang cendolna kalah ngilesbingung:



keun we mang
kabel serperna di gegel setum sigana mah



komo ieu tukang dagang mani teu nyadiakeun es ngakaks
panas kieu di tawaran kopi hammer:


Ari kitu nuju dimana mang?? think:
etro - 13/10/2012 03:19 PM
#1594

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakaks
cakcak bodas, paribasa nya mang ngakaks
abi nembe ibak malah ieu,
kasur nembe di poe nambihan panas nohope:

Parantos ditawisan ku abi ge mang,
atos nawis oge itu dina trit ngakaks



Sami mang,,, panas na kabina2 hammer:



Teu acan kenging mang, atos nett \(


dijamin kesangan ke pami bobo ngakaks
abi bade nawis 2jt malus
OldMan_41 - 13/10/2012 03:20 PM
#1595

Quote:
Original Posted By etro
dijamin kesangan ke pami bobo ngakaks
abi bade nawis 2jt malus


Ieu ge ngampar dina tera mang hammer:

haduh mang, teu acan kenging eum \(
aonk21 - 13/10/2012 03:22 PM
#1596

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Hai oge mang o
Tadi mah teu katingal post anu tipayun,

nembe beres ibak yeuh mang, hareudang na meuni ampun capedes

damang mang aonk?? D


alhamdulillah damang D
waduh nembe ibak kang??
nembe gugah nyak??
OldMan_41 - 13/10/2012 03:27 PM
#1597

Quote:
Original Posted By aonk21
alhamdulillah damang D
waduh nembe ibak kang??
nembe gugah nyak??


Nembe beres nyeseuh anggean,
moe kasur, beberes kamar mang hammer:
matak hareudang pisan \(
etro - 13/10/2012 03:28 PM
#1598

Quote:
Original Posted By aonk21
duka kang ieu teh masi di test malu:

lamun di izinkeun mah abdi bade ngetes berulang2 kali dengan kata sama malu:


kata2na sami mah bilih disangki BOT OL mang malus

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ieu ge ngampar dina tera mang hammer:

haduh mang, teu acan kenging eum \(


ari 7+ teh wifi ungkul mang?
atanapi aya internal simcard?
etro - 13/10/2012 03:30 PM
#1599

dopos nikmat ieu mah malus
aonk21 - 13/10/2012 03:30 PM
#1600

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Nembe beres nyeseuh anggean,
moe kasur, beberes kamar mang hammer:
matak hareudang pisan \(

wah hebat yeuh rajin si akang ieu D
Quote:
Original Posted By etro
kata2na sami mah bilih disangki BOT OL mang malus


ari 7+ teh wifi ungkul mang?
atanapi aya internal simcard?


eh enya kang,,
abdi ngepost di trit trit abu sanes weh ketang D
meh teu siga..
duka kunaon ieu tina id apa kaskus na janten delayna sakedap
Page 80 of 90 | ‹ First  < 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3