Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 81 of 90 | ‹ First  < 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 >  Last ›

OldMan_41 - 13/10/2012 03:31 PM
#1601

Quote:
Original Posted By etro
kata2na sami mah bilih disangki BOT OL mang malus



ari 7+ teh wifi ungkul mang?
atanapi aya internal simcard?


Duh kirang terang eum mang perkawis eta na mah hammer:
Soalna barang na aya direrencangan think:
ngke cuang ditaroskeun heula ngacir:
etro - 13/10/2012 03:33 PM
#1602

Quote:
Original Posted By aonk21
wah hebat yeuh rajin si akang ieu D


eh enya kang,,
abdi ngepost di trit trit abu sanes weh ketang D
meh teu siga..
duka kunaon ieu tina id apa kaskus na janten delayna sakedap


idna spesial sapertosna mah mang
duka momod resepeun kana id mamang :d
etro - 13/10/2012 03:35 PM
#1603

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Duh kirang terang eum mang perkawis eta na mah hammer:
Soalna barang na aya direrencangan think:
ngke cuang ditaroskeun heula ngacir:


kade mang ulah lumpat
bilih titajong
aonk21 - 13/10/2012 03:39 PM
#1604

Quote:
Original Posted By etro
idna spesial sapertosna mah mang
duka momod resepeun kana id mamang :d


hahah..
tinggal weh di statistik na kang asa tereh teu siga biasana hammer:
etro - 13/10/2012 03:49 PM
#1605

Quote:
Original Posted By aonk21
hahah..
tinggal weh di statistik na kang asa tereh teu siga biasana hammer:


muhun mang
hilapeun panginten momodna
teu acan diberesan D
diantev - 13/10/2012 04:02 PM
#1606

asalamualaikum ciamis kumaha daramang.?
dipalihan dinya panas teu nya....
hayu ah cuang ngaleuet ieu heula kang cendols
etro - 13/10/2012 04:55 PM
#1607

Quote:
Original Posted By diantev
asalamualaikum ciamis kumaha daramang.?
dipalihan dinya panas teu nya....
hayu ah cuang ngaleuet ieu heula kang cendols


wilujeng sonten mang
sami panas oge di dieu teh
dikantun heula
bade mameng ka mertua indah
AnjarAsmara - 13/10/2012 05:12 PM
#1608

ibak hula ah harudang ngacir:







asa wara'as
OldMan_41 - 13/10/2012 05:44 PM
#1609

Quote:
Original Posted By etro
kade mang ulah lumpat
bilih titajong


ngakak moal mang, da ngapung p
saur rerencangan aya sim card na mang, teu mung wifi hungkul D

Quote:
Original Posted By diantev
asalamualaikum ciamis kumaha daramang.?
dipalihan dinya panas teu nya....
hayu ah cuang ngaleuet ieu heula kang cendols


waalaikumsalam,,
Alhamdulillah pangestu mang, samulihna kumaha?? D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ibak hula ah harudang ngacir:







asa wara'as


titadi can ibak mereun nya mang?? ngakaks


nembe beres nongton Madagascar 3, kocak euy seseurian wae ngakaks
diantev - 13/10/2012 05:56 PM
#1610

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng sonten mang
sami panas oge di dieu teh
dikantun heula
bade mameng ka mertua indah

uhun sokn mangga atuh mang kade hilap mungkus papais nya mang d keresekan Yb
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ibak hula ah harudang ngacir:







asa wara'as

beda euy bujangan mandi burit2 kieumah cirining geus beki ka awewe ngakaksngakakspeluk
Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakak moal mang, da ngapung p
saur rerencangan aya sim card na mang, teu mung wifi hungkul D



waalaikumsalam,,
Alhamdulillah pangestu mang, samulihna kumaha?? D



titadi can ibak mereun nya mang?? ngakaks


nembe beres nongton Madagascar 3, kocak euy seseurian wae ngakaks

alhamdulilah mang saliramah sae ieuteh... dipalihan ciamis nuju musim naon kang ayeuna...
OldMan_41 - 13/10/2012 06:01 PM
#1611

Quote:
Original Posted By diantev
uhun sokn mangga atuh mang kade hilap mungkus papais nya mang d keresekan Yb

beda euy bujangan mandi burit2 kieumah cirining geus beki ka awewe ngakaksngakakspeluk

alhamdulilah mang saliramah sae ieuteh... dipalihan ciamis nuju musim naon kang ayeuna...


anu teu sae naun na mang?? think:
Duh kirang terang eum mang, nuju teu di rorompok soalna,, \(
Anu pasti mah nuju musim halodo hammer:
AnjarAsmara - 13/10/2012 06:12 PM
#1612

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakak moal mang, da ngapung p
saur rerencangan aya sim card na mang, teu mung wifi hungkul D


waalaikumsalam,,
Alhamdulillah pangestu mang, samulihna kumaha?? D


titadi can ibak mereun nya mang?? ngakaks


nembe beres nongton Madagascar 3, kocak euy seseurian wae ngakaks


hangover mang mastab ngakaks ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By diantev
uhun sokn mangga atuh mang kade hilap mungkus papais nya mang d keresekan Yb

beda euy bujangan mandi burit2 kieumah cirining geus beki ka awewe ngakaksngakakspeluk

alhamdulilah mang saliramah sae ieuteh... dipalihan ciamis nuju musim naon kang ayeuna...


biasa malem mingguan mang kisss
asa wara'as
OldMan_41 - 13/10/2012 06:25 PM
#1613

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
hangover mang mastab ngakaks ngakaks ngakaks



biasa malem mingguan mang kisss
asa wara'as


Hangover anu kahiji mah atos pernah nongton mang,
Anu kaduana can kabujeng donlot o
etro - 13/10/2012 08:01 PM
#1614

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
ibak hula ah harudang ngacir:


asa wara'as


teu aya emot nu ibak nya mang D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
ngakak moal mang, da ngapung p
saur rerencangan aya sim card na mang, teu mung wifi hungkul D

waalaikumsalam,,
Alhamdulillah pangestu mang, samulihna kumaha?? D

titadi can ibak mereun nya mang?? ngakaks

nembe beres nongton Madagascar 3, kocak euy seseurian wae ngakaks


asa kabita eum mang
kinten2 tiasa sabaraha sasiheun? malus

Quote:
Original Posted By diantev
uhun sokn mangga atuh mang kade hilap mungkus papais nya mang d keresekan Yb

beda euy bujangan mandi burit2 kieumah cirining geus beki ka awewe ngakaksngakakspeluk

alhamdulilah mang saliramah sae ieuteh... dipalihan ciamis nuju musim naon kang ayeuna...


ngakaks jadi inget jaman baheula
mungkus papais dikeresekan
digantungkeun dina motor
parkir poho teu diampihan
dikorowotan ucing keresekna \(
AnjarAsmara - 13/10/2012 08:10 PM
#1615

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Hangover anu kahiji mah atos pernah nongton mang,
Anu kaduana can kabujeng donlot o


nu kaduamah nu di kacamata (dokter) nyabut huntu, nu bloon di gundul ngakaks ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By etro
teu aya emot nu ibak nya mang D


asa kabita eum mang
kinten2 tiasa sabaraha sasiheun? malus


ngakaks jadi inget jaman baheula
mungkus papais dikeresekan
digantungkeun dina motor
parkir poho teu diampihan
dikorowotan ucing keresekna \(


aya potona mang...mun di pajang bisi DP ngakaks
asa wara'as
etro - 13/10/2012 08:45 PM
#1616

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
nu kaduamah nu di kacamata (dokter) nyabut huntu, nu bloon di gundul ngakaks ngakaks ngakaks



aya potona mang...mun di pajang bisi DP ngakaks
asa wara'as


ngakaks waraas ningali na oge mang
AnjarAsmara - 13/10/2012 09:15 PM
#1617

Quote:
Original Posted By etro
ngakaks waraas ningali na oge mang


biasa masih nganggo helm mang ngakaks


asa wara'as
localhost12 - 13/10/2012 09:26 PM
#1618

hantem w over posting, capedes
AnjarAsmara - 13/10/2012 09:29 PM
#1619

Quote:
Original Posted By localhost12
hantem w over posting, capedes


di rojok mang ku linggis mads


asa wara'as
etro - 13/10/2012 09:54 PM
#1620

tri nuju abretan
tos seep 6gb \(

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
biasa masih nganggo helm mang ngakaks


asa wara'as


anti maling nya mang
atanapi dabel pisor
anu nuju musim ayeuna ngakaks
Page 81 of 90 | ‹ First  < 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3