Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 82 of 90 | ‹ First  < 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 >  Last ›

etro - 13/10/2012 09:55 PM
#1621

Quote:
Original Posted By localhost12
hantem w over posting, capedes


lancar di abi mah mang (sakapeung)
localhost12 - 13/10/2012 09:59 PM
#1622

Quote:
Original Posted By etro
lancar di abi mah mang (sakapeung)

duka kunaon ti tadi sonten over wae capedes
Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di rojok mang ku linggis mads


asa wara'as

enya lah, sakantenan di cocokan ku lamak. D
AnjarAsmara - 13/10/2012 10:38 PM
#1623

anteng keneh gratis sataun D

Quote:
Original Posted By etro
tri nuju abretan
tos seep 6gb \(


anti maling nya mang
atanapi dabel pisor
anu nuju musim ayeuna ngakaks


ngangge remot+vibrator ngakaks
Quote:
Original Posted By localhost12
duka kunaon ti tadi sonten over wae capedes

enya lah, sakantenan di cocokan ku lamak. D


kade lamkna di guyur bensin mang thumbup: thumbup: thumbup:
asa wara'as
etro - 13/10/2012 10:51 PM
#1624

Quote:
Original Posted By localhost12
duka kunaon ti tadi sonten over wae capedes

enya lah, sakantenan di cocokan ku lamak. D


seperti biasa mang
moal aya antengna kaskus mah D

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
anteng keneh gratis sataun D



ngangge remot+vibrator ngakaks


kade lamkna di guyur bensin mang thumbup: thumbup: thumbup:
asa wara'as


no komen ah ngakaks
OldMan_41 - 13/10/2012 10:58 PM
#1625

telat emam,, maag na kambuh eum \(
murilit kieu patuangan linux2:
AnjarAsmara - 13/10/2012 11:44 PM
#1626

Quote:
Original Posted By etro
seperti biasa mang
moal aya antengna kaskus mah D


no komen ah ngakaks


sarua ngakaks

Quote:
Original Posted By OldMan_41
telat emam,, maag na kambuh eum \(
murilit kieu patuangan linux2:


nuang sampeu atah mang thumbup: thumbup: thumbup:
asa wara'as
etro - 14/10/2012 12:00 AM
#1627

Quote:
Original Posted By OldMan_41
telat emam,, maag na kambuh eum \(
murilit kieu patuangan linux2:


nuang obat mang

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sarua ngakaks

nuang sampeu atah mang thumbup: thumbup: thumbup:
asa wara'as


masih nyaring mang?
AnjarAsmara - 14/10/2012 12:15 AM
#1628

Quote:
Original Posted By etro
nuang obat mang


masih nyaring mang?


uhun mang..nuju nyaring jav sareng private ngakaks
asa wara'as
etro - 14/10/2012 12:20 AM
#1629

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
uhun mang..nuju nyaring jav sareng private ngakaks
asa wara'as


wah di ser atuh mang link na
mumpung nuju abret2an yeuh
AnjarAsmara - 14/10/2012 12:24 AM
#1630

Quote:
Original Posted By etro
wah di ser atuh mang link na
mumpung nuju abret2an yeuh


menang ngajabel tina hdd rerencangan malus

asa wara'as
etro - 14/10/2012 12:32 AM
#1631

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
menang ngajabel tina hdd rerencangan malus

asa wara'as


ooo... mnawi teh donlodeun D
OldMan_41 - 14/10/2012 12:51 AM
#1632

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
sarua ngakaks



nuang sampeu atah mang thumbup: thumbup: thumbup:
asa wara'as


eleuh,, nu aya kalah melag dina tikoro eta sampeu na mang \(

Quote:
Original Posted By etro
nuang obat mang



masih nyaring mang?


tos tutup warung na eum,, \(
sibiruthea - 14/10/2012 07:14 AM
#1633

Quote:
Original Posted By andrypein
kumaha damang?



bab4 eun mang
ol soteh kesel,hayoh wae ngtik D



wkwkwkwkkwkwkw ngakaks
seueur jambret eek:


alhamdulillah nyeri cangkeng tos 3 minggu mang \(
>>>>
salira kumaha mang damang D

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Ari kitu ayeuna ju dimana mang?? think:



kanggo abi iraha mang \(\(

kumaha persiapan sidang teh?? eek:


Quote:
Original Posted By etro
ngakaks no komeng ah mang
bisi aya cacing cau..
eh cakcak bodas D
panas mah sami we mang
kaos tos gentos 2x da barau kesang malus



idem mang


Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
2,5 mang Peace:



nyontex



cendol mang cendols cendols cendols



kumaha daramang baraya ciamis D

>>>>

cuma bisa numpang absen sareng naros kabar we sayah mah D teu tiasa onlen sepenuhna D

wilujeng enjing baraya D
localhost12 - 14/10/2012 07:32 AM
#1634

wilujeung enjing sadayana linux2:
coffee: heula ah.. army:
Sanuk - 14/10/2012 08:41 AM
#1635

Wilujeung enjing ciamis sun:
kmh ciamis amanthink:
localhost12 - 14/10/2012 08:48 AM
#1636

Quote:
Original Posted By Sanuk
Wilujeung enjing ciamis sun:
kmh ciamis amanthink:

aman terkendali mang, soalna aya pak polisi ieuh army: nu ngamankeuna. D
Sanuk - 14/10/2012 08:55 AM
#1637

Quote:
Original Posted By localhost12
aman terkendali mang, soalna aya pak polisi ieuh army: nu ngamankeuna. D


di ciamis aya polisi ogeD
mata duitan teu polisi ciamisshutup:
OldMan_41 - 14/10/2012 08:57 AM
#1638

Quote:
Original Posted By sibiruthea
alhamdulillah nyeri cangkeng tos 3 minggu mang \(
>>>>
salira kumaha mang damang D








kumaha daramang baraya ciamis D

>>>>

cuma bisa numpang absen sareng naros kabar we sayah mah D teu tiasa onlen sepenuhna D

wilujeng enjing baraya D


Quote:
Original Posted By localhost12
wilujeung enjing sadayana linux2:
coffee: heula ah.. army:


Quote:
Original Posted By Sanuk
Wilujeung enjing ciamis sun:
kmh ciamis amanthink:


Wilujunk enjunk sadayana o/
nembe ugah bo2 eum think:
nuju naun yeuh baraya..?? D
Sanuk - 14/10/2012 09:13 AM
#1639

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Wilujunk enjunk sadayana o/
nembe ugah bo2 eum think:
nuju naun yeuh baraya..?? D


nuju ngantosan emameuno
mani lami tos teu kiat\(

ari si akangna nuju naonthink:
OldMan_41 - 14/10/2012 09:18 AM
#1640

Quote:
Original Posted By Sanuk
nuju ngantosan emameuno
mani lami tos teu kiat\(

ari si akangna nuju naonthink:


ari kitu nuju dimana mang?? eek:

abi mah bari mapan keneh na kasur ieu bari nongton kartun ngakaks
Page 82 of 90 | ‹ First  < 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3