Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3
Total Views: 9644 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 83 of 90 | ‹ First  < 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 >  Last ›

etro - 14/10/2012 09:52 AM
#1641

wilujeng enjing ka sadayana
teu tiasa nguwot hammers
AnjarAsmara - 14/10/2012 10:24 AM
#1642

di quote hula sadayana ah coffee:







asa wara'as
OldMan_41 - 14/10/2012 10:25 AM
#1643

Quote:
Original Posted By etro
wilujeng enjing ka sadayana
teu tiasa nguwot hammers


WIlujunk oge mang D/
naha ning teu tiasa?? think:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di quote hula sadayana ah coffee:







asa wara'as


teu aya nu dikuwot mang ngakaks

nongton Goku heula tv:linux2:
AnjarAsmara - 14/10/2012 10:33 AM
#1644

Quote:
Original Posted By OldMan_41
WIlujunk oge mang D/
naha ning teu tiasa?? think:


teu aya nu dikuwot mang ngakaks

nongton Goku heula tv:linux2:

pura2 we mang ngakaks
ibak hula ah tas lari pagi bikini:
asa wara'as
AnjarAsmara - 14/10/2012 10:35 AM
#1645

post jeung cendol di kasbet - old teu singkron..50 post gajlig iraha rek iso atuh ieu teh hadeeuuuhhh mads







asa wara'as
OldMan_41 - 14/10/2012 10:44 AM
#1646

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
pura2 we mang ngakaks
ibak hula ah tas lari pagi bikini:
asa wara'as


ngakaks oh atuh ngakaks
lari pagi?? seueur IGO atuh mang?? genit:

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
post jeung cendol di kasbet - old teu singkron..50 post gajlig iraha rek iso atuh ieu teh hadeeuuuhhh mads







asa wara'as


Sabar mang sabar D
kamari teu kabujeng di synch ulang nya ka comin azhura?? o
etro - 14/10/2012 11:04 AM
#1647

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
di quote hula sadayana ah coffee:

asa wara'as


canggih mang

Quote:
Original Posted By OldMan_41
WIlujunk oge mang D/
naha ning teu tiasa?? think:

teu aya nu dikuwot mang ngakaks

nongton Goku heula tv:linux2:


tiasa mang ayeuna mah

Quote:
Original Posted By AnjarAsmara
post jeung cendol di kasbet - old teu singkron..50 post gajlig iraha rek iso atuh ieu teh hadeeuuuhhh mads

tipayun teu di sinkron nya mang





asa wara'as
OldMan_41 - 14/10/2012 11:15 AM
#1648

Quote:
Original Posted By etro
canggih mang



tiasa mang ayeuna mah


Tadi teu tiasana kumaha kitu mang? think:
etro - 14/10/2012 12:10 PM
#1649

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Tadi teu tiasana kumaha kitu mang? think:


dikuwot tapi teu kaluar tulisanna mang
OldMan_41 - 14/10/2012 01:11 PM
#1650

Quote:
Original Posted By etro
dikuwot tapi teu kaluar tulisanna mang


Oh kitu nya,,
aneh2 wae nya panyawat teh capedes

nongton GP heula ngacir:
etro - 14/10/2012 02:00 PM
#1651

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Oh kitu nya,,
aneh2 wae nya panyawat teh capedes

nongton GP heula ngacir:


mangga mang
abi titadi masih maen darksiders II
localhost12 - 14/10/2012 06:18 PM
#1652

old kaskus keur kacau mang capedes
hayuh w over posting, kapaksa teu resep oge kedah migrasi ka kasbet. berdukas
andrypein - 14/10/2012 06:31 PM
#1653

bade nu old bade nu beti sami2 homo da bingung:
persiapan magriiiib army:






—yang anda baca ini bukan tulisan™
localhost12 - 14/10/2012 06:43 PM
#1654

Quote:
Original Posted By andrypein
bade nu old bade nu beti sami2 homo da bingung:
persiapan magriiiib army:






—yang anda baca ini bukan tulisan™

wkwkwk ngakaks
duka teuing nuju kumaha ayeuna kaskus, kiieu wae. hammer:
teu acan aya berita nu pasti, duka teterangeun kitu ? capedes
etro - 14/10/2012 07:54 PM
#1655

hadeuh nuju resep maen gim eum
D der ah
OldMan_41 - 14/10/2012 08:08 PM
#1656

Quote:
Original Posted By localhost12
old kaskus keur kacau mang capedes
hayuh w over posting, kapaksa teu resep oge kedah migrasi ka kasbet. berdukas


Quote:
Original Posted By andrypein
bade nu old bade nu beti sami2 homo da bingung:
persiapan magriiiib army:






—yang anda baca ini bukan tulisan™


Quote:
Original Posted By etro
hadeuh nuju resep maen gim eum
D der ah


Kuwot heula sadaya na \D/
Tos kakuping aya guludug, rek mulai hujan yeuh asana takuts
localhost12 - 14/10/2012 09:13 PM
#1657

Quote:
Original Posted By etro
hadeuh nuju resep maen gim eum
D der ah

gim naon kitu pak ? bingungs
siga nu asik nyalira. D
Quote:
Original Posted By OldMan_41
Kuwot heula sadaya na \D/
Tos kakuping aya guludug, rek mulai hujan yeuh asana takuts

alhamdulillah aya hujan sakedik mang. rain:
OldMan_41 - 14/10/2012 09:38 PM
#1658

Quote:
Original Posted By localhost12
gim naon kitu pak ? bingungs
siga nu asik nyalira. D

alhamdulillah aya hujan sakedik mang. rain:


Teu turun2 hujan teh, ari hareudang na meuni pohara linux2:
localhost12 - 14/10/2012 10:14 PM
#1659

Quote:
Original Posted By OldMan_41
Teu turun2 hujan teh, ari hareudang na meuni pohara linux2:

alhamdulillah mang di daerah kec. cijeungjing mah aya hujan saalit. balong pinuh deui caina. D
tapi uhun hareudang mah masih keneh ngagebrag. D
localhost12 - 14/10/2012 10:55 PM
#1660

kamarana nya ieu teh capedes
tabuh sakieu meuni tos jalemprah tibra linux2:
Page 83 of 90 | ‹ First  < 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ===>Regional CIAMIS Mantap <=== (all day with Prime ID) - Part 3